- Motosikleti
- Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
Büyük çoğunluğu ticari zaten adamlar ne yapsın, hayat zor...Sukuterler motosiklet yerine bile düzgünce konmuyor ama her koşulda yoldalar![]()
Büyük çoğunluğu ticari zaten adamlar ne yapsın, hayat zor...Sukuterler motosiklet yerine bile düzgünce konmuyor ama her koşulda yoldalar![]()
Bim poşetinin tutuşu daha iyi olabilir bu arada yaBen de anası ağlamış Supercorsa'lar ile çıktım.
Hayatımda yaptığım en malca işlerden biriydi.![]()
Bim poşetinin tutuşu daha iyi olabilir bu arada ya![]()
Hahahahahah aklın yolu bir.Anlaştınız mı naptınız, instagram'dan da iki kişi "poşet sarsan daha iyi tutardı" dedi![]()
Anlas viento tourismoyu bırakın karı buzu, soğuk havada asfaltta bile tutunmuyor.
Bu sebeple ıslakta denemedim bile.
Valla ben bir süre scootercı olacağım gibi duruyor. Evdeki hesaplar her zaman çarşıya uymuyor.tam olarak 3 gündür motorsuzum scooterım var da onu motordan saymıyorum çok zor her şey çok zor
ben en en geç ocak sonunda kavuşurum gibi tabi o günki tuareg ilanlarına da bağlıValla ben bir süre scootercı olacağım gibi duruyor. Evdeki hesaplar her zaman çarşıya uymuyor.![]()
Bu soğukta kullanılacak lastik Anlas Winter Grip Plus'tır. Yaz lastiklerini 7 derece altında yokmuş say LombardoAnlas viento tourismoyu bırakın karı buzu, soğuk havada asfaltta bile tutunmuyor.
Bu sebeple ıslakta denemedim bile.