Muhahahaha.:queen: :queen: :queen:
Vallahi bence gayet normal bir durum bayan için.
:cherry: :cherry: :cherry:
:queen: :queen: :queen: arkamdan iş çevirirsiniz haaa
Beni kandırırsınız ha :queen: :queen:
Muhahahaha.:queen: :queen: :queen:
Vallahi bence gayet normal bir durum bayan için.
:cherry: :cherry: :cherry:
Sizde beni tanıdığınıza memnun olursunuz kesin:cherry: :queen:
herkese günaydın arkadaşlar:rendeer: sonunda açıkladım adını funda baktımki site birbirine girmişti bende dayanamadım :queen:
İşte gene güzel ve anlamlı bir ziyaret... Daha önce Darülaceze ve Eyüp Çocuk Yuvasına yapılan ziyaretlerden sonra şimdide Üsküdar Hasan Tan Çocuk Esirgeme Yuvasına gidiyoruz.. Yuvada bizlere, sevgimize ve desteğimize ihtiyacı olan 7-12 yaş arası kız-erkek toplam 62 çocuk koruma altında..... 1 Nisan Pazar günü saat 15:00 ile 16:00 arasında İkindi Çayı saatinde çocuklarımızla toplam 1 saat geçireceğiz....Ziyaretimiz 12 kişi ile sınırlıdır...Ziyaret sırasında kurumun bizden tek talebi 62 çocuğa yetecek süt veya meyvesuyu ve de içeceğin yanında yenebilmesi için kek veya poğaça...
Ayrıca kurumda kalan tüm çocuklar okula gitmekte.. Kurum yetkilisi ile görüşmemde ‘Almak zorunda değilsiniz ama okul malzemesi eksiğimiz var’ diye belirttiler.. Uhu, mavi plastik dosya, pilot kalem v.s. .. kırtasiye konusunda bize destek vermek isteyen arkadaşlar [email protected] adresinden ozkansava ile irtibata geçerse kendisi size eksikler konusunda yardımcı olacaktır.
Organizasyona gelemeyen ama yardımda bulunmak isteyen arkadaşlar varsa benimle irtibata geçebilirler..
ONLAR BİZİM ÇOCUKLARIMIZ.....
Hepinizin desteğini bekliyorum.......................:cat: :cat: :cat:
Ayrıca ziyaretten önce 1 NİSAN PAZAR SABAHI saat 11:00 de ÇENGELKÖY ÇINARALTINDA KAHVALTI yapıyoruz.. kalabalık ve güzel bir kahvaltı için katılım bekliyoruz.. Hep beraber orada hasret giderelim..sonrasında yuva ziyaretine katılan ekip oradan Üsküdara geçer... Fuara gidecek bir grup da karşıya hareket eder... güzel bir güne sıcacık sohbetlerle başlamış oluruz...
KATILIMCI LİSTESİ
1. delipoyraz
2. vınvın
3. Akbulut
4. ozkansava
5. blue black
6. kırmızı
7. desperadost + gitarı
8. dostdark
9. Kaiser
10. aydinolmez
11. 007
12. Keane
13. edy (yedek katılımcı) (acil durumlar için)
KATILIMCI LİSTEMİZ DOLMUŞTUR... TEŞEKKÜR EDERİZ......
BEN EMEĞİ GEÇEN HERKESE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİM...
KAHVALTI KATILIMCI LİSTESİ
1. DELİPOYRAZ
2. VINVIN
3. 007
4. KAISER
5. DOSTDARK
6. KIRMIZI
7. AKBULUT
8. BLUE BLACK
9. OZKANSAVA
10. DARKDIAMOND
11. KEANE
12. AYDİNOLMEZ
13. DESPERADOST
14. AKSİ
15. ERTECH
16. ANKA ( İstanbul dışında olmazsa )
17. FRAGRANCE_CHAPLİN ( Bir ihtimal ) (umut ediyoruz)
18. DOGMA ( Bir ihtimal )
19. DİSHY ( Antalya'dan katılmasını bekliyor ve istiyoruz ) ve süpriz misafiri
20. ARMY_0666 + 1
21. EDY
22. SNRTRT
23. PARDAİLLAN
arkadaşlar..
toplanmak gezmek çok güzel ve eğlenceli.. ALLAH kaza beladan uzak etsin hepimizi..
fakat böyle kutsal ve hayırlı işleride gezinizle birleştirerek süperr bir iş yapıyorsunuz..
hayatta en hassas olduğum konuların başında geliyor kimsesiz çocuklar..
katılmak ve katkıda bulunak isterim..
arkadaşlar..
toplanmak gezmek çok güzel ve eğlenceli.. ALLAH kaza beladan uzak etsin hepimizi..
fakat böyle kutsal ve hayırlı işleride gezinizle birleştirerek süperr bir iş yapıyorsunuz..
vedatarpacı;608377' Alıntı:arkadaşlar..
"özkansava" ve "delipoyraz" arkadaşlarımız yönlendirecektir.Ön bilgi olarak;çocukların kırtasiye malzemeleri eksikmiş.Bizlerde genelde onun üzerinde duruyoruz.İyi günler.
(ben biraz geç yazmışım cevabı:cherry: )
arkadaşlar bir sakıncası yok sa eksik malzemelerin listesini buraya yazabilirmisiniz?
Tuğba'cım hadi sen biran evvel gel İstanbul'a...:rendeer: Emin ol pişman olmayacaksın :wiinkk: