bu fotoyu kim çektiyse gafil avlandık vesselam
Atilla kardeşim,benim tarz konusunda kafam çorba gibiydi iyice birbirine girdi herşey:mrgreen:.Kötü yollarda dahil şehiriçindede rahatlık sağlasın diye enduro deyip duruyodum ama aklımın bir köşesinde cruiser'de vardı dün akşam yine depreşti sayenizde:cherry:.NAsip,bakıcaz artık.
Yalnız Pınar'ın makina süper,Muharreminde dediği gibi yanında foto almadık ya çok ihmalkarız.Güle güle kullan Pınar'cım.Daha iyileri nasip olur inşallah.
abi kim o kız cabuk söyleyın :mrgreen:
Atilla kardeşim,benim tarz konusunda kafam çorba gibiydi iyice birbirine girdi herşey:mrgreen:.Kötü yollarda dahil şehiriçindede rahatlık sağlasın diye enduro deyip duruyodum ama aklımın bir köşesinde cruiser'de vardı dün akşam yine depreşti sayenizde:cherry:.NAsip,bakıcaz artık.
Yalnız Pınar'ın makina süper,Muharreminde dediği gibi yanında foto almadık ya çok ihmalkarız.Güle güle kullan Pınar'cım.Daha iyileri nasip olur inşallah.
Amin teşekkür ederim Oğuz.. :wiinkk:Atilla kardeşim,benim tarz konusunda kafam çorba gibiydi iyice birbirine girdi herşey:mrgreen:.Kötü yollarda dahil şehiriçindede rahatlık sağlasın diye enduro deyip duruyodum ama aklımın bir köşesinde cruiser'de vardı dün akşam yine depreşti sayenizde:cherry:.NAsip,bakıcaz artık.
Evet evet ben çektim onu :cherry:arkadaşlar gerçekten güzelbi buluşmaydı herkez çok canayakındı hava iyi olsaydı sanıyorum ki sayı dahada artacaktı olsun ben daha öncede çok gitmiştim tophaneye ancak ilkdefa böylebi gurupla birlikte oldum ve seviyeli güzel espirili muhabbetlerde vardı yani iyiki gelmişim:cat:
dikkat ederseniz ortamın güzelliğiğnden amcaoğlu transa geçmiş,bende sandalyeye çökmüşüm :mrgreen:
bu fotoyu kim çektiyse gafil avlandık vesselam![]()
Amin Hakan abi teşekkür ederim.. Geldiğin için de ayrıcana tşeekkürlerimi sunuyorum efemOğuz sen beni dinle kafanı öyle şeylerle karıştırma,resimler benden unutma:queen::queen: Cruiser-Cruiser:queen:
Pınar yeni motorun hayırlı uğurlu olsun,allah kaza bela vermesin:rendeer:
Hee dimi yaa bende onu merak ediyorum.. Evet Gece'den bi açıklama bekliyoruz buı yönde :queen:hayırlı olsun GeCe__ anlayalım yani :queen:
Nedenkine soruyosun sen o kızı :queen::queen::queen::queen:
yahu alooooo ne oluyor yaa abi siz iyimisiniz topu nıye bana atıyorsunuz :mrgreen::mrgreen: ala ala yaa tanımam etmem :queen::queen:
abı yapmayın bak böle soğuk şaka bana :mrgreen:
ben gıdıyorum sımdı spora arkamdan konuşmayaın sakın :queen:
İyiki gelmemişim...çünkü pasta çikolatalıymış...![]()
kuru pasta ve tatlı da vardı abi ya sen onlardan takılırdın aşkolsun yanı maksat muhabbet kaynaşmak deilmidir bak hem sana yaralarımı gösterecektim sonra ihsan baba gaza gelip oda gosterecektı derken hayda bı bakmıssın herkez bıyerlerını gösteriyo :queen::queen::queen::queen::queen: