10 Kasım Pınar'ın Beklenen Islatma Buluşması!!!!

cay bahane maksat gezmek olsun.izin varsa bende gelmek isterim cou kişiyi tanımıyorum burda.avcılar - beylikdüzü tarafından gelen varmı??tophanenin yerini bilmiyorum.

dostum bende çekmece golu yanındakı vatan hastanesının ordayım adresı buluruz o ıs kolay ıstersen goruselım aksam ustu 0542 839 5317

cay bahane maksat gezmek olsun.izin varsa bende gelmek isterim cou kişiyi tanımıyorum burda.avcılar - beylikdüzü tarafından gelen varmı??tophanenin yerini bilmiyorum.
Ekledim bile...
Aslında neveragain miydi nicki bizim site çaycısının :)
Sana yakın olarak tanıl var.. Onu kandırıyımda birlikte gelin :)
yok ben pınarla baklava acıcam erken gidip gulluoglunda
hayır tatlı olayını ben cozuyorum
Olmaz ya ben alayım yada beraber alalım...

Katılım Listemiz

1-GKN
2-ihsanhakan+1
3-mete_han
4-istburak
5-alphinzet
6-bekoserkan
7-SuSpect
8-dorlion
9-mysugar
10-olcan138
11-Ö.Z.€.R .
12-Chief of HardAffairs Dept
13-GeCe__
14-tuğcetuğce
15-DARKDIAMOND
16-a_sorti
17-RoLa
18-Dreal
19-hasanpinar0537
20-metalgod
21-Marv
22-tanrinin_kirbaci57
23-spawnem

Güncelll......

ben leventteyim yagmurda var aksamda motoru burda bırakır tatlı olayını cozerım taksıylede tophaneye gecerım artık pınar sen takma kafana msnden cepten falan ulasabılırsın konusuruz yine [email protected]

ne o ya tek tek motorla gelmekten vazmıgeçiyo herkes bilelimde ona göre gelelim bzde:wiinkk:

ben leventteyim yagmurda var aksamda motoru burda bırakır tatlı olayını cozerım taksıylede tophaneye gecerım artık pınar sen takma kafana msnden cepten falan ulasabılırsın konusuruz yine [email protected]
Telefon numaranı pm atsana.. Şirketteyim ben..
ne o ya tek tek motorla gelmekten vazmıgeçiyo herkes bilelimde ona göre gelelim bzde:wiinkk:
Ben motorla gelicem yetmezmi kanka :)

ya ne ıslanmakla alakalı deıl montla kask var yeterde zaten acemıyım eger ben oraya gelırken düşiyim ben ozaman size sorucam tatlı lar nerde serkan nerde kaldı dıyen olursa bılın dustum levent balmumcu barboros bulvarından besıktas tan tophaneyeye dogru bı bakarsınız size zahmet

Ben motorla gelicem yetmezmi kanka :)

yetmezmi bee yeter tabi:p
yagmur bişey diilde 2gundur dolu yagıyo inş bu aksam ole bsy olmaz yollar donarsa kimse kurtaramz bizi:cherry::cherry:

ya ne ıslanmakla alakalı deıl montla kask var yeterde zaten acemıyım eger ben oraya gelırken düşiyim ben ozaman size sorucam tatlı lar nerde serkan nerde kaldı dıyen olursa bılın dustum levent balmumcu barboros bulvarından besıktas tan tophaneyeye dogru bı bakarsınız size zahmet

ani fren yapma 5dereceden fazla yatma virajlardan 30la ayakların yere yakın dengeli yatmadan dön hiç bişey olmaz mrk etme:p

Son düzenleme:
Pınarr aplacım kızım Maslakta Doğuş Power center diye bir yer var oraya gitmek istiyor yav...malumun 17 de işten çıkıyom ...yoksa şimdiye kadar çoktan giderdik...oranın orta katında kızımın bayıldığı bir oyun alanı var...ben af diliyorum herkesten...belkide çıkmayız evde oyun hamuruyla oynarız bilemiyorum...sorry...

yetmezmi bee yeter tabi:p
yagmur bişey diilde 2gundur dolu yagıyo inş bu aksam ole bsy olmaz yollar donarsa kimse kurtaramz bizi:cherry::cherry:
ani fren yapma 5dereceden fazla yatma virajlardan 30la ayakların yere yakın dengeli yatmadan dön hiç bişey olmaz mrk etme:p
Ben o doluda bile sürdüm hiç bişiy olmaz tırsmayın arkadaşlar :)
Yaa bekle birlikte gidelim bende leventten gidicem.. Sana göz kulak olurum hem düşmezsin :)

Pınarr aplacım kızım Maslakta Doğuş Power center diye bir yer var oraya gitmek istiyor yav...malumun 17 de işten çıkıyom ...yoksa şimdiye kadar çoktan giderdik...oranın orta katında kızımın bayıldığı bir oyun alanı var...ben af diliyorum herkesten...belkide çıkmayız evde oyun hamuruyla oynarız bilemiyorum...sorry...

AHA işte satışlar başladı pınar... METEHANDRO abi seni şiddetle kınıyorum ben istanbula tatıle geldım kafa dinlemeye.. ama ne kadar etkınlık varsa katılmayı hedefleyip sitemize üye olanlarla tanısmak istiyorum senınle fuarda tanıstık ama sohbet edemedık aşkolsun sana :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar