10 Kasım Pınar'ın Beklenen Islatma Buluşması!!!!

yalnız evet tam başlıktaki gibi ıslatma partisi oldu.iliklerime kadar ıslandım hafiften.:p

Atilla kardeşim,benim tarz konusunda kafam çorba gibiydi iyice birbirine girdi herşey:mrgreen:.Kötü yollarda dahil şehiriçindede rahatlık sağlasın diye enduro deyip duruyodum ama aklımın bir köşesinde cruiser'de vardı dün akşam yine depreşti sayenizde:cherry:.NAsip,bakıcaz artık.
Yalnız Pınar'ın makina süper,Muharreminde dediği gibi yanında foto almadık ya çok ihmalkarız.Güle güle kullan Pınar'cım.Daha iyileri nasip olur inşallah.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi kim o kız cabuk söyleyın :mrgreen:

arkadaşlar gerçekten güzelbi buluşmaydı herkez çok canayakındı hava iyi olsaydı sanıyorum ki sayı dahada artacaktı olsun ben daha öncede çok gitmiştim tophaneye ancak ilkdefa böylebi gurupla birlikte oldum ve seviyeli güzel espirili muhabbetlerde vardı yani iyiki gelmişim:):):cat:

dikkat ederseniz ortamın güzelliğiğnden amcaoğlu transa geçmiş,bende sandalyeye çökmüşüm :mrgreen:
s6300301ly4.jpg
bu fotoyu kim çektiyse gafil avlandık vesselam:p

Son düzenleme:
Atilla kardeşim,benim tarz konusunda kafam çorba gibiydi iyice birbirine girdi herşey:mrgreen:.Kötü yollarda dahil şehiriçindede rahatlık sağlasın diye enduro deyip duruyodum ama aklımın bir köşesinde cruiser'de vardı dün akşam yine depreşti sayenizde:cherry:.NAsip,bakıcaz artık.
Yalnız Pınar'ın makina süper,Muharreminde dediği gibi yanında foto almadık ya çok ihmalkarız.Güle güle kullan Pınar'cım.Daha iyileri nasip olur inşallah.

Oğuz sen beni dinle kafanı öyle şeylerle karıştırma,resimler benden unutma:queen::queen: Cruiser-Cruiser:queen:

Pınar yeni motorun hayırlı uğurlu olsun,allah kaza bela vermesin:rendeer:

baba sen gel benım dedığıme pısman olmazsın :queen:

Amin teşekkür ederim Oğuz.. :wiinkk:
arkadaşlar gerçekten güzelbi buluşmaydı herkez çok canayakındı hava iyi olsaydı sanıyorum ki sayı dahada artacaktı olsun ben daha öncede çok gitmiştim tophaneye ancak ilkdefa böylebi gurupla birlikte oldum ve seviyeli güzel espirili muhabbetlerde vardı yani iyiki gelmişim:):):cat:

dikkat ederseniz ortamın güzelliğiğnden amcaoğlu transa geçmiş,bende sandalyeye çökmüşüm :mrgreen:

bu fotoyu kim çektiyse gafil avlandık vesselam:p
Evet evet ben çektim onu :cherry:
Oğuz sen beni dinle kafanı öyle şeylerle karıştırma,resimler benden unutma:queen::queen: Cruiser-Cruiser:queen:

Pınar yeni motorun hayırlı uğurlu olsun,allah kaza bela vermesin:rendeer:
Amin Hakan abi teşekkür ederim.. Geldiğin için de ayrıcana tşeekkürlerimi sunuyorum efem :)
hayırlı olsun GeCe__ anlayalım yani :queen:
Nedenkine soruyosun sen o kızı :queen::queen::queen::queen:
Hee dimi yaa bende onu merak ediyorum.. Evet Gece'den bi açıklama bekliyoruz buı yönde :queen:

yahu alooooo ne oluyor yaa abi siz iyimisiniz topu nıye bana atıyorsunuz :mrgreen::mrgreen: ala ala yaa tanımam etmem :queen::queen:

yahu alooooo ne oluyor yaa abi siz iyimisiniz topu nıye bana atıyorsunuz :mrgreen::mrgreen: ala ala yaa tanımam etmem :queen::queen:

Tabi tabi öyledir GeCe__ :queen:
Tanımıyorsun ama soruyorsun dimi ama :queen:
Bu da ne demek oluyor .... :queen::queen::queen::queen:

abı yapmayın bak böle soğuk şaka bana :mrgreen:

ben gıdıyorum sımdı spora arkamdan konuşmayaın sakın :queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
pınar kusura bakma özel nedenlerden ve yoğun yağış nedeniyle gelemedim,ama motorunu çok merak ediyorum birgün yakından görürüm artık.

İyiki gelmemişim...çünkü pasta çikolatalıymış...:p

kuru pasta ve tatlı da vardı abi ya sen onlardan takılırdın aşkolsun yanı maksat muhabbet kaynaşmak deilmidir bak hem sana yaralarımı gösterecektim sonra ihsan baba gaza gelip oda gosterecektı derken hayda bı bakmıssın herkez bıyerlerını gösteriyo :queen::queen::queen::queen::queen:

kuru pasta ve tatlı da vardı abi ya sen onlardan takılırdın aşkolsun yanı maksat muhabbet kaynaşmak deilmidir bak hem sana yaralarımı gösterecektim sonra ihsan baba gaza gelip oda gosterecektı derken hayda bı bakmıssın herkez bıyerlerını gösteriyo :queen::queen::queen::queen::queen:

ulan sırf baklava için bile gelinirdi beee...ama pasta meyveli olsaymış dadından yenmezmiş...bu zamanda çikolatalı pastamı var artık yav...:psen nediyon burda fantastikmi takılıyon kırbac abi...haftaya fuara var onamı geldin...:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar