10 Eylül Abant Gezisi

İstanbul grubu saat kaçda buluşsun? (Kozyatağı Carrefour)

• Saat 7:00

Oy: 22 44.0%
  • Saat 7:30

Oy: 7 14.0%
  • Saat 8:00

Oy: 21 42.0%

• Kullanılan toplam oy
    50
bu yorumlardan sonra gelesim bin kat daha arttı. antalyadan çıkıp gelsemmi acaba.

gel türkiyemin güzel insanı :cherry: :cherry:

O arkadaş benım yaa biz ole anlaşıyoruz... Dikkate alma sen onu kanka..Bütün motorcu tayfasını bekliyoruz gezimize...

En kısa zamanda da size yemek fiyatları için bi araştırma yapıp burada sizlerle paylaşacağım...

slm arkadaşlar.biz daha önce abanta gittiğimizmiçin size bu konuda azcık yardımcı olmaya çalışayım..

abanta sakaryadan 2 motor 3 kişi sl 150 ve regal ropter250 ile gittik.çok rahat ve güzel bi yolculuktu..yiyeceği düşünmeden gittik ve boludan abanta geçerken yol üstünde birsürü köfte ekmek yapan yere rastladık.ordan köfte ekmek ve ayranlarımızı alıp abant.a vardık.göl kenarında sıcacık köfte ekmeklerimizi yedik fiyatlarını tam hatırlamıyorum ama uygun fiyatlardı..

sanırım yardımcı olabileceğim başka konu yok..size abantta bol eğlenceler diliyorum...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
biz eskişehirden 3-4 kişi gelmeyi düşünüyoruz günübirlikmi olucak çadırlı kampmı olucak anlamadımda bızım için günübirlik zor olucak diye tahmin ediyorum.çookkk yorucu olur.

slm arkadaşlar.biz daha önce abanta gittiğimizmiçin size bu konuda azcık yardımcı olmaya çalışayım..

abanta sakaryadan 2 motor 3 kişi sl 150 ve regal ropter250 ile gittik.çok rahat ve güzel bi yolculuktu..yiyeceği düşünmeden gittik ve boludan abanta geçerken yol üstünde birsürü köfte ekmek yapan yere rastladık.ordan köfte ekmek ve ayranlarımızı alıp abant.a vardık.göl kenarında sıcacık köfte ekmeklerimizi yedik fiyatlarını tam hatırlamıyorum ama uygun fiyatlardı..

sanırım yardımcı olabileceğim başka konu yok..size abantta bol eğlenceler diliyorum...

Teşekkürler bilgiler için.. Ama sizleride aramızda görmek istiyoruz....

biz eskişehirden 3-4 kişi gelmeyi düşünüyoruz günübirlikmi olucak çadırlı kampmı olucak anlamadımda bızım için günübirlik zor olucak diye tahmin ediyorum.çookkk yorucu olur.

Ya günü birlik olarak planladık... Cokda zor olacagını zannetmiyorum..Eğer güvencinizi toplayabilirseniz bekliyoruz...

Eskisehir - Nallıhan - Mudurnu - Abant Şeklinde Gelebilirsiniz :cat: :cat:

Bekliyoruz Tüm eskişehir MT yi :rendeer: :rendeer:

bende gelmek isterim ama motorum motti t5 acaba size ayak uydurabilirmiyim onu bilemiyorum o yüzden kararsızım

gel türkiyemin güzel insanı :cherry: :cherry:

O arkadaş benım yaa biz ole anlaşıyoruz... Dikkate alma sen onu kanka..Bütün motorcu tayfasını bekliyoruz gezimize...

En kısa zamanda da size yemek fiyatları için bi araştırma yapıp burada sizlerle paylaşacağım...

Hjm istanbuldan gelecek olanlar benzin almadan hayatta abanttan dönemezler. benim sl ile 530 km yapanlar mevcut 1 depoyla neresinden tutarsam tutayım.. hayatta abanttan dönemem :queen:

saat kaçta yola çıkacaksınız? istanbul tayfası uçanlaz ve diğerleri toplu olarak gitmeyi öneriyorum . Kabul edenler ? kabul edilmiştir :queen:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Evet İstanbul dan çıkacaklar plan yapmalı, nerde buluşcaz kaçta buluşulcak kaç motor olcaz grup sürüşü için neler düşünüyoruz filan.

Yada herkes kafasına göre mi gitsin, ama o zamanda bi zevki kalmaz ki :)

slm arkadaşlar, güzel bi gezi olur inşallah, müsait olursam gelmek isterim tabiki...

tamam arkadaşlar istanbul tayfası bi yer ve saat belirleyin kendinize siz... O saatte yola cıkın... Scootor falan bütün motorcuları bekliyoruz.. Ve grup olarak geleceginiz içinde en düşük hızda kım gidio sa ona ayak uydurun derim ben...

İstanbuldan katılacak arkadaşlardan bi tanesi bu geziyi organıze etsin..(Saat,yer,.. vb) kım yapmak ister

Hjm istanbuldan gelecek olanlar benzin almadan hayatta abanttan dönemezler. benim sl ile 530 km yapanlar mevcut 1 depoyla neresinden tutarsam tutayım.. hayatta abanttan dönemem :queen:

saat kaçta yola çıkacaksınız? istanbul tayfası uçanlaz ve diğerleri toplu olarak gitmeyi öneriyorum . Kabul edenler ? kabul edilmiştir :queen:

Abim benzim zam protestosundan vazgeçtik artık.. Sadece bi gezi olacak... İşşallahda sizlerin sayesiğnde güzel olacak... İstanbul dakı arkadaşlar aranızdan biriniz bi ekip bası secsin ve ayarlamaları kendi aranızda yapın derim ben...:wiinkk: :wiinkk:

bypro,federal... Eklendiniz listeye arkadaşlar...

istanbul için eyong reis olsun :queen: hjm bir yer olsun orda buluşalım?
benim önerim. saat 6 da salı pazarında buluşalım :D ordan yola çıkalım? nasıl olur erken mi? :queen: :bounce:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Saat 6 mı :silent:

karşıdan gelcem be insaf :)

Salı pazarından ziyade daha yukarlarda Avrupa yakasından gelenler için daha kolay bi noktada buluşulabilir, E-5 üstü bi yer yada carrefour gibi

Anadolu yakası Carrefour'da mı buluşuyoruz ?
Kaçta ?

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Kimler anadoluda kimler Avrupada önce onu belirleyelim, sonra ortaya bi iki saat önerisi atalım herkese uyan bi şekilde buluşuruz.

ben avrupadayım.

Herkese iyi eğlenceler, bazı sebeblerden dolayı ben gelmiyorum.::gazete::

Teşekkürler bilgiler için.. Ama sizleride aramızda görmek istiyoruz....

Ya günü birlik olarak planladık... Cokda zor olacagını zannetmiyorum..Eğer güvencinizi toplayabilirseniz bekliyoruz...

Eskisehir - Nallıhan - Mudurnu - Abant Şeklinde Gelebilirsiniz :cat: :cat:

Bekliyoruz Tüm eskişehir MT yi :rendeer: :rendeer:

gelmek isterdik ama yeni motorumuzu bekliyoruzz.size bol eğlenceler..:cat:

Anadolu - Göztepe

Arkadaşlar,
Ben geziyi Sapanca'ya çekmeyi yada cumartesi akşam kamp kurmayı teklif ediyorum ısrarla,

Burdan Bolu benim motorla 4 saat, 4 te geliş 8 saat,
Giderim ama dönüşte muhtemelen otobüs bagajında gelirim gibi geliyor,
Ben de 2 adet 3'er kşilik çadır ve 3 şişme yatak var,

Fikirlerinizi bekliyorum...

Arkadaşlar,
Ben geziyi Sapanca'ya çekmeyi yada cumartesi akşam kamp kurmayı teklif ediyorum ısrarla,

gezi sapancaya olursa bizde sakarya grubu olarak 4-5 motor katılabiliriz..bilginize..:wiinkk:

Arkadaşlar,

Valla dediğin olabilir ama istanbuldakı arkadaşlardan bi ses cıkması lazım :bounce: :bounce:
Hemde O kadar yorucu bi yol olmaz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar