10 Eylül Çınarcığa gidiyoruz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ercüment abi bizde cadırla geliyoz Bursadan kankamla :) k..mız donar diyolar ne yapacaz :) battaniye falan kasıyorum bakalım ne olacak..

ercument abi 13:00 tayfasına katıl hepberaber gidelim. gündüz gündüz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
valla beni bırakmayın sora hız yaparım yetiscem diye bakın vicdan azabı cekersiniz :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
chooperturk kardeşim çadırını al uyku tulumun varsa al yoksada ekonomik gücün yeterse gelirken bir mağzadan al zaten fazla bi fiat değil battaniye alacaksan 2 tane olsun 1 tanesini alta bi tanesini üste koyarsın ya zaten sabaha kadar uyumayacağız ya
böyle güzel tatlı şeker arkadaşlarla sabaha kadar ateşin başında muhabeetten kimsenin gözüne zaten uyku girmez :rendeer:
ubaykal kardeşim dediğin gibi olacak dediğin kafileye katılacağım :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Haklısın abi o zaman cadıra gerek yok bi yere sıkısırız :) genede getirim ben sıkısamazsak ;:p

abi zor gece hayatı olduğu için sabah 5 gibi falan yatabiliyorum kalkabilmem imkansız valla eyvallah ama

bendemi gelsem yaw? :silent: çadır madır nasıl olur bende çadırda var aslında.. :silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
cathedral kardeşim ne demekki tabiki sende gel herkese açık bu gezi :rendeer:
geziye gelecek arkadaşların özellikle ubaykal kardeşimizin eklediği topiği iyice okumaları çok iyi olur tecrübelerime rağmen ben gene okudum eksik bir bilgim kalmasın diye :D/

ARkadaşlar ctesi gelecek olanlar saat 13:00 grubu ilemi yoksa 17.00 grubu ile mi gelecekler lutfen belirtsinler.. Ayrıca pansiyon icin liste ayarlarsak ona gore yer ayırtabiliriz. Cadırda kalacak arkadalarla beraber takılır yatma saati gelince pansiyonumuza gider yatarız. Grupta yatma nedeni ile bolunme olmaz. Ben şahsen gidip mekanlarda 4-5 milyona bira icmenin taraftarı degilim. Muhabbet etmek icin sakin sessiz bir cadır bası muhabbeti daha iyi olur. Ama pansiyoncuları bu olay bölmeyecektir. Ben de pansiyonda kalacagım ve muhabbetin sonuna kadar arkadaslarla beraber olacagım. Sanırım herkes benim gibi olur. Uykusu gelen cadırına veya pansiyonuna gider yatar. Zaten Cınarcık cok buyuk bir yer degil. Mesafe uzun olmaz. Motorla 5 dakkada gidecegin yerine gidersin. Ama pansiyoncular bana kesin liste vermedikten sora yaa kardesim benim yerimi niye ayarlamadın demesinler bana.. Acıkta kalınmaz ama ayrı yerlerde kalmaz zorunda kalırız sonra. Ayırca liste kesin olmalı. Pansiyonun odalarını ayırtınca o insanları da soradan gelmeyenler olması nedeni ile zor durumda bırakamam. Pansiyonda kalacagım diyen adam soradan gelip caymasın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Cumartesi Öğlen 13:00 Maltepe Sureyyapasa Migrosun ilersindeki Hacioglunun Onu
====================================================
e_erdun + eşi = Ercüment Abi /jinlun 250cc /Çadır/
Cenk Menderes Jinlun250 /pansiyon / Gebze Organizatörü
ccbbdd (Barış) Virago250 /pansiyon (Gebze katılım)
RUZGARSEVDALISI (avrupa yakası ) = hasan/250 cc jinlun / çadır
phoneix + esi (avrupa yakası)
baron985 = baris/250 cc jinlun/çadır
nichtsx + kız arkadaşı = altuğ/172 cc maxiscooter/+1 bayan/çadır
Ante BMW F650CS Scarver
chooperturk +1 (bursadan yalova feribot çıkışına gelicek) =150 cc jinlun / çadır
ChatnoiR (Kesin Değil ) = umut/ ASYA 150 T1/pansiyon
Ubaykal + eşi = Ümit/ Jinlun JL 250 / çadır .
conqueror + kız arkadaşı =Fatih/ Jinlun 250cc/+1 bayan/pansiyon

Cumartesi Akşam ** Saat 17.00 MAltepe Sureyyapaşa Migrosun ilersindeki HAcıoğlu'nun önü
===============
papilion
Costantine
gemlikdelisi +1
deamon +2 (Belki)
Biscuit (Belki)
BILOOO + kiz arkadasi
CANGO (belki)
zpoint +2
Arvasi3

Pazar Gunu
========
Colakoglu +1
kadirsoyyy (belki)

Forumdan Uzaklaştırıldı
güzel bi gezi olucak güzel bu arada ben nerden çadır alıcam ubaykal, karşıya gelince bulabilirmiyim çadır :silent:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Arkadaşlar gezi için tam yol guzargahını acikca belirtelim. Geziye katılacak arkadaslar özel mesaj yolu ile telefon numaralarınızı not alın yolda bir aksilik olursa birbiriniz ile daha kolay iletişeme gecersiniz.
Cınarcıkta nereye gidilecek pansiyonalr tam nerede acaba onalrıda yazalım.
Pazar gunu katılacak kişiler yatılı grubunu nerede bulacak acaba?
Cumartesi ve pazar icin dusunulen bi aktivite var mı ?
Amma sordum bende ya :) Pazar gunu uygun olursam katılabilirim cumartesi full+full calisiyorum :(
gorusmek uzere

Karışıklılığa neden olmaması için başlıkdaki konu dışı mesajları siliyorum.
Sonra benim mesajım nereye gitti demeyin. :sunny:

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar, maltepe carrefourda hala çadır, uyku tulumu, mat vs. varmıdır, giden gören bilen varmı? eğer temin edebilirsem bende çadırla gelirim.

bir diğer hususta, öğlenki grup darıcada akşam grubunu mu bekleyecek? bence biz direk çınarcığa geçelim, yerleri ayarlayalım. olursa deniz olayına girelim, buralarda vakit kaybetmeyelim derim...

RUZGARSEVDALISI' Alıntı:
güzel bi gezi olucak güzel bu arada ben nerden çadır alıcam ubaykal, karşıya gelince bulabilirmiyim çadır :silent:

Hasan bizim aldığımız çadırlar Sapancaya gideceğimiz gün bitti. Sen avrupa tarafındaki carrefour'a falan bak.

Forumdan Uzaklaştırıldı
ChatnoiR, bence haklı umut direk biz çınarcıpa geçsek yerlerimizi ayarlasak çadırlarımızı kursak mangalımızı yaksak denizimize girsekte günümüzü öldürmesek ve gelenleri beklesek nasıl olur gelenlerde rahata hazıra konmuş olurlar ne dersiniz arkadaşlar ???? :cat:

ubaykal, abi bakıcaz artık buralardan :rendeer: :king:

katılım yüksek bayaa.şimdiden iyi eğlenceler kazasız belasız gidin gelin. çalışmasaydım bende gelirdim bakalım daha çok var hafta sonuna.

Bence de, Darıca da beklemek çok anlamlı değil, hem biz önden gidip keşif yapmış oluruz. Bu arada Çınarcıkta çadır kurmak için kamping bilen var mı? Kamping olursa tuvalet, su ıvır zıvır konularında daha rahat oluruz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
ChatnoiR, satiyim sana benim cadiri. 15 ytl :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
baron985, 10 ytl işler yanında tulumu da eşentiyondan alırım :bounce: mns ini açsana. geyikle burayı doldurmayalım...

not: bu geyik mesaj saat 12:00 de kendini silecektir...
silmeye çalışmış fakat başarısız olmuştur :sunny:

Forumdan Uzaklaştırıldı
baron985, satarsın sen al kullan kardeşim demesssin dimi hain :pr: :silent:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar