tebrik ederim çok güzel gezi olmuş hayatımda gördüğüm engüzel gezi paylaşım için teşekkürler diğer fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyorum![]()
valla arkadaşlar.. geçen satayım dedim motosikleti.. eski bilgiler falan elime geçince baktım, not etmişim aldığım kilometreyi
gördümki alalı daha 700 km olmuş toplam yaptığım yol.. bir sene olacak neredeyse.. gelmek istemez miyim ben.. biraz vakit ayırıp tecrübe kazanmam lazım önce.
hiç vakit ayırmamışsın sen. Tecrübe kazanabileğin uygun gezilere katıl en azından. Aramızda çok deneyimli Abilerimiz kardeşlerimiz arkadaşlarımızda oluyor onların bilgilerindende faydalanabilirsin :wiinkk:zaman ayırma kısmıda sana kalmış artık :cat:valla arkadaşlar.. geçen satayım dedim motosikleti.. eski bilgiler falan elime geçince baktım, not etmişim aldığım kilometreyi
gördümki alalı daha 700 km olmuş toplam yaptığım yol.. bir sene olacak neredeyse.. gelmek istemez miyim ben.. biraz vakit ayırıp tecrübe kazanmam lazım önce.
sözlerine katılıyor bizlerde sizlerle olduğumuz için çok mutluluk duyuyoruz. Uzun zamandır bu kadar eğlendiğimi hatırlamıyorum. Aslında daha yazacak anlatacak çok şey var ama aynı atmosferi buraya taşımak imkansız :rendeer:yapımda ve yayında emeği geçen herkezi kutluyorum bence bu gezi anlatılmaz yaşanır denecek türden bir geziydi, yoluyla olsun mekan seçimiyle olsun eğlencesiyle olsun festivaller hariç bu kadar ilin bir arada olmasıyla olsun SÖZÜN BİTTİĞİ bir gezi oldu ve umarım devamı gelecektir katılan herkeze emeğinden dolayı MT İZMİRLİ olarak teşekkür ediyorum :rendeer:
resimler çok süper motorcu abilerim:bounce:
bu gezilere katılmak için endurocu mu olmak gerekiyo ::crying::