Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cay bahane maksat gezmek olsun.izin varsa bende gelmek isterim cou kişiyi tanımıyorum burda.avcılar - beylikdüzü tarafından gelen varmı??tophanenin yerini bilmiyorum.
Ekledim bile...cay bahane maksat gezmek olsun.izin varsa bende gelmek isterim cou kişiyi tanımıyorum burda.avcılar - beylikdüzü tarafından gelen varmı??tophanenin yerini bilmiyorum.
Olmaz ya ben alayım yada beraber alalım...yok ben pınarla baklava acıcam erken gidip gulluoglunda
hayır tatlı olayını ben cozuyorum
arkadaslar yagmur basladı ben ne yapcam şimdi yaaaa
Telefon numaranı pm atsana.. Şirketteyim ben..ben leventteyim yagmurda var aksamda motoru burda bırakır tatlı olayını cozerım taksıylede tophaneye gecerım artık pınar sen takma kafana msnden cepten falan ulasabılırsın konusuruz yine [email protected]
Ben motorla gelicem yetmezmi kankane o ya tek tek motorla gelmekten vazmıgeçiyo herkes bilelimde ona göre gelelim bzde:wiinkk:
sümsük kanka canını sıkma ben geldıgımde sana kovayla su tasıtırm :queen::queen:
Ben motorla gelicem yetmezmi kanka![]()
ya ne ıslanmakla alakalı deıl montla kask var yeterde zaten acemıyım eger ben oraya gelırken düşiyim ben ozaman size sorucam tatlı lar nerde serkan nerde kaldı dıyen olursa bılın dustum levent balmumcu barboros bulvarından besıktas tan tophaneyeye dogru bı bakarsınız size zahmet
kankaa sana bu parçayı armağan ediyorumPut Your Hands Up for Detroit vts 1.6 exup :cherry: kızma hemen :rendeer:
bende gelebilermiyim:mrgreen:
Ben o doluda bile sürdüm hiç bişiy olmaz tırsmayın arkadaşlaryetmezmi bee yeter tabi![]()
yagmur bişey diilde 2gundur dolu yagıyo inş bu aksam ole bsy olmaz yollar donarsa kimse kurtaramz bizi:cherry::cherry:
ani fren yapma 5dereceden fazla yatma virajlardan 30la ayakların yere yakın dengeli yatmadan dön hiç bişey olmaz mrk etme![]()
Yaa bekle birlikte gidelim bende leventten gidicem.. Sana göz kulak olurum hem düşmezsinya ne ıslanmakla alakalı deıl montla kask var yeterde zaten acemıyım eger ben oraya gelırken düşiyim ben ozaman size sorucam tatlı lar nerde serkan nerde kaldı dıyen olursa bılın dustum levent balmumcu barboros bulvarından besıktas tan tophaneyeye dogru bı bakarsınız size zahmet
Tabiiki gelebilirsin... Ekliyorum hemen..:wiinkk:
Pınarr aplacım kızım Maslakta Doğuş Power center diye bir yer var oraya gitmek istiyor yav...malumun 17 de işten çıkıyom ...yoksa şimdiye kadar çoktan giderdik...oranın orta katında kızımın bayıldığı bir oyun alanı var...ben af diliyorum herkesten...belkide çıkmayız evde oyun hamuruyla oynarız bilemiyorum...sorry...