Konunun kıçını toparliyim bi arkadaşlar.. Önce durumu anlatıyorum bir daha. İtirazı olan söylesin. Bu Ctesi günü erken buraya gel abi takılırız diye ben Ante ile konustum once. Sora baktık talep var. Dedik gunduzden gelenler gelsin bizim buralarda Eskihisar, Bayramoğlu, Darıca falan gezeriz turlarız. Aksam grubu ile de Feribot iskelesinin orda bulusup hep beraber Cınarcıga geceriz dedik. İtirazı olan varmı buna ? Durum boyle. Gezi hızımız hicbir motorun gidemeyecegi bir hız olmayacaktır. Gezide kopup giderim ben diyecek arkadaslar bastan durumu soyleyecek ve diger gruptaki arkadaslarını tehlikeye atmayacak, nereye nası basıyosa kendi başına basacak aramızda yolculuk etmeyecektir. Artçı gelecek bayan olursa alırım, erkek almıyorum abicim bunu da soyliyim. Onun dısında, pansiyon isini halledicez abicim kimse acıkta kalmayacak merak etmeyin.
Şimdi ben sizi nerde nasıl karşılayacağım konusuna gelince, Taa Tuzla benzinliğe kadar gelemem soliyim. Bayramoğlu-Darıca çıkışının 150-200 metre ilerisindeki BP Benzin İstasyonunda sizi bekleyeceğim. Ben saat 14.00'de orada olacağım. Benzinliğin yerini bulamamak icin kör olmak gerek, nerde bura nası bulcaz falan söylenmeyin sakın. Dev gibi BP işte. Yerini de soyledim. Cep telefonu numaramı yine yazıyorum anasını satiyim. Arayan arayana olur yine ya hadi bakalım. MAksat hizmettir.
Cenk Cep: 0 532 738 37 09 (aradığınızda nickinizi ve isminizi soyleyin lutfen. HAtırlamıyor veya tanımıyor olsam da yardımcı olacagım benim icin farketmez. Arayan kişi bayansa yardım levelim 5 katsayısı ile bile çarpılabilir

)
Listede son durumlar :
Cumartesi Öğlen 13:00 Maltepe Sureyyapasa Migrosun ilersindeki Hacioglunun Onu
====================================================
Cenk Menderes Jinlun250 /pansiyon / Gebze Organizatörü

ccbbdd (Barış) Virago250 /pansiyon (Gebze katılım)
RUZGARSEVDALISI (avrupa yakası ) = hasan/250 cc jinlun / çadır
phoneix + esi (avrupa yakası)
baron985 = baris/250 cc jinlun/çadır
nichtsx + kız arkadaşı = altuğ/172 cc maxiscooter/+1 bayan/çadır
Ante
BMW F650CS Scarver
chooperturk +1 (bursadan yalova feribot çıkışına gelicek) =150 cc jinlun / çadır
conqueror + kız arkadaşı =Fatih/ Jinlun 250cc/+1 bayan/pansiyon
ChatnoiR (Kesin Değil ) = umut/ ASYA 150 T1/pansiyon
genera
Cumartesi Akşam ** Saat 17.00 MAltepe Sureyyapaşa Migrosun ilersindeki HAcıoğlu'nun önü
===============
papilion
Costantine
gemlikdelisi +1
deamon +2 (Belki)
Biscuit (Belki)
BILOOO + kiz arkadasi
CANGO (belki)
zpoint +2
Arvasi3
Pazar Gunu
========
Colakoglu +1
e_erdun
kadirsoyyy (belki)
alestevardiya (belki) / Gelmezsen valla gelip zorla falan alıcam sonunda Derya (Cenk)