ben memnun kalmadım abi nasıl bi organizasyondur bu yaaa..r:
ıslandık aç kaldık yollarda geçti ömrümüz..:bounce:
(ve kıskaçlıktan çatlar..):mrgreen: :cherry:
Abiler ya sizlerin msn de problem varmı?? Sabahtan beri kimse giremiodu ben msn deydim .. Bağlantı gitti bi ara sonra giremez oldum.. :silent:
@necdet abi teslim olurken çekmişsin beni :cherry: , bir de ineklerin yanında özel olarak teşekkür ederim.Ben de bir iki saat sonra yüklemeye çalışcam fotoğrafları.Katılan herkese teşekkürler .
bişey değil kardeşim bu arada sıkı bir motorcusun seni ekmek kolay olmadı
virajlı yollarda ama otobana çıkınca pek şansın kalmadı inşallah daha hızlı
motor alıpta benden acısını çıkartmasın:queen:
myheart mümkünse konaklama konusunda bilgi verebilirmisin kamp alanı varmı yada oda alternatifleri neler ücret konusunda bilgi verebilirsen seviniriz bu arada eskisehir [MT] den nasipse ziyaretinize geleceğiz bahsetmiştik bizim program ay sonu gibi olacak diye müsait olursanız görüşebiliriz
pardon sen bizim abantta oldugumuz saatlerde lunaparkta çarpişan otolara binmiyomuydun hala yorum yapıyo ya gözüm kesmedi gelemedim desene :mrgreen:
delirdinmi bora abi ya o yollar çekilmez vala
myheart mümkünse konaklama konusunda bilgi verebilirmisin kamp alanı varmı yada oda alternatifleri neler ücret konusunda bilgi verebilirsen seviniriz bu arada eskisehir [MT] den nasipse ziyaretinize geleceğiz bahsetmiştik bizim program ay sonu gibi olacak diye müsait olursanız görüşebiliriz
:cherry: eyvallah abi , umarım gelecek sezona bir cbr 600F alacağım.Bu yıl cbr 125 ile öğrendik , seneye maddi durumum ve sağlık durumum uygun olursa 600 F:queen: :queen: