10 Eylül Abant Gezisi

İstanbul grubu saat kaçda buluşsun? (Kozyatağı Carrefour)

• Saat 7:00

Oy: 22 44.0%
  • Saat 7:30

Oy: 7 14.0%
  • Saat 8:00

Oy: 21 42.0%

• Kullanılan toplam oy
    50
Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
serkan79 bende ikitelli deyim :cherry:

Uygun kıyafetler kullanırsanız kışın motora binmekde bir sakınca yok, hatta yazdan daha zevkli diyebilirim :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
serkan79 bende ikitelli deyim :cherry:

Uygun kıyafetler kullanırsanız kışın motora binmekde bir sakınca yok, hatta yazdan daha zevkli diyebilirim :)

kar olmasa problem olmazda motosiklete kar zincirini nerden bulcaz :mrgreen: gecen sene kar yüzünden 1 hafta zorunlu tatil yaptık cünkü aymakoop a giremedik :p

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Karda herhalde binmeyiz be (gerçi ben çok bindim, zincir takarak hemde) ama karda binmem yine. Dediğin gibi zaten bir hafta oluyor ondada açmıom dükkanı yatıom evde. Bu arada bende Keresteciler Sitesindeyim gelde çay içelim :)

Amma geyiğe sardık be başlığı, neyse modlar temizler nasılsa :cherry:

kışın ben motorla yaylaya çıkmıştım tabi 15 dk lık yolu 2 saatte gidebildim ama değdi doğrusu tek üzüldüğüm fotoğraf makimamı evde unutmam.

kar olmasa problem olmazda motosiklete kar zincirini nerden bulcaz :mrgreen: gecen sene kar yüzünden 1 hafta zorunlu tatil yaptık cünkü aymakoop a giremedik :p

o hafta kullanma bütün sene kullan :queen: motosiklete kan zinciri bulmak zor ama zeka küpü ustalarımız bi çözüm bulur :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Karda herhalde binmeyiz be (gerçi ben çok bindim, zincir takarak hemde) ama karda binmem yine. Dediğin gibi zaten bir hafta oluyor ondada açmıom dükkanı yatıom evde. Bu arada bende Keresteciler Sitesindeyim gelde çay içelim :)

Amma geyiğe sardık be başlığı, neyse modlar temizler nasılsa :cherry:

motora zincir takaraK nası bindin yaw şaka yapıon heralde :)
sen yerini söyle bi çay borcun olsun müsait oldugumda ugrarım 1.5 dk lık yol nası olsa :)

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
motora zincir takaraK nası bindin yaw şaka yapıon heralde

MZ 251 e nalburdan aldığımız (bi kaç motor) bakla zincirleri uygun boyutlarda kesip lastikten cevrleyerek jant tarafında vida ve somunlamıştık, tek tek bir çok kıs kısa zinciri bu şekilde arka tekere uygulamıştık (telli cant olması lazım, çelik cantta sağlıklı olmaz) Sene 97-98 filandı, ne mobiletlerin Mz lerin Javaların kahrını çektik be :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
o hafta kullanma bütün sene kullan :queen: motosiklete kan zinciri bulmak zor ama zeka küpü ustalarımız bi çözüm bulur :queen:

bende bi çözüm var
ayakkabıcıların kullandıgı iplik yakma makinaları var 300 derece sıcak hava üflüyo ebatıda baya küçük iki tane ön camurluga takacan elektirği aküden alcan ama akünün iyi olması lazım gectigin yollardaki kar ı eritip yoluna devam etcen :cherry:

ArkadaşLar Şimdi Tam Olarak İstanbul Üzerinden geleler Hangi yolu kullanıcakLar ? Ben Ona göre durumu ele alcam da..

Forumdan Uzaklaştırıldı
MZ 251 e nalburdan aldığımız (bi kaç motor) bakla zincirleri uygun boyutlarda kesip lastikten cevrleyerek jant tarafında vida ve somunlamıştık, tek tek bir çok kıs kısa zinciri bu şekilde arka tekere uygulamıştık (telli cant olması lazım, çelik cantta sağlıklı olmaz) Sene 97-98 filandı, ne mobiletlerin Mz lerin Javaların kahrını çektik be :)

ben scooter kullanıom baya zor olur lastikler küçük :p

arkadaslar sabah bi kalktim yagmur hala yagmakta umarim havalar duzelir 10 eylul e kadar Bolu nun havasina pek guven olmaz ama umarım duzelir... Arkadaslar simdiden sans dileyin Myheart ve ben yarin aof butunlemelere giriyoruz, sınıfta cakacaz galiba :queen: :queen:

:wiinkk:
arkadaslar sabah bi kalktim yagmur hala yagmakta umarim havalar duzelir 10 eylul e kadar Bolu nun havasina pek guven olmaz ama umarım duzelir... Arkadaslar simdiden sans dileyin Myheart ve ben yarin aof butunlemelere giriyoruz, sınıfta cakacaz galiba :queen: :queen:

evet yarın ve ertesi gün aöf bütünlemeler var.. pazar günüde sizler için alcohol ve lazer arkadaslarımızla abanta gidip araştırmalar yapacagız...
İstanbuldakı arkadaşlar hangi yolu kullanacasınız... Otobandan mı geleceksiniz..E-5 Karayolunumu kullanacaksınız?? Bu tip seyleri artık kesinleştirin bencede... Burdan konusarak güzel bir güzargah secin...
Artık kesinleştirelim bazı şeyleri :wiinkk:

bana eşlik edebilecek, max 100 km ile gidebilecek biri var mı :silent:

bana eşlik edebilecek, max 100 km ile gidebilecek biri var mı :silent:

gönül isterdiki 100+ ile gidelim ama motorun gücü yetmiyo :queen: bizim maximum hız 100 olacak 70-100 duyrulur buluşma noktası ise kozyatağı carrefour ilgililere duyurulur...:queen: :queen: :queen: :queen:

bu arada myheart hjm milli parkda ateş yakmak yasak diye biliyorum alışveriş filan nerden yapcaz? biraz ön bilgi lazım kaç gibi orda olalım? nereye gelelim?

Forumdan Uzaklaştırıldı
100 le o yol bitmez yaw 130 yapsak bari :)

Arkadaşlar grup büyümüş gibi. Serkan79 bile gelicem diyor. Ben daha önce de söylediğim gibi o tarihte zaten Abantta olacağım ama motorumla gidemiyorum maalesef (iş için) Dönüşte biri beni artçı alacaksa gruba katılabilirim ancak.
Serkan cevap bekliyorum senden :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar