1 yıl aradan sonra sonunda aldım

hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim

97946309vt4.jpg

güzel motor .

bendede aynısı var güzel motor hayırlı olsun..

Hee yan gelip yatıyo, gelip gidenden para alıyosun.. Bende çalışıyosun sanmıştım :queen:

tabi ya sen öle san millete sahte gülücük atıoz burda müşteri ağız kokusu çekioz internetin i sini bilmez adamlarla ugrasıyoozz coluk cocuk peehh en fenası ben sosyal hayatımdan ödün vermişim işime çalışıyorum. bak damarıma basma pınar çok dertliyim :queen::queen: sana patlarım valla :wiinkk::rendeer:

tabi ya sen öle san millete sahte gülücük atıoz burda müşteri ağız kokusu çekioz internetin i sini bilmez adamlarla ugrasıyoozz coluk cocuk peehh en fenası ben sosyal hayatımdan ödün vermişim işime çalışıyorum. bak damarıma basma pınar çok dertliyim :queen::queen: sana patlarım valla :wiinkk::rendeer:

Vallaa ben bir off çeksem burdan kutuplara yol olur.. En iyisi ben susıyım.. İçimi dökersem sonu gelmez çünküm..:p

hayırlı olsun kazasız belasız surusler dilerım . sen ehlıyetı almıssın oh ben daha evrakları alamadım yarın gıdıp alıcıym :)

asm

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

Yanıyor hakkaten(maşallah)

Hayırlı olsun paşam...Makinan yakıyo valla...:rendeer:

Ama pek fazla güvenme bu markaya (modele) bence...:pr:

kardesim hayirli olsun allah kaza bela vermesin...birasda dikkat et fasla gaza yukleniim falan deme bir anlik dalginlik hayatinla odersin valla... :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar