11 Mayıs 2008 Pazar Motosiklet Pist Şampiyonasına İzmit Körfez Pistine gidiyoruz

ben bizim buradan gelsem olurmu yani istanbula gelipte oradan tekrar körfeze gelsem biraz saçma olur

Yine Marmara yine biz yokuz :) sizlere iyi eglenceler. İstanbuldan neden geldimki :) Niyse elbet döncez. Hadin selametle

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
bugun ki antremanlarda Sinan Sofuoğlunun ciddi bir kaza geçirdiği haberi geldi.
Umarım durumu iyidir.

Sinan Sofuoğlu'na geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Umarım iyidir.

anadolu yakasindan tuzla pendik kartal civarindan gidecek bi arkadaş bana bi adres versinde beraber gidelim ben yollari bilmiyorumda kaybolurum:p

msn adresim [email protected]

Son düzenleme:
Formula 1 bölgesinde gişeler ücretsiz
Bakanlar Kurulu'nun Formula 1 yarışları dolayısıyla 10-11 Mayıs'ta bazı otoyol gişelerinden geçişin ücretsiz olacağına ilişkin kararı Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi.

Hafta sonunda yapılacak Formula 1 yarışları dolayısıyla İstanbul'un Samandıra, Kurtköy, Şekerpınar ve Çamlıca otoyol gişelerinden geçiş ücretsiz olacak.

Trafik sıkışıklığının önlenmesi amacıyla alınan Bakanlar Kurulu Kararı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre 10 Mayıs Cumartesi ve 11 Mayıs Pazar günleri 7.00-20.00 saatleri arasında İstanbul'un Samandıra, Kurtköy, Şekerpınar ve Çamlıca otoyol gişelerini kullananlar ücretsiz geçiş yapacak.

yaw bu beleş işi bizim güzergahı kapsıyormu acaba?

sinan sofuoğluna allah rahmet eylesin. kederli ailesine sabırlar diliyorum. çok iyi bir yarışçıydı...........

Haber cidden sok edici boyutta uzucu hepimiz icin. Bu kazaya resmen yarislar halen olacakmi bu konuda federasyondan bir haber geldimi?

Az önce hürriyetin sitesinde haberi okumuştum. Çok üzüldüm
kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.

tahminlerime göre Fedarasyon bu akşam veya yarın öğlen yarışların vefat nedeniyle iptalini açıklayabilir...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
TMF nin duyurusu.
Tüm yarışlar (ormanlı enduro ve izmit pist) iptal.

kardeşimize allahtan rahmet ailesine ve dostlarına sabırlar dilerim.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Körfez Yarış Pisti'nde antrenman sırasında motosikletten düşerek ağır yaralanan Sevgili Sinan Sofuoğlunun hayatını kaybetmesi nedeniyle, haftasonu yapılacak olan Pist Şampiyonası İptal Edilmiştir.

Düzenleyeceğimiz bu organizasyonda iptal edilmiştir.

Saygılar

Cenaze konusunda bilgi isteyecez o zaman en azindan son yolculuga katilacaz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar