1 Ocak sabahı İzmir'de "Mad Run" aktivitesi yapsak acaba katılımcı bulabilir miyiz?

Motosikleti
D400
cem uzanın inadına dansöz cıkardıgı yıllar geldi aklıma star tv de :D

Motosikleti
Ns200 15"
@tommygun hocam, affedersin, senin konuna alâkasız bir şey yazıyorum, ancak kişiye özel başlık açmak yasakmış, onu yeni öğrenmiştim, senin bu konu da en üstte diye buraya yazıyorum.

Az önce, benim Bursa'dan şahsen de tanıştığım Motoseverrr adlı arkadaşımızın "kendi isteği üzerine" üyeliğinin sonlandırıldığını gördüm başka bir konuda.

Acaba durum gerçekten böyle mi, yoksa sitede mi bir hata var? Yani motosikletleri ve insanlara yardım etmeyi çok seven bu arkadaşımızın kendi isteğiyle siteden ayrılması bana biraz tuhaf geldi.

Aydınlatan olursa, çok sevinirim.
Geldim buradayım. :)

Motosikleti
Hero Dash 125
Ne anlıyorsunuz len tv'de dansöz izlemekten? :) Mekana gidip dansözün orasına burasına çat çut para sıkıştırmadan olmaz bu işler :)

Paramız yok sıkıştıramıyoruz. 😇 Ya televizyondan izliyoruz yada sümüğümüzü çekerek uzaktan bakıyoruz. Ayrıca yılbaşının temel taşıdır televizyonda çıkan dansöz.

Şu pezevenk mavisi tshirt senin motürün rengine ne kadar da benziyor. Kelle de sanki arkadan bakınca ya kamyoncygeyemmi yada sen gibi. :ninja::ROFLMAO:

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Paramız yok sıkıştıramıyoruz. 😇 Ya televizyondan izliyoruz yada sümüğümüzü çekerek uzaktan bakıyoruz. Ayrıca yılbaşının temel taşıdır televizyonda çıkan dansöz.

Şu pezevenk mavisi tshirt senin motürün rengine ne kadar da benziyor. Kelle de sanki arkadan bakınca ya kamyoncygeyemmi yada sen gibi. :ninja::ROFLMAO:

Evet, pzvnk mavisi bir tshirt bulmam gerekiyor bir yerlerden :) Biz de kadına 200'er 200'er para takmıyoruz. 200 TL'yi bozdurup 10'ar 10'ar takıyoruz. Karanlıkta 10 da 200 TL gibi gözüküyor. :)

Yatalaklık seviyesinde hasta olduğum 1 Ocak 2024 dışında hep yapıyorum, ama toplu değil de öyle çıkıp sürüp geliyorum.
Yalnız OMM ile ilişkili bişeyse soğudum şu an, bu sene yapmicam :p

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Yatalaklık seviyesinde hasta olduğum 1 Ocak 2024 dışında hep yapıyorum, ama toplu değil de öyle çıkıp sürüp geliyorum.
Yalnız OMM ile ilişkili bişeyse soğudum şu an, bu sene yapmicam :p

OMM ile iliskili mi????

Fikrin babasi Paolo papazi zaten 🤣 🤣 🤣 🤣

Baska gruplarin ilk gün sürüslerinde MADRUN adinin kullanilmasina bile trip atiyor papaz.

Motosikleti
D400
Ana caddeye bakan eviniz var ise sabah kalkıp kahvenizi koyup yoldan geçenler izleyin.

tost yapılmış ablalar ve saplıktan alkole vurup kusmuş erkeklerin utanç yürüyüşü oluyor başları öne eğik halde :D

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Paramız yok sıkıştıramıyoruz. 😇 Ya televizyondan izliyoruz yada sümüğümüzü çekerek uzaktan bakıyoruz. Ayrıca yılbaşının temel taşıdır televizyonda çıkan dansöz. Şu pezevenk mavisi tshirt senin motürün rengine ne kadar da benziyor. Kelle de sanki arkadan bakınca ya kamyoncygeyemmi yada sen gibi. :ninja::ROFLMAO:

Ortam da Zeytinlik Müptela Bar - bu arada tüketiciyi yanıltmamak adına tabelaya dansöz fotoğrafı altına her Cumartesi yazmışlar. :ROFLMAO:

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Hava tahminlerine göre Perşembe günü güneş var ama hava sağlam ayaz. Gece en düşük -1 gündüz en yüksek 7-8 derece diyor. Sürüş pek tat vermez gibi agalar.

Motosikleti
Honda Forza (NSS250)
ya bir whatsapp grubu varsa beni de alsanız süper olacak :)

Galatasaray var, dans var (layığıyla), xmax yok ama brandalı forza var (bende var) :)

Motosikleti
D400
Perşembe var mı alınan bir karar :D

hava 2 derece, sürüşe hem ayık olmayacagımdan hem de soguktan gelmem ama köfte balık vs. ögleden sonra varsa birşeyler ugrarım :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar