Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Doblo dikkat etmeden sol şeride çıkmış ama hız sınırları sadece 4 tekerli araçlar için konulmamıştır. Biz buradan dobloya söveriz, araba forum sitelerinde bize söverler. Bana göre burada her iki tarafta kendilerini ve diğer sürücüleri tehlikeye atıyor.
neyin sürmesini ögreniyor otobanda ya hangi akıl bu yanı.valla ben motorcu arkadaşı hıcte suclu bulmuyorum sol şeriti kapatmış gıdıyor yanı oyle yavas bı hızla doblo o şerite gecemez. ama piyasa gerçekten afedersınız öküz kaynıyor daha bu aksam okuldan cıktım 4 yol agzındayım normal yol benım gıdıyorum adam gözumun ıcıne baka baka onume atladı ya bıde ben durmamısım dıye el hakereti yapıyor zar zor durdum yanı yol zaten ıslak hafıf acemılık olsa komple frene asılsam dırek dusup vurucam ona yanı altında jeep var diye yollar kendılerının sanıyor ya bunları cekıceksın kenara alcaksın elıne kaskı gomuceksın kafasına 2 tane kaskla bak bakalım bı daha atlıyorlar mı yola kufur falanda hikaye yanı bunlara...