1 Ocak sabahı İzmir'de "Mad Run" aktivitesi yapsak acaba katılımcı bulabilir miyiz?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Perşembe var mı alınan bir karar :D

hava 2 derece, sürüşe hem ayık olmayacagımdan hem de soguktan gelmem ama köfte balık vs. ögleden sonra varsa birşeyler ugrarım :D
Bir program yapılmadı, ben öyle yalandan çıkar bir turlarım.

Motosikleti
CB750A
var mı perşembe öğleden sonra açık mantıklı mesafede köfte yenecek mekan

Motosikleti
Vespa GTS300 SS, Honda CRF250 Rally
Kuzey Ege madrun'ımızı gerçekleştirmiş bulunuyoruz
2ructdv.jpg

Ben sabah yarım saatliğine çıktım. 15 dakika gittim. 15 dakika eridim. 15 dakikada geri geldim . 15 dakika yine eridim. Şimdi ısınmaya çalışıyorum.
Bu arada yine de polis kontrolüne girmeyi başardım. Yoldaki tek araç bendim. Düşünsenize araba bile yoktu.

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Gece Ankaraya hafiften kar yağdı ve öğlene doğru güneş de olduğu için yoldaki karlar eridi.

Hava -2 ama yine de biraz dolaşmaya çıkacaktım da etraf çamur deryası.

çılgınlık yapıp Avm'ye geldik hatunla.

mad drive yaptık.

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Yalova'ya geçiyoruz feribotla, kar yağıyor. Ne motürü 🤣

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Ben yeni kalktım, sabah ilk kahvemi içiyorum. Çocukların kursu var, yürüyerek 5dk arabayla 10dk mesafeye gidecekler, bu soğukta yürümesinler diye arabayla götürücem, yoksa evden çıkmazdım. Çok soğuk, meşhur Trakya ayazı var dışarıda. Daha pencereden bile bakmadım dışarısı nasıl diye.

Tire neymiş böyle her sokakta ayrı bir lezzet , İzmir'li bir Allahın kuluda bahsetmedi şu mekanlardan püü 😅

kaydettim , geçerken uğrayacam bakalım abla balon mu ?
giden varsa yazsın İzmir ve ahalisi seviliyorsunuz 💋

videonun altındaki yorumlarda Köfteci Resul ü de ısrarla tavsiye ediyorlar eyyy köftehorlar duyurulur 😉

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Tire neymiş böyle her sokakta ayrı bir lezzet , İzmir'li bir Allahın kuluda bahsetmedi şu mekanlardan püü 😅

videonun altındaki yorumlarda Köfteci Resul ü de ısrarla tavsiye ediyorlar eyyy köftehorlar duyurulur 😉
Ben Tire köftesini çok beğenmedim, Ödemiş köftesi bana daha leziz geldi. Tire tostunu çok sevdim, yediğim yerin ismini unuttum ama Çakır Büfe olabilir.

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
Dün kendimce yaptığım Mad Run'dan bir kare. Gönül isterdi bir GS kullanıcısına denk gelelim. Ne yazık ki göremedik.
Scooterlar hariç hep naked tip motosikletlere denk geldim. Fırsattan istifade Supercorsaların canını almadan (zemin şartları sağolsun.) çıtırdan yan vere vere güzel eğlendim. 😁

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Güzel olmuş ya. 4 aydır motorsuzum, canım çekiyor şöyle kısa mesafe gezmeleri. Neyse eli kulağında. :D

Ben yeni kalktım, sabah ilk kahvemi içiyorum. Çocukların kursu var, yürüyerek 5dk arabayla 10dk mesafeye gidecekler, bu soğukta yürümesinler diye arabayla götürücem, yoksa evden çıkmazdım. Çok soğuk, meşhur Trakya ayazı var dışarıda. Daha pencereden bile bakmadım dışarısı nasıl diye.
Sabah çıktım işe gideyim diye. Araba -10 gösteriyor. Ön camın buzu 15 dakika çözülmedi. Yolu görecek kadar açıldığında çıktım yola. Motor olsaydı bile ama bu soğukta da çıkmazdım herhalde.

Motosikleti
Hero Dash 125

Facebook kullanmıyorum belki bu sebepten videoyu açmadı. Tire'ye Salı günü gitmeli. Türkiye'nin en büyük açık hava pazarı kurulur. Otları meşhurdur. Taktak kebabı, hanları, dondurmacıları, şiş köftesinin tadına bakılır.

Sonra Kaplan Dağ'ına çıkılır. Kaplan Dağ Restorant yada Muteber Restorant'ta yemek yenir. Pamuk gibi eve dönülür. Hatta Kaplan'da bir pansiyonda gece konaklama yapılırsa saydığım restorantlarda yemek yerken alkol de alınabilir.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Dün kendimce yaptığım Mad Run'dan bir kare. Gönül isterdi bir GS kullanıcısına denk gelelim. Ne yazık ki göremedik.
Scooterlar hariç hep naked tip motosikletlere denk geldim. Fırsattan istifade Supercorsaların canını almadan (zemin şartları sağolsun.) çıtırdan yan vere vere güzel eğlendim. 😁

Sukuterler motosiklet yerine bile düzgünce konmuyor ama her koşulda yoldalar 😃

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Güzel olmuş ya. 4 aydır motorsuzum, canım çekiyor şöyle kısa mesafe gezmeleri. Neyse eli kulağında. :D

Sabah çıktım işe gideyim diye. Araba -10 gösteriyor. Ön camın buzu 15 dakika çözülmedi. Yolu görecek kadar açıldığında çıktım yola. Motor olsaydı bile ama bu soğukta da çıkmazdım herhalde.
tam olarak 3 gündür motorsuzum scooterım var da onu motordan saymıyorum çok zor her şey çok zor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar