[1 Nisan 2008 Şakası] [you] kullanıcısının üyeliği süresiz iptal edilmiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
babaçi dışardayken sölemişti üyeliğin iptal edildi diye şaka yapıyo sandım forumlarda görünce anaaa dedim ne oluyo neyseki bu gün nisanın biriymiş :p

ben ce soguk ama guzel saka bana da arkadas soledı ınanmadım kıme ne yaptım dıye dusune durdum

GKN

sabahta pınar aradı, banlanmışnı die
önce salak oldum, dedim yok olmazz falan
(düşünüyorum gene kime rastgele sapladım die:p)
soora dedim 1 nisan kafa yapmışlardır falan
yok dio ondan deildir, banlamışlar işte
ya kızım dedim, nie banlasınlar, 1 nisan işte
yok diı kabul etmiiyo:)
kendi yediya zorla banada yedircek:mrgreen:

helal valla

şaka dediğin böle olur bende düşünüp duruom nerde hata yaptım diye anlamam 1 dakika sürdü valla

çok iyi gerçekten ya valla skulcuğum çok iyi düşünmüşsün yani motosiklet formumdan böle bişey beklemezdim önce bu ya noluyoz dedim sonra 611 cevabı okuyunca benim atılmamı bu kadar kişi izlemez izleyemez deyip şaka oldunu düşün düm ama içimden ya harbiyse şaka diye kendimi yiyosamda dedim:) çok iyidi

benim gibi adamı çok ararsınız tamam bende başka motor sitesine üye olurum sizden gelecek hayır allahtan gelsin artık yolda gördüğüm motorsiklet net üyesine bide ben tekme atıcam ıslatıcam arabayla çarpıcam artık düşmanımsınız ilk kanı siz akıttınız :salut:

ohho ohho..

sayin skull, ingilizce klavye marifeti ile yaziyor olsam da soyleyeceklerimin hic birini engelleyemez bu benim, bilesiniz :)

evet, sag salim indim ve hatta internete bile girdim.

Cambridge MT kurayim ben burada be :D

itiraz ediyorum

itiraz ediyorm ben sitesiz yapamam gezilere gidemem kask testi yapamam üyelik akdimin devamın talep ediyorum syn admin

ahuahaauhahauhahu demek hala insanı inandıran 1 nisan şakası yapılabiliyomuş süper.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yuhhh bee yüreğimi ağzıma getirdiniz.

Neyse genede iyi düşünümüşsünüz bu şakayı hele atılış sebebi olarak "foruma giriş yapmak" yazmışsınız ya iyice şok oldum yani.

abi süpersiniz yaaa
uykum var diye eve geldim gözlerimi açamıyordum
Gözlerim faltaşı gibi açıldı sayenizde :queen:
teşekkürlerrr :rendeer:

Burası MT herşeyin en iyisi burada. Üyeleri de en iyi 1 Nisan şakasına layıklar.
Sizleri biraz korkutsakta galiba herkesin yüzünde bir tebessüm oluşturmayı başardık. Şakanın dozunu fazla bulanlar için özür dileriz :pale:

Üyelerimizin ne kadar birbirlerine , sitelerine (MT internet sitesinden öte) bağlı olduklarını , siteden uzaklaştırılmalarının kabullenemeyecekleri bir durum olduğunu bir daha gördük.

:bestmt:

Motosiklet.net - Tutku Yaratır :bounce:

Saygılar

O değilde,istisnasız herkesin SUDABATMAYANADAM'ın banlanmasına şok olması asıl seni şok etmeli:mrgreen:.Ben olsam siteyi isterim:queen:...

konuyu izleyen 30 kişi

Mert, DARKDIAMOND, hahaho, ewren24, novaJRdeli, kuyucadısı, OzCaN35, gürkay, bilginozi, extreme1925, ali_yildiz, rapunzel, ahmetnr, korucu, scarface5, crato, ata_06, ELINT, a_sorti, Starsailor, kırmızı, ozan150zc, GKN, fatihocak, Efedrin, canak20, yanar17, mutluemlak, EMO, byfurkan

sabahtır rekor kırıo maaşşallah hiç 25 ten aşşa düşmedi millet amma panik oldu hee:p:p

Korktum arkadaslar sabah sabah yaziyi okuyunca neyse olur böyle aksilikler
neyapalim artik

dumur oldum laa dedim ne yaptım düşünüyorum birisine ayıp mı ettim diye korktum :salut: bi daha yapmayın böyle şakalar :pale: ama helal olsun sağlam yedim :queen:

kalbime iniyordu az daha yusuf yusuf diye ses geldi arkalardan bir yerden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar