- Konu Yazar
eee şimdi kac kişi olduk ona gore aksam baklava acıcam evde :wiinkk:
Elde yapıcaksan yardıma gelirim vallaa ben kalabalık yemek yapmaya bayılıyorum :queen:
eee şimdi kac kişi olduk ona gore aksam baklava acıcam evde :wiinkk:
Elde yapıcaksan yardıma gelirim vallaa ben kalabalık yemek yapmaya bayılıyorum :queen:
:queen:acayıp mutlu oldum sımdı walla.bu arada avrupa yakasında çekmece golu yakınlarında oturuyorum bana yakın yolu uzerı olan arkadasım abım varsa ve artcısı yoksa cok mutlu olurum benıde almasından yada bırınden emaneten bıseyler bakarız artıkın :queen::cat:
motor aldık para kalmadı artık iş başa dustu napalım
sende yemek kitabı varmı :silent: :queen:
ben kadıköydeyim
fenerbahçe stadı-köprü-beşiktaş-tophane istikametinden gidicem
gelmek isteyen olursa 4 artçı alabilirim:queen:
bu arada nargileme kafedeki eleman motürü olmayana çay vermiosa tüm çaylar yana olur:mrgreen:
bu arada kadıköyden gelicek (motosikletiyle) arkadaşlar beraber gidelim demedim. malum arabayla olucağım için, kimsenin beni beklemesini istemem, e arabanında lastikleri bira eskidi 2 tekere çıkmıo:mrgreen:
Pasta deil ama gel bayram şekeri veririz :queen:
cok basit yol kopruden geliceksen beşiktaş tarafına gir barbarostan aşşa in yol bitince dön sağa tophaneye kdr gelirsin, feribotla gelceksen in feribottan dön yne sağa gir beşiktaş tarafına yne o yol seni getirio tophaneye:cherry:
yusuf yusuf ben oluyorum
bu arada Marv ben anadolu yakasından gitcem. paslaşırıs okea. hem bende yolu bilmiyorum ama sora sora bağdat bulunur demiş dedelerimiz. şimdi dedelerimizi haksız çıkarmak olmaz dimi![]()
tanrinin_kirbaci57 ati'ye iyi bakın muhamalesi güzel olsunhoşgeldin kutlaması yapabilirsiniz:wiinkk: nargile cafeye 20 kova su basın temizlesin :cherry: :queen: :rendeer::rendeer:
eee gun geldı cattı saat kacta toplanıyos sımdı
abi yazmıyormu orda 8 buçuk diye :mrgreen:
Pınarr;853711' Alıntı:Yer=Tophane
Tarih=10 Kasım
Mekan=Nargilem Cafe
Saat=20:30
Katılım Listemiz
1-GKN
2-ihsanhakan+1
3-mete_han
4-istburak
5-alphinzet
6-bekoserkan
7-SuSpect
8-dorlion
9-mysugar
10-olcan138
11-Ö.Z.€.R .
12-Chief of HardAffairs Dept
13-GeCe__
14-tuğcetuğce
15-DARKDIAMOND
16-a_sorti
17-RoLa
18-Dreal
19-hasanpinar0537
20-metalgod
21-Marv
22-tanrinin_kirbaci57
Güncelll......
walla sevınırım ben gümüs pala da yım. buluşma gunu oncesı ırtıbata gecebılırsek sevınırım :cat:
cay bahane maksat gezmek olsun.izin varsa bende gelmek isterim cou kişiyi tanımıyorum burda.avcılar - beylikdüzü tarafından gelen varmı??tophanenin yerini bilmiyorum.