Tuğba gelinmeyecek yerde değilsinki yaz ayları oraya doluşuruz.:cherry:
Miriba kardişler...havucumu kaybettim gören var mı??:queen:
Yaza az kaldı nasılsa, hatırlatırım bu sözleri :cherry: :cherry: :mrgreen:
ben insanları tanımak istediğim kadar tanırım ve o kadar yaklaşırım fazlasıda zararlı olur zatenseni az çok tanıdım.. üstüne vazife olmayan herşeye atlarsın:farao:
gerçi senin içinde iyi oldu adımdan başka bişey bilmiyordun bak artık az çok tanıdın beni....
Havalar nasıl bu aralar arkadaşlar iyimi?![]()
Güncellllll:cherry:
eskici arkadaşım ayakkabı olayını ben halledeceğim yazını okudum sağol varol olmazsa bölüşürüz duyarlılığın için bende teşekkür ederim...........
güzel gönlüne sağlık:rendeer:estağfurlah hocam pek bişi yaptığımız yok..
kendi uğaraşımıza okadar dalmışıski bizim dışımızdaki hayatlarlar için birşeyler yapma fırsatı çıkınca atlayıveriyoz işte. hepsi bu.
asıl bu fırsatı sağlayan dostlar sağolsun:cat:
arkadaşlar 2 tane 35 numara ayakkabı göz çıkartmaz.:cat:
7-12 yaş arası kardeşlerimiz kalıyor yurtta.demek ki 35 numara ayakkabıya ihtiyacı olacak başka bir kız çocuğu da olabilir ileride.durumunuz müsaitse ve niyetlendiyseniz ikiniz de alabilirsiniz ayakkabı.yanlış mı düşünüyorum?:rendeer:
Hay allah bak gördün mü yine güncellenmiş topik:queen:
Tam bir hafta sonra bu saatlerde mis gibi menemen ve çay eşliğinde sohbet ediyor olacağız...![]()
![]()
![]()
Ama en anlamlı dakikalar saat 15.00 de Üsküdar Hasan Tan Çocuk Esirgeme Kurumunda başlayacak.
Keyifli kahvaltımıza katılmak ya da kardeşlerimize maddi yardımda bulunmak istiyorsanız harekete geçmek için önünüzde 1 hafta kaldı arkadaşlar:cherry: :cherry: :cherry:
Bu geziyi düzenleyen delipoyraz'a, maddi manevi desteğini esirgemeyen bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Hepinizin gönlüne sağlık :rendeer: :rendeer: :rendeer: