[1 Nisan 2008 Şakası] [you] kullanıcısının üyeliği süresiz iptal edilmiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 nisan şakası ancak bu kadar güzel olur. ama biraz ağır geldi kalp krizine ramak kalmıştı:cherry:

ya olmaski böyle şaka ya amma tırsaki oldum okuyunca neyseki şakaymış:queen:
birde başsayfada olunca açsammı açmassamı diye baya düşündüm neyse güzel şaka oldu herkese yaşasın MT...

N'oluyor yaws bende kalp var.. :) :wiinkk:
- kimde yokki degilmi?..
1 nisan şakası gerçenten hoş olmuş.. - bian aileden koptum sandım..

sizi seviyorum.. sevgiler saygılar herkese.. :rendeer:

saat 23:15 siteye girdim ve soktayim, neyse ben yatiyim artik bugun bana biras fazla geldide :mrgreen:

Var ya.. Acaip şaşırdım yahu.. Ben de diyorum ki.. Ya ben sadece okuyorum.. Ne biçim okudumda siteden atıldım diye..

Ne oldu ?

Üyeliğimin iptal edildiğini görünce hayrola dedim ya ne oluyoruz? Bugün Okulda çocuklar soruyorlar 1Nisan Şakası yaparsak disiplene gidermiyiz diye( Disiplin kurulundayım da) bende Öğretmenine göre değişir dedim size yaoarsak dediler ? yaptığınız şkaya göre değişir deim ama bu rada bu şaka ile karşılaşacağım hiç aklıma gelmezdi... Hoş olmuş teşekkürle hayırlı geceler..

Motosikleti
Yamaha Fazer 800 ABS 2011
muhahha306 kullanıcısının üyeliği süresiz iptal edilmiştir...

İptal edilme sebebi : Foruma giriş yapmak.

Forum Kuralları:

0104 - 1.4.2008 günü, "Motosiklet.Net Forum Kuralları"nın ilgili maddelerinin alakalı fıkralarının uygulanması sonucunda Motosiklet.Net yönetimi tarafından oybirliği ile muhahha306 kullanıcısının üyeliğinin süresiz durdurulması gerektiği sonucuna varılmış ve muhahha306 kullanıcısı süresiz olarak forumdan uzaklaştırılmıştır.

1564 - İlk "1 Nisan" şakaları Fransa'da yapılmaya başlandı. Bu yıl değiştirilen takvime göre, eski yılbaşı sayılan Nisan'ın 1'i, yerini yeni yılbaşı 1 Ocaka bırakmaktaydı. Nisan'ın ilk günü yeni yıl kutlamaya alışmış olan halk ve yeni takvim uygulamasını beğenmeyenler, çeşitli şakalar yapmaya başladılar.

Fransızlar, bu şakalara Poisson D'avril (Nisan balığı) adını verdiler, biz ise ne isim vereceğimize henüz karar vermedik,

Saygılarımızla..

MT Yönetimi :cherry:

hayırdır anladıysam arap oliiiim

Son düzenleme:
benide attiniz hehe herkezi attiniz bir tek modlar ve admin kaldi sanirim MT de :p

:) gülmekten kırıldım. Zaten arada bir giriyorum siteye daha açıklamayı okumadan ne yaptım die düşünmeye başladım

admin istifa admin istifa....................

1 NİSANNNNN :queen:

10 bin tane üyenin içinden neden ben acaba.. ilk okuduğumda şok oldum, şu an iyim. tşk. bu, kadıköyde olan yöneticilerden biri beni tanıyormu ne

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
ohho ohho..

sayin skull, ingilizce klavye marifeti ile yaziyor olsam da soyleyeceklerimin hic birini engelleyemez bu benim, bilesiniz :)

evet, sag salim indim ve hatta internete bile girdim.

Cambridge MT kurayim ben burada be :D

Yavuzcum sağ sağlim gurbet ellere gitmene sevindim, herşey orada gönlünce olur iyişallah. Bize arada bir mektup yazmayı unutma:wiinkk: Seni seviyoruz. :cherry:

Dikkat et kendine dostum :cat:
Görüşmek üzere

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
muhaha güzel şaka valla tebrik ederim

nebiçim şaka yawwwwww zaten kızım şaka yaptı baba motorunu çalmışlar diye bide bunu gördüm şok oldum

Son düzenleme:
viper_1 haaaa :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:queen::queen::queen:

Dedim ki tühh boşu boşuna b..k yoluna gittik.

Bari gitmeden önce birkaç bişey yazsaydım... :queen::queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar