1 Nisan Pazar Günü üsküdar Hasan Tan çocuk Esirgeme Kurumuna Ziyarete Gidiyoruz.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
günaydın arkadaşlar:rendeer:
ben dün akşam hiç uyumadımda gön saat kavramım kalmadı:queen:

seni az çok tanıdım.. üstüne vazife olmayan herşeye atlarsın :p:farao:
gerçi senin içinde iyi oldu adımdan başka bişey bilmiyordun bak artık az çok tanıdın beni....
ben insanları tanımak istediğim kadar tanırım ve o kadar yaklaşırım fazlasıda zararlı olur zaten :p :p
neyse uzatmıyalım zaten anlamsız olur :cat: :rendeer: sevgilerle

Havalar nasıl bu aralar arkadaşlar iyimi?:)
Güncellllll:cherry:

dün gece yağışlıydı biraz. bugün parçalı bulutlu yarın açıcak gibi görünüyo.... belli de olmaz hani. yinede temkinli olmakta fayda var... acaba yarın hava güzel olursa şöle bir emirgan sahil falan yapsam mı acaba.:mrgreen: :mrgreen: . gerçi kötü olursada yaparım :p :p

güncel ki ne güncel:p :p :p :p

eskici arkadaşım ayakkabı olayını ben halledeceğim yazını okudum sağol varol olmazsa bölüşürüz duyarlılığın için bende teşekkür ederim...........

eskici arkadaşım ayakkabı olayını ben halledeceğim yazını okudum sağol varol olmazsa bölüşürüz duyarlılığın için bende teşekkür ederim...........

estağfurlah hocam pek bişi yaptığımız yok..
kendi uğaraşımıza okadar dalmışıski bizim dışımızdaki hayatlarlar için birşeyler yapma fırsatı çıkınca atlayıveriyoz işte. hepsi bu.
asıl bu fırsatı sağlayan dostlar sağolsun:cat:

estağfurlah hocam pek bişi yaptığımız yok..
kendi uğaraşımıza okadar dalmışıski bizim dışımızdaki hayatlarlar için birşeyler yapma fırsatı çıkınca atlayıveriyoz işte. hepsi bu.
asıl bu fırsatı sağlayan dostlar sağolsun:cat:
güzel gönlüne sağlık:rendeer:

arkadaşlar 2 tane 35 numara ayakkabı göz çıkartmaz.:cat:
7-12 yaş arası kardeşlerimiz kalıyor yurtta.demek ki 35 numara ayakkabıya ihtiyacı olacak başka bir kız çocuğu da olabilir ileride.durumunuz müsaitse ve niyetlendiyseniz ikiniz de alabilirsiniz ayakkabı.yanlış mı düşünüyorum?:rendeer:
Hay allah bak gördün mü yine güncellenmiş topik:queen:

Tam bir hafta sonra bu saatlerde mis gibi menemen ve çay eşliğinde sohbet ediyor olacağız...:p :p :p

Ama en anlamlı dakikalar saat 15.00 de Üsküdar Hasan Tan Çocuk Esirgeme Kurumunda başlayacak.

Keyifli kahvaltımıza katılmak ya da kardeşlerimize maddi yardımda bulunmak istiyorsanız harekete geçmek için önünüzde 1 hafta kaldı arkadaşlar:cherry: :cherry: :cherry:

Bu geziyi düzenleyen delipoyraz'a, maddi manevi desteğini esirgemeyen bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Hepinizin gönlüne sağlık :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Bu hafta işe güce dalıp çocuklarımızı unutmak yok arkadaşlar,hadi bakalım birazda çocuklarımız için çalışın Mt kardeşliği.:cherry: :rendeer:

Herkeze günaydın dostlar

arkadaşlar 2 tane 35 numara ayakkabı göz çıkartmaz.:cat:
7-12 yaş arası kardeşlerimiz kalıyor yurtta.demek ki 35 numara ayakkabıya ihtiyacı olacak başka bir kız çocuğu da olabilir ileride.durumunuz müsaitse ve niyetlendiyseniz ikiniz de alabilirsiniz ayakkabı.yanlış mı düşünüyorum?:rendeer:
Hay allah bak gördün mü yine güncellenmiş topik:queen:

kesinlikle:cat: :cat: :cat:

herkese iyi bir hafta diliyorum.... ne güzel ayakkabı sorununu da çözmüşüz... yarın Akbulut arkadaşımla yuva müdürü ile görüşmeye gideceğim allah izin ederse... sanırım herşey yolunda :cat: kahvaltı günüde ikramlık bişeyler alırız... güle oynaya gideriz çocuklarımızın yanına... hepinizin yüreğine sağlık..:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Tam bir hafta sonra bu saatlerde mis gibi menemen ve çay eşliğinde sohbet ediyor olacağız...:p :p :p

Ama en anlamlı dakikalar saat 15.00 de Üsküdar Hasan Tan Çocuk Esirgeme Kurumunda başlayacak.

Keyifli kahvaltımıza katılmak ya da kardeşlerimize maddi yardımda bulunmak istiyorsanız harekete geçmek için önünüzde 1 hafta kaldı arkadaşlar:cherry: :cherry: :cherry:

Bu geziyi düzenleyen delipoyraz'a, maddi manevi desteğini esirgemeyen bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Hepinizin gönlüne sağlık :rendeer: :rendeer: :rendeer:

ee bu kadarla kalmayacak.. bu yaz böyle bir kaç gezi yapalım diyorum... nasıl olsa yanımda sizler gibi birbirinden değerli, kocaman yürekli arkadaşlarım dostlarım var... aslında ben hepinize kattığınız renk için teşekkür ederim..:cherry:

Son düzenleme:
dün bende babama söledim böle böle diye onunda çalıştığı şirketten kırtasiye yardımı gelicek belki kesinleşince tekrar mesaj atıcam sizlere...

bu arada pazar günü yaşadığım olyaı sizlerle paylaşayım..

ben basketbol hakemliğide yapıyorum aynı zamanda.. ufak çocuklar için bir turnuva düzenleniyor bir yerde, ve o turnuvaya fener efes gs özel spor okulları gibi takımların yanında birde kuştepe diye yetimlerden oluşan bir takım vardı. o takımın antrenörü bir hakem arkadaşımıza...

bak diğer takımların oyucnularının her maç anne babaları geliyor ama bizim çocukların anne babaları hiç gelemiyor demiş..

o takımı desteklemeye geçen pazar yurttan ufak çocukları getirmişlerdi .. kızarlın üstünde pembe erkeklerin üstünde yeşil mont vardı .... hepsinde aynıydı ..

bunu niye anlattım diyorsanız....valla çok doğru bir iş yapıyoruz işte bunbu bir daha vurgulamk istedim o yuzden

son olarak: maçı kaybettiler bi kaçı ağladı gerçi o gun tüm kaybeden takımdaki ufaklıklar ağlıyordu sonuçta hepsi çocuk

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar