10 Kasım Pınar'ın Beklenen Islatma Buluşması!!!!

Arkadaşlar şimdi Nargilem Cafe'den geliyorum :p
Dün gelicektim Pınar abla'yı tebrik etmek için ama gelemedim işlerim vardı :cyclopsan

Özendim şimdi bu resimleri görünce arkadaşı aradım hadi dedim tophaneye gidelim :p
Sizin cafeye gittik, hatta sizin masanın yanına oturduk, güzel yer sevdim :)

Her ne kadar gelmeyi çok isteyip gelemesemde Pınar abla Motorun hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim :rendeer:

Not: Bende Fuarda olucam inşallah, hepinizle tanışmak isterim :cat:
Babol nasıl sevdinmi :queen:
Saol canım teşekkür ederim, amin cümlemize.. Fuarda görüşmek üzre :wiinkk:
yani perşembe günümü ve ayriyetten tuğçede gelcekmi? ve nasıl buluşcazzz:)
Tuğçe gelicek evet.. Ben fuarın tüm günlerine katılmayı planlıyorum.. Perşembede orda olucam..:wiinkk:

tamam tamam anladım orda olcanda bizle buluşcanmı eğer buluşucaksan nasıl irtibata geççez yoksa kapıda senimi bekliyeim:)akşama kadarrrrrrrrrrrr:pr:

üzgünüm ama söz veripte gelemeseydim daha çok üzülürdüm
kısmet artık başka sefere :) allah hepimize motorlarımızı zevkle sıhhatle keyifle kullanmak nasip etsin.kazadan beladan korusun (amiiin dediğinizi duyuyorum )
1 hava dan dolayı( yağmur değil rüzgarın şiddetli olmasından ) motorumu almaya servise bile gitmek istemedim
2 berbat havada evde kızımla oturup oyun oynamayı tercih ettim onu da getirmek isterdim ama sigara+nargile dumanı yok o ortam ona göre değil belki fuar a birlikte gideriz amcalarıyla , halalarıyla tanışmış olur. :)
tabii baklavalara içimin gittiğini söylemiyorum bile :)

üzgünüm ama söz veripte gelemeseydim daha çok üzülürdüm
kısmet artık başka sefere :) allah hepimize motorlarımızı zevkle sıhhatle keyifle kullanmak nasip etsin.kazadan beladan korusun (amiiin dediğinizi duyuyorum )
1 hava dan dolayı( yağmur değil rüzgarın şiddetli olmasından ) motorumu almaya servise bile gitmek istemedim
2 berbat havada evde kızımla oturup oyun oynamayı tercih ettim onu da getirmek isterdim ama sigara+nargile dumanı yok o ortam ona göre değil belki fuar a birlikte gideriz amcalarıyla , halalarıyla tanışmış olur. :)
tabii baklavalara içimin gittiğini söylemiyorum bile :)
Teşekkür ederim, amin...
Evet kızınla gelmediğin iyi olmuş. Bizim bile gözlerimiz yandı dumandan..
Sağlık olsun ne diyelim.. Yalnız gayrettepede bi dolu yağmaya başladı dün felaket bişiydi ya... Gözlerim yüzüm nası acıdı.. Vizörüde kapatamadım önümü göremiyorum diye.. Dart tahtası gibi hissettim kendimi :queen:
tamam tamam anladım orda olcanda bizle buluşcanmı eğer buluşucaksan nasıl irtibata geççez yoksa kapıda senimi bekliyeim:)akşama kadarrrrrrrrrrrr:pr:
Vallaa bi topic açarız artık diye düşünüyorum ben.. Gitmeden önce kaçta gidicez nerde buluşucaz konuşuruz yani..
Bu arada hergün katılamıycam pardon düzeltiyorum. Haftasonu ben yokum benim olmadığım zamanları tercih edenlere duyurulur :)

pınar sende fuara gelcenmi perşembe günü gellll lütfen hem hep beraber oluruz ben geliyorum hasan geliyor işte kırbaççı abide gelcek galiba zaten şeyde orda adını unuttum hani o bıyıklı yaşlı motorcu babada orda nebilim başka katılanda olur belki sende tuğçeyi alırsın cvp yaz hadi ok

Kimmiş bakiim o yaşlı bıyıkılı motorcu baba,yahu noel baba der gibi yazmışsın
kendimi bi garip hissettim:queen::queen::queen:

Pınar bu arada senin motorumu ıslattık yoksa biz do........ kadarmı ıslandık inan
anlamadım,tam evin köşesinde bir sağnak ıslak sıçana döndüm be:rendeer:

Pınar bu arada senin motorumu ıslattık yoksa biz do........ kadarmı ıslandık inan
anlamadım,tam evin köşesinde bir sağnak ıslak sıçana döndüm be:rendeer:

Hakan abi benim motorla birlikte herşey ıslandı vallaa... Sağlam ıslattık yani :queen:
Benim bi ellerim bi boynum bide paçalarım dondu vallaaa.. Otoparka geldiğimde otoparkçı kapıyı açtı motoru parkettim ama kalkmıyorum. "hayırdır bişeyiniz mi var yardım ediyim" filan dedi ellerimi hisstmiyorum dedim motora yapıştım ısınmaya çalışıyordum sen düşün artık :cyclopsan

ok abi gelenler lütfen beni arasın ki kapıda bluşup hep birlikte girelim içeri perşembe günü saat 1 yada 2 gibi orda olcaz hasanla arayın beraber gidelim sizde dahil pınar hanımmmmmmmmmmmmmmmm:queen: tel no 05355804642

ya baba özürdilerim bi an adını untumda baba şey dicem sen içerdeydin dimi ve tel nonu verirmisin biz hasan la kesin gelcezde bide başka kim gelirse kapıda seni arıyalım ondan dedim öperim ellerinden:)

Son düzenleme:
Hakan abi benim motorla birlikte herşey ıslandı vallaa... Sağlam ıslattık yani :queen:
Benim bi ellerim bi boynum bide paçalarım dondu vallaaa.. Otoparka geldiğimde otoparkçı kapıyı açtı motoru parkettim ama kalkmıyorum. "hayırdır bişeyiniz mi var yardım ediyim" filan dedi ellerimi hisstmiyorum dedim motora yapıştım ısınmaya çalışıyordum sen düşün artık :cyclopsan
komedi ya bende kim yaşmış diye okuyorum yazıyı :) meğerse topiğin baş sahibinmiş :p ellern dondu demek he:queen::queen::p:mrgreen:

komedi ya bende kim yaşmış diye okuyorum yazıyı :) meğerse topiğin baş sahibinmiş :p ellern dondu demek he:queen::queen::p:mrgreen:

Ay çok hoşuna gitti bakıyorumda... Bi gün senin normal bi mesajını göriyim dişimin birini feda etmeyi düşünüyorum :queen:

ok abi gelenler lütfen beni arasın ki kapıda bluşup hep birlikte girelim içeri perşembe günü saat 1 yada 2 gibi orda olcaz hasanla arayın beraber gidelim sizde dahil pınar hanımmmmmmmmmmmmmmmm:queen: tel no 05355804642

ya baba özürdilerim bi an adını untumda baba şey dicem sen içerdeydin dimi ve tel nonu verirmisin biz hasan la kesin gelcezde bide başka kim gelirse kapıda seni arıyalım ondan dedim öperim ellerinden:)

Şaka şaka benim tlf: 0532 5278878 - 0555 4984757:rendeer:

kırbaçcı abi bu ne tatlıymış beeeeee:) akşamdan beri:panlayalım yaniiiiiiiiiiiiiiiii

valla gelen tum arkadaslara helal olsun pasta ve baklava olayıda cok guzel olmuş ıyı bır aksam olmuş bende gelmek ısterdım ama hava muhalefetı dolayısıyla çıkamadım pınarın pasta ve baklavasından yemeyı çok ıstemıştım ama olmadı sağolsun kendısı ayrıca alıcakmış bana tekrar yenı motoru hayırlı olsun kazasız surusler dılerım.

not: pastayı dılım baklavayıda bır porsıyon alabılrısın bana yeter :)

Son düzenleme:
valla gelen tum arkadaslara helal olsun pasta ve baklava olayıda cok guzel olmuş ıyı bır aksam olmuş bende gelmek ısterdım ama hava muhalefetı dolayısıyla çıkamadım pınarın pasta ve baklavasından yemeyı çok ıstemıştım ama olmadı sağolsun kendısı ayrıca alıcakmış bana tekrar yenı motoru hayırlı olsun kazasız surusler dılerım.

not: pastayı dılım baklavayıda bır porsıyon alabılrısın bana yeter :))))))))

Hem enduro al hemde tatlısu motorcusu ol.. Olmaz efem biz tatlısu motorcusu olmayanlara tatlı ikram ettik gelmeyerek hakkınızı kaybettiniz :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar