100 cc ile 2400 km Hayaldi 2700 Km Gerçek Oldu (:

vallahi bravo çorluya gelin size kaymaklı türk kahvesi ısmarlayayım ufak motorla uzun yola gidilmez meselesini çürütmüşünüz

Kardeşim benim bir gezi ile motorcu oldun uleynn ben 15 yıldır yalandan yırtınmışım :) keşke bizim zamanımızda da digital makine icat edilmiş olaydı :p
Gelde vespayı gör biraz daha gaz al benden. Sonra birer vespa alıp öyle çıkarız yollara.

helalin var usta. eşşek gibi motoru boşa besliyoruz biz :)

annem bana ''napacan heykel gibi motoru satta biraz ufağını al'' demişti :queen:

Süper bir gezi yapmışsın,tebrik ediyorum.4 temmuzda ben de izmirden karavanla(mondial 100 arkada)aynı rotadan sinop samsum trabzon rize gezisi yapacağım,dönüşü de iç anadoludan düşünüyorum,fotolar bana çok faydalı oldu yolları merak ediyordum,şüphem kalmadı.Zaten en güzel gezi ya tek başına,yada en fazla üç kişi oluyor.Evet çok güzel bir gezi.

fotolar harika çıkmış güzel bir gezi olmuşa benziyo canım çekti :)

2 zamanlı motorla uzun yola gidilmez şişer diğenler nerelerde acaba :) daha bide 100 lük motorla helal olsun kardeşim bütün ön yargıları yıktın teşekkür ederim sana :rendeer:

hocam gerçekten takdir ediyorum ben sym fiddle 2 ile bursaya gitmekistiyodum ilk ırsatta yola cıkıcam cok saol paylasm için

tebrikler yüreğine sağlık çok güzel bir gezi olmuş cesaretin için tekrar tebrikler

isg

öncelikle tebrik ederim bendede scooter var ama o selede nasıl rahat ettin ya doğrusu tebrik ederim seni dayanıklılığın için :mrgreen:

Harikasin harika.Fotograflarla ile gezi zorda olsa keyifli gecmis.Bende cok yeni olmama ragmen sezon sonu (turizmde calisiyorum) Antalya - Izmir arasi dusunuyorum.Cogu kisiye ilham oldun.Sagol varol.Yuregine saglik Pasaa kardes.

Motosikleti
Dl650vstorm
şeref, muratın yemin töreniydi dimi ? şahane gezi olmuş :cat:
ee motorun ciğeri, sürücüsünün yüreği sağlam tebrik ediyorum :rendeer:

valla bravo 100cc motorla birde tek başına helal olsun, yenilerini nasip etsin Allah
ben ve arkadaşım 150cc motorlarla zor bitirdik yolları:)

Tşk ederim.::utangac:

Tşk ederim,Modeller farklı olsada,amaç hep aynı. :):cat:

Tşk ederim abi,:):)

Tşk ederim.

Tşk ederim,Çoğu zaman 2 şeritli yollarda ilerleyeceksiniz,Kastamonudan sonra sıklıkla yol çalışmaları ile karşılaşacaksınız,Ben devamlı gündüz yolculuk ettim,Dolasıyla problem olmadı.Size geziye tek kişi çıkmak konusunda katılıyorum,:cat: Allah yolunuzu açık etsin,Sizin içinde güzel bir gezi olur inş,

Tşk ederim.

Tşk ederim.

Tşk ederim, Hayırlı yolculuklar. :cat:

::thanks:

::thanks: İnanın bana uzun yola çıktığınızda Selede farklı oturuş stilleri geliştiriyorsunuz,Örn: Motosiklet üzerinde ayağa kalkmak,Sağa yada sola dönük vaziyette ilerlemek gibi :queen::queen::cat:

::thanks: Sizin içinde güzel bir gezi olur inş,Hayırlı yolculuklar. :cat:

Evet abi muratın yemin töreniydi,Çok tşk ederim.::utangac::cat:

Tşk ederim,Rabbim inş her motosikletçiye böyle bir gezi nasip etsin.

asm

Gerçekten helal olsun.

Küçük bir motorun küçük olan selesinde seyahat etmek gerçekten kolay değil.

Büyük bir motorla binlerce km katetmek kadar zor bir gezi kanımca.

Sagolasin.Umarim bir gun buyuk bir grup seyahate cikariz.Tekrar saygilar, sevgiler..:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar