Kış uykusu mu? O ne ya![]()
Yoksa siz kışın motora binmiyor musunuz![]()
serkan79 bende ikitelli deyim :cherry:
Uygun kıyafetler kullanırsanız kışın motora binmekde bir sakınca yok, hatta yazdan daha zevkli diyebilirim![]()
kar olmasa problem olmazda motosiklete kar zincirini nerden bulcaz :mrgreen: gecen sene kar yüzünden 1 hafta zorunlu tatil yaptık cünkü aymakoop a giremedik![]()
Karda herhalde binmeyiz be (gerçi ben çok bindim, zincir takarak hemde) ama karda binmem yine. Dediğin gibi zaten bir hafta oluyor ondada açmıom dükkanı yatıom evde. Bu arada bende Keresteciler Sitesindeyim gelde çay içelim
Amma geyiğe sardık be başlığı, neyse modlar temizler nasılsa :cherry:
motora zincir takaraK nası bindin yaw şaka yapıon heralde
o hafta kullanma bütün sene kullan :queen: motosiklete kan zinciri bulmak zor ama zeka küpü ustalarımız bi çözüm bulur :queen:
MZ 251 e nalburdan aldığımız (bi kaç motor) bakla zincirleri uygun boyutlarda kesip lastikten cevrleyerek jant tarafında vida ve somunlamıştık, tek tek bir çok kıs kısa zinciri bu şekilde arka tekere uygulamıştık (telli cant olması lazım, çelik cantta sağlıklı olmaz) Sene 97-98 filandı, ne mobiletlerin Mz lerin Javaların kahrını çektik be![]()
arkadaslar sabah bi kalktim yagmur hala yagmakta umarim havalar duzelir 10 eylul e kadar Bolu nun havasina pek guven olmaz ama umarım duzelir... Arkadaslar simdiden sans dileyin Myheart ve ben yarin aof butunlemelere giriyoruz, sınıfta cakacaz galiba :queen: :queen:
bana eşlik edebilecek, max 100 km ile gidebilecek biri var mı :silent:
100 le o yol bitmez yaw 130 yapsak bari![]()
valla hjm gönül isterdi ama bizim motorlar yapmıyor o kadar :queen: zaten acelemizda yok gezeceğiz100 le o yol bitmez yaw 130 yapsak bari![]()