- Motosikleti
- BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Bu kiyagimi unutmayin , gözleriniz bayram etsin...
Geldim buradayım.@tommygun hocam, affedersin, senin konuna alâkasız bir şey yazıyorum, ancak kişiye özel başlık açmak yasakmış, onu yeni öğrenmiştim, senin bu konu da en üstte diye buraya yazıyorum.
Az önce, benim Bursa'dan şahsen de tanıştığım Motoseverrr adlı arkadaşımızın "kendi isteği üzerine" üyeliğinin sonlandırıldığını gördüm başka bir konuda.
Acaba durum gerçekten böyle mi, yoksa sitede mi bir hata var? Yani motosikletleri ve insanlara yardım etmeyi çok seven bu arkadaşımızın kendi isteğiyle siteden ayrılması bana biraz tuhaf geldi.
Aydınlatan olursa, çok sevinirim.
Ne anlıyorsunuz len tv'de dansöz izlemekten?Mekana gidip dansözün orasına burasına çat çut para sıkıştırmadan olmaz bu işler
![]()

Evet, pzvnk mavisi bir tshirt bulmam gerekiyor bir yerlerden
Evet, pzvnk mavisi bir tshirt bulmam gerekiyor bir yerlerdenBiz de kadına 200'er 200'er para takmıyoruz. 200 TL'yi bozdurup 10'ar 10'ar takıyoruz. Karanlıkta 10 da 200 TL gibi gözüküyor.
![]()
Ne anlıyorsunuz len tv'de dansöz izlemekten?Mekana gidip dansözün orasına burasına çat çut para sıkıştırmadan olmaz bu işler
![]()
Bütün yıl çalışıcam yineinanışına göre yeni yılın ilk günü ne yaparsan o yıl öyle geçermiş
Yatalaklık seviyesinde hasta olduğum 1 Ocak 2024 dışında hep yapıyorum, ama toplu değil de öyle çıkıp sürüp geliyorum.
Yalnız OMM ile ilişkili bişeyse soğudum şu an, bu sene yapmicam![]()
Ortam da Zeytinlik Müptela Bar - bu arada tüketiciyi yanıltmamak adına tabelaya dansöz fotoğrafı altına her Cumartesi yazmışlar.