bu arada kekler 'tatlılar harikaydı fragrance_chaplin teşekkürler burak'ta tatmış oldu sağol ellerine sağlık tabiki o toplanmamız sohbetimiz ,kaynaşmamız fevkalade mutluluk vericiydi gönüllerinize sağlık...
hande'cim senin'de yoksa yiyeceklere katkın el emeğin varmıydıSağol yani Ogün :salut: :salut: :salut:
hande'cim senin'de yoksa yiyeceklere katkın el emeğin varmıydır: ya bitanem valla öyleyse senin'de ellerine sağlık çok özür :rendeer:
yemin ederim keke davranışından anladım:queen: canım ya bak hala masamda ben hala atıştırıyorum haftayada buluşalımmı hamarat bunlar yaw :queen:Alacağın olsun Ogünr:
r:
r:
Poşete kaşık yardımıyla koyduğun o yuvarlak cam kapdaki keki ben yaptııım :jocolor: :jocolor: :jocolor:
Bittin sen bittiiiiiin ::evil:: ::evil:: ::angry2:: ::angry2:: ::angry2::
Ya yok Burcu abarttığın kadar güzel değilmiş turtalar ben beğenmedim![]()
Beğenmediğim içinde 5-6 parça yedim.:queen: :queen: :queen:
Ellerinize sağlık.
Hande ciğim senin brownilere ulaşamadım malesef:queen: ama eminim ulaşanlar çok memnun kalmıştır:cat:
Bu güzel gün için hepinize teşekkür ederim.:rendeer:
Ya yok Burcu abarttığın kadar güzel değilmiş turtalar ben beğenmedim![]()
Beğenmediğim içinde 5-6 parça yedim.:queen: :queen: :queen:
Ellerinize sağlık.
Hande ciğim senin brownilere ulaşamadım malesef:queen: ama eminim ulaşanlar çok memnun kalmıştır:cat:
Bu güzel gün için hepinize teşekkür ederim.:rendeer:
Uludağ gazoz getirmezsen ulaşamazsın tabii :queen: :queen: :queen:
Bu güzel güne katkıların için biz de sana teşekkür ederiz :rendeer:
Yahu ne yalancısın 5-6 dilim yemişmiş...5-6 dilim yesen tabakta turta kalmazdı beaaa.sen geldiğinde zaten neredeyse yarısı yenmişti.
2 dilim yediysen ne ala...Neyse seni yerken hiç görmedim ama yengeyi gördüm:mrgreen: