10 Eylül 2006 Abant Gezisi (Resimler)

Abiler ya sizlerin msn de problem varmı?? Sabahtan beri kimse giremiodu ben msn deydim .. Bağlantı gitti bi ara sonra giremez oldum.. :silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben memnun kalmadım abi nasıl bi organizasyondur bu yaaa..:pr:
ıslandık aç kaldık yollarda geçti ömrümüz..:bounce:
(ve kıskaçlıktan çatlar..)
:) :mrgreen: :cherry:

pardon sen bizim abantta oldugumuz saatlerde lunaparkta çarpişan otolara binmiyomuydun hala yorum yapıyo ya gözüm kesmedi gelemedim desene :mrgreen:

Alcohol arkadaşla birlikte Bi ara istanbul MT nin kahvaltılarına katılmayı düşünüyoruz... Ama şu Anda zaman belli değil...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Abiler ya sizlerin msn de problem varmı?? Sabahtan beri kimse giremiodu ben msn deydim .. Bağlantı gitti bi ara sonra giremez oldum.. :silent:

evet msn de bi problem var galiba bende acamıyorum

tronic arkadaşım buralardasın sende yaz görüşlerini :wiinkk: Dal ortama :):)

Abim resimler güzel değilde ortam güzel ondan güzel cıkmıs bea :queen:

@myheart
Teşekkür ederiz , çok güzel bir organizasyondu , eskişehir ve izmit'teki arkadaşlar dışında.Abanta yıllar önce küçükken gitmiştim , dün iyi ki gelmişim.Sabah ne hikmetse carrefour un orda kimseyle buluşamayınca bastım tek başıma geldim 125 cc cbr la.İlk uzun yolum hiç bir aksilikle karşılaşmadım , yağmurda kullanmanın tadı da başka oluyormuş:) Rüzgar da çok fazlaydı yattım motorun üstüne dümdüz :D etkilemedi hiç. Hayatımda tatlı yemeyen ben tereyağı ve balı nasıl götürdüm anlamadım. İnsanın iştahı açılıyor walla değerini bilin cennet gibi bir yerde yaşıyorsunuz.Yemyeşil...
Artık bundan sonra abant a sürekli gitmeyi düşünüyorum fırsat buldukça.Bolu MT ye duyurulur. :p İlginiz sıcak tavırlarınız için teşekkürler... Fotoğraflar az sonra boyutlarını küçültüp upload ediyorum şu anda.

myheart mümkünse konaklama konusunda bilgi verebilirmisin kamp alanı varmı yada oda alternatifleri neler ücret konusunda bilgi verebilirsen seviniriz bu arada eskisehir [MT] den nasipse ziyaretinize geleceğiz bahsetmiştik bizim program ay sonu gibi olacak diye müsait olursanız görüşebiliriz

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
@necdet abi teslim olurken çekmişsin beni :cherry: , bir de ineklerin yanında özel olarak teşekkür ederim.Ben de bir iki saat sonra yüklemeye çalışcam fotoğrafları.Katılan herkese teşekkürler .

bişey değil kardeşim bu arada sıkı bir motorcusun seni ekmek kolay olmadı
virajlı yollarda ama otobana çıkınca pek şansın kalmadı inşallah daha hızlı
motor alıpta benden acısını çıkartmasın:queen:

Aslinda istanbula ben haftaya gelmeyi dusunuyorum ama otobusle :) biraz alisveris yapicam mont kask vs. vs. ikinci gidisim umarim myheart la olucak ve istanbulMT ile kahvaltiya ama kahvaltiya yetisemeyebiliriz. Ama Oglen yemegine yetisebiliriz artik :)

bişey değil kardeşim bu arada sıkı bir motorcusun seni ekmek kolay olmadı
virajlı yollarda ama otobana çıkınca pek şansın kalmadı inşallah daha hızlı
motor alıpta benden acısını çıkartmasın:queen:

:cherry: eyvallah abi , umarım gelecek sezona bir cbr 600F alacağım.Bu yıl cbr 125 ile öğrendik , seneye maddi durumum ve sağlık durumum uygun olursa 600 F:queen: :queen:

myheart mümkünse konaklama konusunda bilgi verebilirmisin kamp alanı varmı yada oda alternatifleri neler ücret konusunda bilgi verebilirsen seviniriz bu arada eskisehir [MT] den nasipse ziyaretinize geleceğiz bahsetmiştik bizim program ay sonu gibi olacak diye müsait olursanız görüşebiliriz

delirdinmi bora abi ya o yollar çekilmez vala

herkez gayet normaldi

İnşallah hava istediğiniz gibi olur da gidersiniz. Yol uzadıkça hikayeler de uzuyor valla daha bir keyifli oluyor gün :)

bbaday sizin icin gerekli olan tum arastirmalari yapariz hatta zamanimiz olursa multiplayer takiliriz. :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Abicim Bütün Bilgiler Burada

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=20940

Gelirseniz eğer haberimiz olsun mutlaka... Çünkü Sizlere bir Özür Borcumuz Var...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
:cherry: eyvallah abi , umarım gelecek sezona bir cbr 600F alacağım.Bu yıl cbr 125 ile öğrendik , seneye maddi durumum ve sağlık durumum uygun olursa 600 F:queen: :queen:

inşallah allah herkese uzun ömürler versin :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar