100.000 km motosiklet almak

Herkese merhaba 2015 model 102000km de cbr 650f alınır mı. Sahibini tanıyorum 3 yıldır kullanıyor 65 binde aldı şuan 102 binde sürücüsü sakin kullanıcı 75 binde yatakları yeniledi başka herhangi bir sıkıntısı yok. Piyasaya göre hatta sarı sitedeki en ucuz ilandan bile daha ucuza alacağım. Sizce almalı mıyım sorun yaşar mıyım almadan önce expertiz yaptıracağım lütfen yardımcı olun kafam çok karıştı.

F54

benim arkadaş 100000 km v storm aldı arabistan'a gitti motor 115000 oldu müşteri çıktı motora motoru görmeden kapora yollayıp ayırdılar
100000 çok değil ama genel durumu ne tarz konusu burada çok önemli yüksek devir çeviren motorlar pimi çekilmiş bomba misali de olabilir
sadec km de değil kaza/hasar geçmişi de önemli

benim arkadaş 100000 km v storm aldı arabistan'a gitti motor 115000 oldu müşteri çıktı motora motoru görmeden kapora yollayıp ayırdılar
100000 çok değil ama genel durumu ne tarz konusu burada çok önemli yüksek devir çeviren motorlar pimi çekilmiş bomba misali de olabilir
sadec km de değil kaza/hasar geçmişi de önemli
Bedelsiz bir kayıt var sahibi de bilmeden almış yaklaşık 40.000 km dir kullanıyor. 20.000 km önce motoru yaptırdı şuana kadar bir sıkıntı yaşamadı. Bildiğim kadarıyla f modeli çok yüksek devir çevirmiyor. Honda olması güven veriyor bana ama dediğim gibi bilgili insanlardan yardım almak istiyorum yardımcı olmak isteyen varsa özelden ilan no su atabilirim.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Herkese merhaba 2015 model 102000km de cbr 650f alınır mı. Sahibini tanıyorum 3 yıldır kullanıyor 65 binde aldı şuan 102 binde sürücüsü sakin kullanıcı 75 binde yatakları yeniledi başka herhangi bir sıkıntısı yok. Piyasaya göre hatta sarı sitedeki en ucuz ilandan bile daha ucuza alacağım. Sizce almalı mıyım sorun yaşar mıyım almadan önce expertiz yaptıracağım lütfen yardımcı olun kafam çok karıştı.
Bakımlıysa alınır çiçek gibi de binilir.

Motosikleti
Dominar D250
Bedelsiz bir kayıt var sahibi de bilmeden almış yaklaşık 40.000 km dir kullanıyor. 20.000 km önce motoru yaptırdı şuana kadar bir sıkıntı yaşamadı. Bildiğim kadarıyla f modeli çok yüksek devir çevirmiyor. Honda olması güven veriyor bana ama dediğim gibi bilgili insanlardan yardım almak istiyorum yardımcı olmak isteyen varsa özelden ilan no su atabilirim.
Bedelsiz tramer kaydı demek başka araçla çarpışmış, karşı araç kasko yada trafikten işlem yaptırmış demek.
Bu taraf hasarını cepten yaptırdığı için tramere hasar rakamı yansımıyor.

Bedelsiz tramer kaydı demek başka araçla çarpışmış, karşı araç kasko yada trafikten işlem yaptırmış demek.
Bu taraf hasarını cepten yaptırdığı için tramere hasar rakamı yansımıyor.
Evet biliyorum hocam. Şahsen şasi ve mekanikte problem yoksa sıkıntı yok diye düşünüyorum. Ecpertize sokup baktıracağım honda için 100000 km çok gözüme batmıyor aslında

Motosikleti
D400
alıınabilir de gerek var mı, gidin benzer fiyata bir tık altını alın sağlam oslun.

F54

bu miktarda paraya 250 cc alacağıma ikinci el yüksek cc alırım algısı oluşmaya başladı sanırım insanlarda
büyük cc motor'a alışmış kullanıcı zaten aynı paraya yüksek km motor alır küçük cc onu mutlu etmez o hız o adrenalini almak için güç arar
bu tamamen fiziksel olarak sağlıklı kullanıcılardan bahsediyorum
yoksa artık yaşı itibari ile cc küçültmek hali hazırdaki motoru kendisine ağır gelenlerden bahsetmiyorum

bu miktarda paraya 250 cc alacağıma ikinci el yüksek cc alırım algısı oluşmaya başladı
Biraz öyle oldu abi artık. R25 400 bin iken ben zaten kullandığım 250cc motoru satıp neden 3 katı fiyatına sırf japon diye aynı güçteki motoru alayım ki. Şuan alınabilecek seçenek çok az. Geçiş motoru olarak 450 sr ile bunun arasında kalmıştım ama benim cf den çektiklerim illallah ettirdi artık bulaşmak istemiyorum. Bunu seçmemin sebebi ise aslında tam istediğim motor olması. Özellikle 4 silindir olması yakıtı çok iyi olması ve uygun fiyata bulmuş olmam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

alıınabilir de gerek var mı, gidin benzer fiyata bir tık altını alın sağlam oslun.
Abi aslında uygun fiyata bu tarz bir motor bulmuşken kaçırmak istemiyorum. Aklımı kurcalayan tek şey km si. O yüzden forumdan yardım istedim. Siz hem yaş olarak hem tecrübe olarak benden çok öndesiniz. Daha dün 4 silindir motorun sadece hayalini kurarken bugün gerçekten alma şansım var. Ve 2 gündür düşünmekten uyuyamıyorum belki abarttığımı düşünüyorsunuz ama abartmıyorum 20 li yaşlarda 4 silindir motora binmeyi kim istemez ki. Bu hevesin kurbanı olup başıma bela almak da istemiyorum ama alınmaz demek yerine şu şu sebepten alınmaz dendiği zaman daha iyi olur çünkü bazı insanların km takıntısı var motora bakmıyor bile km yi görüp alınmaz diyorlar onlardan birinin önerisini dikkate almak istemiyorum. Uzun oldu kusura bakmayın.

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Daha öncede 15 - 20 yaşındaki 600 cc motorlar alınır mı gibi bir konu açmıştınız sanırım. Biz ne dersek diyelim alacak gibi duruyorsunuz sadece başkaları tarafından da onaylanmak istiyormuşsunuz gibi geldi bana. Yüksek km li araç aldığınız elinizdeki tüm para ile motor alıyorsanız sakat iş yaparsınız. Kıyıda köşede paran olsun yine bakımlı olsa da km den dolayı ek masraf çıkartabilir benden söylemesi. Bende sizin mantıktan yola çıkarak 9 yaşında (aldığım yıl ile kıyaslarsak şimdi 12 yaşında) motor sürüyorum aktif olarak. 82 bin küsür km de aldığım motor şu an 108 bin km lere geliyor. Yeri geldi ek masraf yaptım göze alarak aldığım için pişman değilim. Bakımını aksatmam motora yaptığım harcamaya acımam ama giyisi, yiyecek, içecek vs gibi temel ihtiyaçlara para çok gidince içime oturuyor yalan yok. :D

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
abi bu değişmez ve kabul etmemiz gereken bir gerçek herkes için(y)
bizlerde senin yaşına geldiğimizde crf ye bineriz ne var bunda hatta biraz daha alçak olsa daha güvende hissederiz ayaklar yere tam basar olduğumuz yerde düşmeyiz:D
46 yaşımdayken aldım ilk crf'mi. Nc750x satıp aldım hem de. Biraz da hangi yollarda sürmekten keyif aldığımızla ilgili bu bence.

Biraz öyle oldu abi artık. R25 400 bin iken ben zaten kullandığım 250cc motoru satıp neden 3 katı fiyatına sırf japon diye aynı güçteki motoru alayım ki. Şuan alınabilecek seçenek çok az. Geçiş motoru olarak 450 sr ile bunun arasında kalmıştım ama benim cf den çektiklerim illallah ettirdi artık bulaşmak istemiyorum. Bunu seçmemin sebebi ise aslında tam istediğim motor olması. Özellikle 4 silindir olması yakıtı çok iyi olması ve uygun fiyata bulmuş olmam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Abi aslında uygun fiyata bu tarz bir motor bulmuşken kaçırmak istemiyorum. Aklımı kurcalayan tek şey km si. O yüzden forumdan yardım istedim. Siz hem yaş olarak hem tecrübe olarak benden çok öndesiniz. Daha dün 4 silindir motorun sadece hayalini kurarken bugün gerçekten alma şansım var. Ve 2 gündür düşünmekten uyuyamıyorum belki abarttığımı düşünüyorsunuz ama abartmıyorum 20 li yaşlarda 4 silindir motora binmeyi kim istemez ki. Bu hevesin kurbanı olup başıma bela almak da istemiyorum ama alınmaz demek yerine şu şu sebepten alınmaz dendiği zaman daha iyi olur çünkü bazı insanların km takıntısı var motora bakmıyor bile km yi görüp alınmaz diyorlar onlardan birinin önerisini dikkate almak istemiyorum. Uzun oldu kusura bakmayın.
Düşük CC Japonlar ölümsüz oluyor ama yüksek CCler için pekte bir bilgim yok . 60 70bin KMde 650F gördüm bir sıkıntısı yoktu ve kullanan abi 1 hafta içinde satmıştı gazlamaya uzun yola vs. de çıkıyordu sürekli.

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
alınmaz aksını soyleyenın motoru yuksek km dir derdı bıtmez buyuk motor yuksek km

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar