1 yıl aradan sonra sonunda aldım

Hadi hayırLı olsun bakalım :) aLLah daha büyüklerini nasip etsin sana :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güle güle kullan hayırlısıyla =))=)):rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun .............

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
kazasız belasız arızasız güzel günlerde keyifle kullanman dileğiyle:cat:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız iyi günlerde kullan. :rendeer:

hayırlı olsun. güle güle kullan. Allah kaza bela vermesin. yalnız bunun arka stop çatlakmı ne? :p

Hayırlı uğurlu olsun gardaşım. Bir sene boyunca seni idare eder. Yalnız rodajını çok iyi yapman lazım yoksa randuman alamazsın, 85km/s geçmez. Motorla basıp gitmekten çekinme arasıra son hızına kadar daya baktın ibre yükselmiyor, motor daha hızlanmıyor gaz kes. Yani 60km/s yi geçmiyim diye uğraşma hiç o zaman motor açılmıyor, sağırlaşıyor. Bir arkadaşta var ilk aldığında rodajı pek önemsemedi yukarıda yazdığım gibi yaptı ve motoru 1-2 yıllık olmasına rağmen 120km/s ye çıkıyor...Tabii senin kullanma talimatına uyman daha yararlı sonra bişey olur mesuliyet kabul edemem... Kazasız belasız bol km'ler.

ALLAH kaza bela vermesin hayırlı olsun biraz bin hevesini al ve hemen sat benimde başımın belası olmuştu o kadar da iyi bakmıştım ama.

arkadaşlar ve abilerim hepinize tek tek çoook teşekkür ederim:)
dediğiniz gibi inş kazasız belasız sürerim:)

hayırlı olsunda mondial almakla hiç iyi etmemiş sin
bendede vardı nalet ettin valla ilk sürüşümde mondiali egzos koptu manifolttan çıktı daha ne arızalar yaptığını söylesem ağzın açık kalır

burak abi ben 1 senedir çin motorlarını araştırıyorum biliyorum çinler sık sık arıza verebilio ama şu 1 sene içerisinde kullanmadığım ve araştırmadığım çin marka kalmadı. sürücülerininde görüşlerini aldım. ama tüm çinlerin arasında en iyisinin mondial olduğunu gördüm. yani anlican çinlilerin hepsi sorun verio ama en az sorunlusu mondial:cat:

vay kocum benım hadı hayırlı olsun allah kaza bela vermesın emı.sıfır almısın sanırım pırıl pırıl parlıyor vala :)

çok teşekkürler abi evt sıfır aldım:)

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
furkan kardeş hayırlı olsun ehliyetin ve yanimotorun güle güle bin kazasız belasız

Hayırlı olsun.. Eve gidince bakarım artık resimlere..

Yaa kim cumartesi günü bu saatlere hatta gece 12 lere kadar çalışırki benden başka :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar