10 Eylül Çınarcığa gidiyoruz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
baron985, umit abi gelmiyormu bide ben tek gelicem kız arkadaşımı getirmiyorum vazcaydım tek yolculuk edicem :cat: avrupa yakasındakilerde gelicek bence bizi arabalı vapurda bekleseniz haremde biz nasıl buluruz süreyya paşaları falan :silent:

Arkadaşlar haftasonları cınarcık kalabalık olur gece gıdersenız pansıyon bulma durumunuz bıraz zorlasabılır cunku cevre ıllerden gelen cok ınsan var ve de eskısı gıbı pansıyonculuk cok yok son yıllarda ama tahmınım gecelık 20ytl den asagı almazlar.Malum bu haftasonu da hava ıyı dıyorlar..Biz 30 augtosta 2 motor gıttık cok guzel bır gezı oldu kendı evımız oldugu ıcın orda kaldık..artcı alacak arkadaslar rahatlıkla alabılır cınarcıga 3 km kala yaklasık 300-400mt lık bır bozukluk var onun harıcınde guzel.Ama dediğim gibi gece gidersenız cok dıkkat etmek lazım araclar hem hızlı gıdıyorlar hemde c.tesı aksamı alkollu vatandas sayısı cok fazla..Yardım edebılecegım baska konular olursa onlara da cevap verebılırım..

Cumartesi Öğlen 13:00 Maltepe Sureyyapasa Migrosun ilersindeki Hacioglunun Onu
====================================================
RUZGARSEVDALISI + kiz arkadasi (avrupa yakası )
phoneix + esi (avrupa yakası)
baron985
nichtsx + kız arkadaşı
Ante
chooperturk +1 (bursadan yalova feribot çıkışına gelicek)
conqueror + kız arkadaşı
ChatnoiR (Kesin Değil )
genera

Cumartesi Akşam
===============
papilion
Costantine
cenkmenderes
ccbbdd
gemlikdelisi +1
deamon +2 (Belki)
Biscuit (Belki)
BILOOO + kiz arkadasi

Pazar Gunu
========
Colakoglu +1
e_erdun
kadirsoyyy (belki)

yaza veda ediyoruz 20 kişi ya oldu ya olmadı. :salut: :salut:
pazar günü gidecek olanlardan yolu bilmeyen veya tek başına gitmek istemeyen varsa pazar günü oraya gidecek olan bilenlerden biri ile irtibat kurup gidebilir. ben bir motorcu arkadaşla 10-11 gibi yola çıkacam inşallah. anadolu yakasındayım ve sadece E-5'i kullanarak eskihisara gitmeyi düşünüyom. TEM'e çıkmayı düşünmüyorum eskihisar sapağı için...

Forumdan Uzaklaştırıldı
yalovada tam olarak nerde saat kacta olayım arkadaslar bana bu hakkında bilgi verin ona göre yola cıkcam...

Forumdan Uzaklaştırıldı
chooperturk, valla biz vapura binmeden seni arar haber veriririz. sende ona gore cikarsin.senin esya & motor hazir olsun yeter :thumleft:

conqueror, valla ben mesaj yazarkene yoktu senin update in yoksa nidamak :rendeer:

zpoint, sen cok zorlama bakiyim sigorta falan. sana cikmaz ekmek burdan. hepimiz sapasaglam adamlariz :p

ubaykal, abi sen baya abartmisin adana falan. kesmedi heralde seni buralar. bosver abi adanayi falan. sen gel bizimle. haftaya ayvalik olayinda caymayasin sakin ha :king:

Konunun kıçını toparliyim bi arkadaşlar.. Önce durumu anlatıyorum bir daha. İtirazı olan söylesin. Bu Ctesi günü erken buraya gel abi takılırız diye ben Ante ile konustum once. Sora baktık talep var. Dedik gunduzden gelenler gelsin bizim buralarda Eskihisar, Bayramoğlu, Darıca falan gezeriz turlarız. Aksam grubu ile de Feribot iskelesinin orda bulusup hep beraber Cınarcıga geceriz dedik. İtirazı olan varmı buna ? Durum boyle. Gezi hızımız hicbir motorun gidemeyecegi bir hız olmayacaktır. Gezide kopup giderim ben diyecek arkadaslar bastan durumu soyleyecek ve diger gruptaki arkadaslarını tehlikeye atmayacak, nereye nası basıyosa kendi başına basacak aramızda yolculuk etmeyecektir. Artçı gelecek bayan olursa alırım, erkek almıyorum abicim bunu da soyliyim. Onun dısında, pansiyon isini halledicez abicim kimse acıkta kalmayacak merak etmeyin.

Şimdi ben sizi nerde nasıl karşılayacağım konusuna gelince, Taa Tuzla benzinliğe kadar gelemem soliyim. Bayramoğlu-Darıca çıkışının 150-200 metre ilerisindeki BP Benzin İstasyonunda sizi bekleyeceğim. Ben saat 14.00'de orada olacağım. Benzinliğin yerini bulamamak icin kör olmak gerek, nerde bura nası bulcaz falan söylenmeyin sakın. Dev gibi BP işte. Yerini de soyledim. Cep telefonu numaramı yine yazıyorum anasını satiyim. Arayan arayana olur yine ya hadi bakalım. MAksat hizmettir.

Cenk Cep: 0 532 738 37 09 (aradığınızda nickinizi ve isminizi soyleyin lutfen. HAtırlamıyor veya tanımıyor olsam da yardımcı olacagım benim icin farketmez. Arayan kişi bayansa yardım levelim 5 katsayısı ile bile çarpılabilir :))

Listede son durumlar :

Cenk Menderes Jinlun250 /pansiyon / Gebze Organizatörü :p
ccbbdd (Barış) Virago250 /pansiyon (Gebze katılım)
RUZGARSEVDALISI (avrupa yakası ) = hasan/250 cc jinlun / çadır
baron985 = baris/250 cc jinlun/çadır
nichtsx + kız arkadaşı = altuğ/172 cc maxiscooter/+1 bayan/çadır
Ante BMW F650CS Scarver
chooperturk +1 (bursadan yalova feribot çıkışına gelicek) =150 cc jinlun / çadır
conqueror + kız arkadaşı =Fatih/ Jinlun 250cc/+1 bayan/pansiyon
ChatnoiR (Kesin Değil ) = umut/ ASYA 150 T1/pansiyon
genera

Cumartesi Akşam ** Saat 17.00 MAltepe Sureyyapaşa Migrosun ilersindeki HAcıoğlu'nun önü
===============
papilion
Costantine
gemlikdelisi +1
deamon +2 (Belki)
Biscuit (Belki)
BILOOO + kiz arkadasi
CANGO (belki)
zpoint +2
Arvasi3

Pazar Gunu
========
Colakoglu +1
e_erdun
kadirsoyyy (belki)
alestevardiya (belki) / Gelmezsen valla gelip zorla falan alıcam sonunda Derya (Cenk)

explorer, Tekrar söylüyorum. Gelmek isteyen herkes beni aramakta özgürdür. Sakın çekinmeyin adamı rahatsız ederim diye. Sadece tek ricam cok erken saatlerde aramayın (Ctesi haric), cunku işten sabah 8'de çıkıyorum bu hafta o sebeple.

Ante'nin motoru aşık olduğum motorda o yüzden. Hayallerimin motorudur f650, torpil decer bold da yazarım ışıldak bile takarım mümkün olsa.

ya ben de gelmeyi çok istiyorum hatta gelme olasılığım da var ama öyle bir zamana denk geldi ki iki ucu oklu değnek :silent:

hatunla bizim haftasonu yıldönümümüz . o yüzden tek başına gelemem biraz riksli olur (oklava riski) :) hatunla geliyim diyorum bu sefer de bizim hatun c.tesi akşama kadar çalışıyor :pale: ne edecez şimdi? bu arada ufak başka şeyler de var ama onlar hallolur heralde. :silent:

explorer, sen de pazar günü çık yola...
cmrt akşamdan çınarcığa varırsanız pansiyonlarda zor yer bulacağınızı zannediyorum. haftaya okullar açılacak ve bu hafta sonu hava güzel olacak deniliyo. gitmeden 1-2 gün evvelden pansiyonda kalacak olanlar bir pansiyonla anlaşsın... tahminimce çok kalabalık olacak bu h.sonu çınarcık. bi de dönüşü akşama bırakmazsak sevinirim. malum okullar açılıyo...

ben şimdi şööle baktımda daha önce oböyle toplu organizasyona katılmamış birini bsööyle soru sormadan bilgilendiecek bir yazı yok.sayın organizeler lütfen acemilere ön atak olun .korkutmayın milleti.

:salut: arkadaşlar ben gelemiyorum müzisyen olduğum için freeyim ancak cumartesi gününe iş geldi :) üzülerek gelemiyorum iş maalesef ! "LİSTEDEN ÇIKARABİLİRSİNİZ" herkese iyi eğlenceler :thumleft:

valla babalar bende gelip sizi tanımak isterdim lakin bacak kırık.yirmisine kadar kalcak alçı
:salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
koyalım abi emrin olur..

Cenk Menderes Jinlun250 /pansiyon / Gebze Organizatörü
ccbbdd (Barış) Virago250 /pansiyon (Gebze katılım)
RUZGARSEVDALISI (avrupa yakası ) = hasan/250 cc jinlun / çadır
baron985 = baris/250 cc jinlun/çadır
nichtsx + kız arkadaşı = altuğ/172 cc maxiscooter/+1 bayan/çadır
Ante BMW F650CS Scarver
chooperturk +1 (bursadan yalova feribot çıkışına gelicek) =150 cc jinlun / çadır
conqueror + kız arkadaşı =Fatih/ Jinlun 250cc/+1 bayan/pansiyon
ChatnoiR (Kesin Değil ) = umut/ ASYA 150 T1/pansiyon
genera
Ubaykal + eşi = Ümit/ Jinlun JL 250 / çadır .

Cumartesi Akşam ** Saat 17.00 MAltepe Sureyyapaşa Migrosun ilersindeki HAcıoğlu'nun önü
===============
papilion
Costantine
gemlikdelisi +1
deamon +2 (Belki)
Biscuit (Belki)
BILOOO + kiz arkadasi
CANGO (belki)
zpoint +2
Arvasi3

Pazar Gunu
========
Colakoglu +1
e_erdun
kadirsoyyy (belki)

Forumdan Uzaklaştırıldı
okadar baştan atıp tutanlar geleceğim deyipte sonradan işim çıktı deyip boşu boşuna topiği haybeye mejasla dolduranlar utansın :pr:
cenk ve congueror kardeşim bu yaşıma rağmen benim gelişimi cumartesine aldım çadırımı da alıyorum
beni cumartesi kafileye çadırlı olarak eklermisim :rendeer:
sevgi ve saygılarımla

yalova çınarcık yolu tek zaten rügarsevdalısı sade o yol kullanılacak
yalovadan termale doğru yola çıkılıcak yaklaşık 10km sonra çınarçık sapağından sapılıp ver elini çınarçık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar