Abi tebrik ediyorum. Çok güzel ve orjinal bir tarzın var. Muhteşem bir gezi olmuş. Gayet samimi. Tekerin düz bassın.
Abi tebrik ediyorum. Çok güzel ve orjinal bir tarzın var. Muhteşem bir gezi olmuş. Gayet samimi. Tekerin düz bassın.
ABI VALLA HASTA OLDUM MUPTALASI OLDUM DESEM YERI VAR GEZI YAZINI VIDEONU SONUNA KADAR ZEVKLE OKUDUM VE IZLEDIM TEKRARDAN MUHTESEM BIR GEZI OLDUGUNU BELIRTMEK ISTERIM BENDE YILLAR SONRA FORMA DONMENIN NE KADAR GUZEL OLDUGUNU YAPMIS OLDUGUNUZ GEZILERDEN ALDIGIM ZEVKLE NE KADAR DOGRU BIR KARAR VERDIGIMI BELIRTMEK ISTERIM 7 YIL ARADAN SONRA TEKRAR MOTORSIKLETE KAVUSMAK AYRI GUZEL BUYUK CC MOTORDAN SONRA 150 CC ILE TEKRAR BASLADIM BUNA DA SUKUR DIYORUM HELE SIZIN GIBI CESARET ORNEGI SERGILEYEN SIKILMADAN YOL YAPAN BIRINI GORDUKTEN SONRA HICTE KUCUMSENECEK BIR MOTORA SAHIP OLMADIGIMI ANLADIM SAYENIZDE YOLUNUZ ACIK OLSUN YAZILARINIZI OZELLIKLE TAKIP EDECEGIM BUNA EMIN OLABILIRSINIZ
Seni seviyik abi harikasın
Size helal olsun. 1 sene boyunca her hafta sonu İstanbul - Bulgaristan yaptığım için geziniz bana çok aşina geldi, bu güzergahta çok da bozuk yol vardır aslında, belli ki mütevazı bir insansınız, başkası bu tip bir motosiklet ile bu geziyi yapsa, anlata anlata bitiremediği bir çok aksilik ya da başarı hikayesi olurdu, siz hiç değinmemişsiniz.
Tekerinize taş değmesin.
Saygılar,sevgiler.
abi yok mu bu sene bi güzergah ?
Her yolculukta olumsuz şeyler olabilir bunları dert ederek güzelliklere gölge düşürmeye bence gerek yok.
Sizinde tekerinize taş değmesin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:43 ----------
Olmaz mı şu aksilikler ( salgın ) bir peşimizi bıraksa kim tutar beni diyeceğim ama bir türlü o kıvama gelemiyorum.
abi nacizane fikrim, bu sefer şöyle güzel bir karadeniz turu, sonunda da bir gürcistan yapsan çok güzel eğlenirsin bence.
Yav ben dısarı cıktıgım anda sıvrısınekler gelıp benı buluyor bu sınek olayını sadece sınkovla cozebılıyormusunuz kampcılar
Ben bu güne kadar sinek problemi ile karşılaşmadım. Şans mıdır? tesadüf müdür? bilmiyorum. Gerçi çadırın girişinde sineklik var onu kapatıyorum.
kan grubuyla alakalı olabılır ben ab+ im
Benimde AB + bir şeyle alakası var bilmiyorum ailecek otururken etrafta sivri sinek varsa onlara daha çok geliyor veya onlar daha çok şikayet ediyor.