10.03.2007 Bolu-Gölcük Gezimiz

Herkeze Merhaba Arkadaşlarla havanın güzel olmasından faydalanarak bir gezi düzenledik,bunuda siznle paylaşmak istedik,başlangıç noktamız evimin önüydü

burası alışveriş yapmakta olduğumuz marketin önü

bura ise gölcüğün girişinde ormancı ile pazarlık anımız :D

motorlarımızın park anı

buradada gölü turluyoruz

buda dönüş yolumuz

güzel olmus len gelecektim ama içimde bi sıkıntı vardı hiç cnm istemedi. Saglık olsun yaz geliyo o zaman yine gideriz bol bol...

artar artık artar bu adamlar bile gezi düzenlemeye başladılarsa.. Havalar ısınmıstır artık :) :queen:

artar artık artar bu adamlar bile gezi düzenlemeye başladılarsa.. Havalar ısınmıstır artık :) :queen:

laaaaa onebiçim laf öle:pr: biz ne soğuklarda nerelere gitmiş adamız,-1 dercede 1metre mesafede boludağını tırmanmış adamım ben:queen: :queen:

Gezilere hız kesmeden devam:cherry: :cherry: :cherry: :cherry:

Harun okulda hesaplaşırız:cherry: :cherry:

Kısmet olursa Düzce'den ben de katılacağım bir gezinize ileriki zamanlarda.
Harun neden katılmamış hayret doğrusu.

güzel hava, güzel arkadaşlar ,motorlarımız ve de bize + motorlarımıza imrenerek bakan ''ahh ya keşke benim erkek arkadaşım olsaydı da arkada oturabilseydim de gezseydik'':p dercesine bakan bayanların bakışlarını unutamayacağım hoş bir geziydi.levent,mustafa,alper saolun arkadaşlar.

güzel hava, güzel arkadaşlar ,motorlarımız ve de bize + motorlarımıza imrenerek bakan ''ahh ya keşke benim erkek arkadaşım olsaydı da arkada oturabilseydim de gezseydik'':p dercesine bakan bayanların bakışlarını unutamayacağım hoş bir geziydi.levent,mustafa,alper saolun arkadaşlar.

evet kardeşim herkezin motorcu sevgilisi olamazda ondan öle bakıyolar:cherry:

Kısmet olursa Düzce'den ben de katılacağım bir gezinize ileriki zamanlarda.
Harun neden katılmamış hayret doğrusu.

Abi giderdim kacırmazdımda canım hiç istemedi doğrusu. Bugunde hastayım zaten oksuruk vb. Sinüzüt var zaten bende de o içime doğdu demekki :salut:

Abicim burası nedir cennet mi yahu :cyclopsan

Cennet tabi Birkancım. ama sizin oralar gibi havalar güzel olsa Tam bi cennet olacak ... Neyse küresel ısınma var yakında sizin oralar gibi olur Bolu'da:p

guzel gezi olmus..

insallah biz de MT-Ankara olarak geliriz oralara da tanismis oluruz..

Shakulin

@shakulin Bekleriz tabi hele yaz bi olsunda kamp falanda düzenleyebiliriz gelirseniz eğer. Ama gelirken kesin bizim haberimiz olsun...

resimler güzel olmuş.yaklaşık 50-60 motor olarak gitmiştik..çok güzel bir yerdir..klüb olarak haziranda tekrar gidecez,henüz gitmeyenlere şiddetle tawsiye ederim gidin ve bolu nun daha ne güzellikleri war görün..

çok güzel geziolmuş.artık gezi sezonu yavaş yavaş başladı.devamını bakleriz...

Bolu güzel yer gerçekten. Adamlar gezi ye cıkarlar uzun yol gezilerine. Sorarsınız nereye gittin die ? Adam da derki İzmit Adapazarı Düzce Bolu Ankara... Sonra adama derlerki Boluda nereye gittin. E5 Den geçtim der:queen:

Boluda o kadar cok gezilip gorulecek yerler varkı. Aman sakın fazla kimse bilmesin. Zaten bilenlerde yetiyo bazen. Cünkü bi yere gittiginde oturacak yer bulamıyosun adamların plakaları ya 06 ya da 34 bazen cok farklı plakalarada rastlamak mumkun...

Gezilecek en güzel yerler... GÖLCÜK-YEDİGÖLLER-ABANT-GÖYNÜK-MUDURNU-SEBEN- ALADAĞ(Off Road yarısları düzenlenir Her 19 Mayıs da)

Güzel Gezi olmuş. Manzara ve resimler harika. Bizde Gaziantep MT olarak yeni geziden döndük. 200 km den fazla yol yaptık. Şu anda öyle yorgunumki :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar