10 Kasım Pınar'ın Beklenen Islatma Buluşması!!!!

:queen:acayıp mutlu oldum sımdı walla.bu arada avrupa yakasında çekmece golu yakınlarında oturuyorum bana yakın yolu uzerı olan arkadasım abım varsa ve artcısı yoksa cok mutlu olurum benıde almasından yada bırınden emaneten bıseyler bakarız artıkın :queen::cat:

:queen:acayıp mutlu oldum sımdı walla.bu arada avrupa yakasında çekmece golu yakınlarında oturuyorum bana yakın yolu uzerı olan arkadasım abım varsa ve artcısı yoksa cok mutlu olurum benıde almasından yada bırınden emaneten bıseyler bakarız artıkın :queen::cat:

Gökhan arabayla gelicek onla gel istersen sende buluşup...

motor aldık para kalmadı artık iş başa dustu napalım :)
sende yemek kitabı varmı :silent: :queen:

Ne kitabı ben kitapsızım :queen:

Şaka şaka en iyi yemek yaratıcılıkla yapılan yemekmiş :)

Son düzenleme:

GKN

ben kadıköydeyim
fenerbahçe stadı-köprü-beşiktaş-tophane istikametinden gidicem
gelmek isteyen olursa 4 artçı alabilirim:queen:

bu arada nargileme kafedeki eleman motürü olmayana çay vermiosa tüm çaylar yana olur:mrgreen:

bu arada kadıköyden gelicek (motosikletiyle) arkadaşlar beraber gidelim demedim. malum arabayla olucağım için, kimsenin beni beklemesini istemem, e arabanında lastikleri bira eskidi 2 tekere çıkmıo:mrgreen:

Son düzenleme:
ben kadıköydeyim
fenerbahçe stadı-köprü-beşiktaş-tophane istikametinden gidicem
gelmek isteyen olursa 4 artçı alabilirim:queen:

bu arada nargileme kafedeki eleman motürü olmayana çay vermiosa tüm çaylar yana olur:mrgreen:

bu arada kadıköyden gelicek (motosikletiyle) arkadaşlar beraber gidelim demedim. malum arabayla olucağım için, kimsenin beni beklemesini istemem, e arabanında lastikleri bira eskidi 2 tekere çıkmıo:mrgreen:

Yok ben babolu kafalarım sana AĞA muamelesi yapar :queen:

tanrinin_kirbaci57 ati'ye iyi bakın muhamalesi güzel olsun :) hoşgeldin kutlaması yapabilirsiniz:wiinkk: nargile cafeye 20 kova su basın temizlesin :cherry: :queen: :rendeer::rendeer:

cok basit yol kopruden geliceksen beşiktaş tarafına gir barbarostan aşşa in yol bitince dön sağa tophaneye kdr gelirsin, feribotla gelceksen in feribottan dön yne sağa gir beşiktaş tarafına yne o yol seni getirio tophaneye:cherry:

yusuf yusuf ben oluyorum :D

bu arada Marv ben anadolu yakasından gitcem. paslaşırıs okea. hem bende yolu bilmiyorum ama sora sora bağdat bulunur demiş dedelerimiz. şimdi dedelerimizi haksız çıkarmak olmaz dimi :D

saolun yolu anladım zaten rola yusuf ta bana eşlik edicek rahat rahat gelirim.nasılsa çayda var:)

Ya ben kücük cekmecede vatan hastanesının yanında oturuyorum ben kımle gıdıcem oraya yoksa yanlızmı gelcem ne olcak :salut:

tanrinin_kirbaci57 ati'ye iyi bakın muhamalesi güzel olsun :) hoşgeldin kutlaması yapabilirsiniz:wiinkk: nargile cafeye 20 kova su basın temizlesin :cherry: :queen: :rendeer::rendeer:

sümsük kanka canını sıkma ben geldıgımde sana kovayla su tasıtırm :queen::queen:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi yazmıyormu orda 8 buçuk diye :mrgreen:

yok ben pınarla baklava acıcam erken gidip gulluoglunda
hayır tatlı olayını ben cozuyorum

Pınarr;853711' Alıntı:
Yer=Tophane
Tarih=10 Kasım
Mekan=Nargilem Cafe
Saat=20:30

Katılım Listemiz

1-GKN
2-ihsanhakan+1
3-mete_han
4-istburak
5-alphinzet
6-bekoserkan
7-SuSpect
8-dorlion
9-mysugar
10-olcan138
11-Ö.Z.€.R .
12-Chief of HardAffairs Dept
13-GeCe__
14-tuğcetuğce
15-DARKDIAMOND
16-a_sorti
17-RoLa
18-Dreal
19-hasanpinar0537
20-metalgod
21-Marv
22-tanrinin_kirbaci57

Güncelll......

Çok fevkalâde bi buluşma olacağı kanısındayım... Haydin bakalım millet.. Yer mekan saat ve katılım listemiz yinelenmiştir.. Buluşmaya son 11 saat :queen:

Sürprizlere açığızzzz bilginizeeee.............:)

Son düzenleme:
cay bahane maksat gezmek olsun.izin varsa bende gelmek isterim cou kişiyi tanımıyorum burda.avcılar - beylikdüzü tarafından gelen varmı??tophanenin yerini bilmiyorum.

walla sevınırım ben gümüs pala da yım. buluşma gunu oncesı ırtıbata gecebılırsek sevınırım :cat:

abı sız beraber gelinnn ozaman

cay bahane maksat gezmek olsun.izin varsa bende gelmek isterim cou kişiyi tanımıyorum burda.avcılar - beylikdüzü tarafından gelen varmı??tophanenin yerini bilmiyorum.

abi siz beraber gelin tanrının kırbacıda ordan bıyerden gelıyo sanırım

Son düzenleme:
aaaa bak akraba cıkıcaz şimdi:mrgreen: bende avcılar gümüşpalada oturuyorum.bizim mahalledeki honda repsol senmisin yoksa:mrgreen: dostum gidersen beraber gidelim senle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar