@ncanpolat fakültenin içerisinde kart geçen market olmadığı için anayoldan başka markete gitmem gerekiyordu. Sonrasında motoru sağa çekip yürüyerek devam ettim yoluma

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:54 ----------
@av.Rider içten yama yoktu bende. Sadece fitil tehlikeli oluyormuş zaten fitil olduğu gibi dışarı attı kendini. Sıfır lastik alacağım güvenmiyorum artık bu lastiğe
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:55 ----------
@espresso sağolun, omzum çıkmıştı gece acile gittim. Bildiğimiz kolum yerinden çıkmış sol kolum. Ortopedik müdahale ile yerine oturtturduklarını şöyledir ama halen acıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:57 ----------
@gogi bırakmayı çok istiyorum aynı zamanda sporcuyum kondisyonumu da çok bozuyor ama bırakamıyorum. İnşallah bırakacağım. Alkolü bıraktık sırada sigara kaldı
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:58 ----------
@nikkfurie kesinlikle şükrediyorum, kız arkadaşım da gelecekti soğuk içerde otur dedim. İyi ki içeri göndermişim yoksa sonuçlarını tahmin edemiyorum. Toplayamazdım.