seyretmez olurmuyum hiç boy mehmet ve bam bam hasanı onlara destek için geliyoruz hepbirlikte hepinize yettiği kadar tişörtte dağıtçam
ümmet abi varsa bana bir adet xxxl ayır
seyretmez olurmuyum hiç boy mehmet ve bam bam hasanı onlara destek için geliyoruz hepbirlikte hepinize yettiği kadar tişörtte dağıtçam
:queen::queen:içine 3 kişimi gircenizümmet abi varsa bana bir adet xxxl ayır![]()
:queen::queen:içine 3 kişimi gircenizama malesef enbüyük xl
r:
Mete_han, opet'ten izmit gişelere kadar kontağına kapışalım mı?::deliir::::deliir::::deliir::
yani illa garajdan Ducatı Domateseziciyi çıkartayım bunu istiyorsun değilmi...illa tokatlayım yolda kalbin kırılsın insan içine çıkma öylemi...kaşınanı kaşırım...:bounce:![]()
beni kaşı beni kaşı beni kaşı :queen:
dandik köfte ekmek için 2 saat sırada beklemeye gidiyoruz.![]()
aYe hemşerim dün bir bugün iki sende race'ci oldun çıktınya başımıza tamam artık kesin gökten taş yağar...:mrgreen::cherry:
Benim bildiğim Bam Bam o pistin ortasında kesin mangalda sucuk ekmek yapar...:wiinkk:
Dün bir bugün iki derken başkanım? 1000RR'lardan mı bahsediyosun.
Yetenek meselesi Bülentçim, napayım işte Allah vergisi neye elimi atsam kopartıyorum.![]()
Tek endişem, yetenekleri sınırlı kişilerin beni örnek alıp cc büyütmesi, aman dikkatli kullan motorunu.:queen:
Şaka bir yana aman kardeşim hep öyle ol, seni hep böyle neşeli ve binRR tepesinde görmek isterim.:cherry:
İşte en büyük korkumda buya. :mrgreen:Yetenek konusunda boş vaktim olsa o sana o pistin tozlarını yuttururdum ama neyse. :cherry:
Yinede ben SS almıyım dostum sizin olsun tüm SS'ler ben böyle mutluyum. :joker:
Tek bir viraj da olsa gene affedilebilinirYarışan bir arkadaşım pistte yama olduğunu söylemişti, hemde tam viraj çizgisinde :queen:
Yok ben superman gibim lazer ışınlarım sayesinde pistin her yerini gözlerimle taradım :cherry: hihihi