:joker: Tşk ederim kardeşim. :queen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:56 ----------
bakkala gitmeye çekineceğimiz makineyle gezmedik yer bırakmamışsın)) tebrikler!
:joker: Tşk ederim kardeşim. :queen:
Aradan epey zaman geçmiş ama yine de tebrik etmek istedim. Ben fizy ile 30 km gitmeye çekinirken sen 2 zamanlıyla dünya kadar yol yapmışsın. Cesaret işte herkeste yok malesef...
Tşk ederim kardeşim. :bounce:
scooterla uzun yol cok buyuk risktir diye dusunuyorum. Alet virajlarda cok riskli ve yavas surmek gerek. Siz 60la viraj donerken arkanızdan 90la gelen bir araba size çarpabilir. Hiç tehlike yasamadınız mı? Her viraj buyuk tehlikedir bence uzun yolda scooterla
Gerekli yedek parçaları yanında bulundurduğunda riskte ortadan kalkıyor, :wiinkk: Virajı nasıl aldığınıza bağlı,Yaşadım tabi yaşamazmıyım,izmit e kadar otobanı tercih ettim pişman oldum,sebebi ise otobanda 70 km hızla ilerlerken devamlı emniyet şeridinden gitmem oldu çünkü sağ şerit bir nevi kamyon ve tırlara tahsis edilmiş gibiydi ve ortalama hızları 100 ün üzerinde olmalarıydı bu yüzden gezimin geri kalanını ana yolla devam ettim,Otobanın bonusuda izmit e vardığımda arka teker e 2 adet metal saplanmıştı.
en iyisi tek yolculuk tamam biraz risk oluyo ama kafan daha sakin moralin daha yüksek oluyor, kendini daha özgür hissediyorsun. geçtiğimiz yaz yaşadım bunu iyikide tek gitmişim. tebrik ederim arkadaşım
Aynen kardeşim Aklına geleni yapabiliyosun. Tşk ederim kardeşim. :queen:
Tşk ederim kardeşim. :cat:
tekrar okudum tekrar beğendim,eline sağlık
Tekrar Tşk ederim kardeşim. :cat: