10 Eylül 2006 Abant Gezisi (Resimler)

Ayyyy tıkınırken bi resmim var gören de 21,5 kilo değilim sanır :silent: :cyclopsan

Ay rezil olduk MTye :queen: :queen: :queen:

şişko şişkoooo..şişkoooo...:queen:
yazık o motor nasıl çıktı o tepeleri bayırları 90 kg artçıyla hayret wallaa..:queen: :queen:

güzel bir gezi emeği geçenlerin aline gönlüne sağlık..
:) :cherry: :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vedat bey lütfen bu gezi hakkında yorum yapmayınız :bounce:
seni gidi tatlı su motorcusu seni

Forumdan Uzaklaştırıldı
sorma seni dinlemeliydim..
gelemedim diye düşüncelerim mi ahanda bu..
:pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :salut:

bugün nedense herkez serkan seni dinlemeliydim diyip kafasını duvarlara vuruyo ben sakal bırakim en iyisi :mrgreen:

gELİN hADİ bEKLİOM Abant Sapagında

Serkan abi valla bende hasta oldum ya o tatlıya... Meşhur yöresel bi şeymiş ama bende ilk defa yedim ya :cherry:

gidişte biraz yağmur izmite kadar sorun çıkardı serkan79 ve ben necdet ve tuncel abilerin yolda bıraktığı nalları toplaya toplaya :p ağır ağır gittik
ağır dediysek 100-130 arası yani :p

vardığımızda ise sımsıcak insanlar ve güneş bizi bekliyordu yedik içtik sohbet ettik tatlılarımızıda yedik kimse yemediği için yarım tabak yedim walla :cherry:

daha sonra çıktık abant yoluna harika bir manzara daha önce sadece karlı iken görmüştüm yaz sonundada bir başka güzelmiş daha sonrada manzarayı görmek için bi tepeye çıktık mübarek yer tepe değil sanki alaska o kadarmı soğuk olur aşşağıya çakıllı bir yoldan soğuktan titreye titreye indik

dönüşte tatlı bir yorgunluk aklımızda ise güzel anılarla yawaş yawaş açtık gazımızı bolu dağına doğru :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Serkan abi aldım mesajı fakat ben organizator olmayacagım bir daha :pr: :pr:

@necdet abi teslim olurken çekmişsin beni :cherry: , bir de ineklerin yanında özel olarak teşekkür ederim.Ben de bir iki saat sonra yüklemeye çalışcam fotoğrafları.Katılan herkese teşekkürler .

Abim Aldım Msjı ama senın anlatmak istediğin sekilde değil sanırım

ben organizator olmayacagım bir daha :pr: :pr:

dostum organizasyon zor iştir oraya koştur buraya koştur tadını çıkaramazsın gezinin ama geziye katılan arkadaşlar çıkarır sende onların yaptığı org. katılırsın keyif sırası sendedir artık

bence çok başarılıydın hiçbir sorun yaşamadık herkes memnun döndü
sana ve emeği geçen arkadaşlara çok teşekkürler :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Eskişehir ve İzmit Mt Den katılan arkadaşlara Pek Güzel Olmadı Sanırım..

Özür Dileriz Tekrar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Abim Aldım Msjı ama senın anlatmak istediğin sekilde değil sanırım

organizasyon yapmana gerek yok iki hafta üst üste olmaz zaten gelmek isteyen ve cesaret edemeyen bikaç kişi var gelirsek haber veririz ssk yoksa karsıla hastane masrafları agır baya :cherry:

Yaa Abi Tmm Anladım Şİmdi Ama Sabahtan Beri Resimlerdir Videolardır... Düşünemez anlayamaz oldum...

Dünde aynı şekildeydim..

Başım Ağrıdan Çatlıo... Yok Haftaya Falan gezi...:p Seneye düzenleriz İnşallah...:)

dostum organizasyon zor iştir oraya koştur buraya koştur tadını çıkaramazsın gezinin ama geziye katılan arkadaşlar çıkarır sende onların yaptığı org. katılırsın keyif sırası sendedir artık

ben memnun kalmadım abi nasıl bi organizasyondur bu yaaa..:pr:
ıslandık aç kaldık yollarda geçti ömrümüz..:bounce:
(ve kıskaçlıktan çatlar..)
:) :mrgreen: :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı

%100 herkezi memnun etmesi zaten mümkün değil eskişehirden gelen arkadaslar haric memnun olmayan varsa iyi niyetinden şüphe ederim bana göre hersey dört dörtlüktü

eskişehirden gelen arkadaslara bende üzüldüm aynısı bizim basımızada gelebilirdi ama myheart ıda anlamak lazım işletmeci para toplama işini arkadasa bırakınca haliyle kafası karıstı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar