1000 rr kazadan harbiden kıl payı

Motosikleti
Cbr 650F
ben olsam arka camdan girer ön camdan çıkardım :p

Doblo dikkat etmeden sol şeride çıkmış ama hız sınırları sadece 4 tekerli araçlar için konulmamıştır. Biz buradan dobloya söveriz, araba forum sitelerinde bize söverler. Bana göre burada her iki tarafta kendilerini ve diğer sürücüleri tehlikeye atıyor.

Motosikleti
Cbr 650F
doblo zaten 4lüleri yakmış acemi sürmeyi öğreniyo ama hiç iyi yapmıyolar

neyin sürmesini ögreniyor otobanda ya hangi akıl bu yanı.valla ben motorcu arkadaşı hıcte suclu bulmuyorum sol şeriti kapatmış gıdıyor yanı oyle yavas bı hızla doblo o şerite gecemez. ama piyasa gerçekten afedersınız öküz kaynıyor daha bu aksam okuldan cıktım 4 yol agzındayım normal yol benım gıdıyorum adam gözumun ıcıne baka baka onume atladı ya bıde ben durmamısım dıye el hakereti yapıyor zar zor durdum yanı yol zaten ıslak hafıf acemılık olsa komple frene asılsam dırek dusup vurucam ona yanı altında jeep var diye yollar kendılerının sanıyor ya bunları cekıceksın kenara alcaksın elıne kaskı gomuceksın kafasına 2 tane kaskla bak bakalım bı daha atlıyorlar mı yola kufur falanda hikaye yanı bunlara...

Şimdi şu halimizle birde saygı bekliyoruz ya vay bana vaylar bana yıl oldu aylar bana.

Doblo ya laf ediyoruz ama, hiz sinirlari boyle manyaklar yuzunden konuluyor iste,

O anda fren mesafesine ihtiyaciniz var cunku.

Motor surucusunun elinde video kaydi varmis aslinda polise verebilirdi.

başlıkla doblo nun ne alakası var bir tek zippo´s videoya uyuyor başlık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar