1 Nisan Çınaraltı'na Kahvaltıya Ardından Fuara Gidiyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
burcu evet fena tufaya geldik sen sertifika almaya gelirsin

bu yüzden sinoptan gelen arkadası bile götüremedik kahvaltıya

bu arada kekler 'tatlılar harikaydı fragrance_chaplin teşekkürler burak'ta tatmış oldu sağol ellerine sağlık tabiki o toplanmamız sohbetimiz ,kaynaşmamız fevkalade mutluluk vericiydi gönüllerinize sağlık...

hande'cim senin'de yoksa yiyeceklere katkın el emeğin varmıydı:pr: ya bitanem valla öyleyse senin'de ellerine sağlık çok özür :rendeer:

Alacağın olsun Ogün :pr: :pr: :pr:
Poşete kaşık yardımıyla koyduğun o yuvarlak cam kapdaki keki ben yaptııım :jocolor: :jocolor: :jocolor:

Bittin sen bittiiiiiin ::evil:: ::evil:: ::angry2:: ::angry2:: ::angry2::

Browni Hande'nin eseriydi...Çok ayıp Ogün:bounce:
Afiyet bal olsun herkese.Eve geldiğimde 1 sandığım misafir üçlenmişti.
Annem ben o kadar şeyi aynı gün pişirince değerlendirmek istemiş :cherry:
Güzel bir gündü organize eden ve keyifli muhabbetini benden esirgemeyen herkese teşekkürler...

Alacağın olsun Ogün :pr: :pr: :pr:
Poşete kaşık yardımıyla koyduğun o yuvarlak cam kapdaki keki ben yaptııım :jocolor: :jocolor: :jocolor:

Bittin sen bittiiiiiin ::evil:: ::evil:: ::angry2:: ::angry2:: ::angry2::
yemin ederim keke davranışından anladım:queen: canım ya bak hala masamda ben hala atıştırıyorum haftayada buluşalımmı hamarat bunlar yaw :queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bugün fuardan önce çengelköy çınaraltında mt den dishy nin kahvaltı organizasyonu vardı. katılım oldukça yüksekti çok iyi sohbet ettik uzun uzun.ve bazı arkadaşlarımız kahvaltıdan çocuk yurduna ziyarete gittiler anlamlı bi ziyaretti ayaklarına emeklerine sağlık.delipoyraz, fragrance_chaplin,vınvın ve özgeye özveriyle hazırlayıp sundukları kek pasta ve kurabiyeler için çok teşekkürler.hepside nefisti ve zaman ayırıp bizimle kahvaltıya gelen g.s.k dan habil kardeşe çok teşekkür ederiz renk kattı günümüze eksik olmasın.:cat: :cat: ::biggrinn ::tutkuy:: ::hosgeldi ::thanks: ::thanks: ::xblink:: :flower: :flower: :flower:

Ya yok Burcu abarttığın kadar güzel değilmiş turtalar ben beğenmedim:p
Beğenmediğim içinde 5-6 parça yedim.:queen: :queen: :queen:
Ellerinize sağlık.
Hande ciğim senin brownilere ulaşamadım malesef:queen: ama eminim ulaşanlar çok memnun kalmıştır:cat:
Bu güzel gün için hepinize teşekkür ederim.:rendeer:

Ellerinize sağlık.
Hande ciğim senin brownilere ulaşamadım malesef:queen: ama eminim ulaşanlar çok memnun kalmıştır:cat:

Yahu ne yalancısın 5-6 dilim yemişmiş...5-6 dilim yesen tabakta turta kalmazdı beaaa.sen geldiğinde zaten neredeyse yarısı yenmişti.
2 dilim yediysen ne ala...Neyse seni yerken hiç görmedim ama yengeyi gördüm:mrgreen:

Ellerinize sağlık.

Uludağ gazoz getirmezsen ulaşamazsın tabii :queen: :queen: :queen:

Bu güzel güne katkıların için biz de sana teşekkür ederiz :rendeer:

Uludağ gazoz getirmezsen ulaşamazsın tabii :queen: :queen: :queen:

Bu güzel güne katkıların için biz de sana teşekkür ederiz :rendeer:

Ya Hande ben ne yapayım İstanbul Uludağ gazoz fakiri.:silent:
Bir türlü bulamadım.Bursa'da gazoz deyince Uludağ gelir akla.

Yahu ne yalancısın 5-6 dilim yemişmiş...5-6 dilim yesen tabakta turta kalmazdı beaaa.sen geldiğinde zaten neredeyse yarısı yenmişti.
2 dilim yediysen ne ala...Neyse seni yerken hiç görmedim ama yengeyi gördüm:mrgreen:

Ben çaktırmadan götürdüm Burcu:queen: :queen: :queen:

Son düzenleme:
dün kahvaltıya hünerlerini taşıyan hanımlar..... ellerinize saglık olsun bir kere daha ...:rendeer: :rendeer: :rendeer:

Öncelikle Burcu,Hande ve Özge'ye kahvaltıdaki kek,börek ve kurabiye performansı için müteşekkirim.Tekrarını diliyorum:cherry:

Özge'ye mi :) O ne yaptı acaba? Ben hatırlayamadım da :) Yiyemeyenler için söyliyim ayrıca brownie müthişti.Uzmanından görüştür :cat:

Resimler bende değil kanka :)

Soner abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, haaadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar