[1 Nisan 2008 Şakası] [you] kullanıcısının üyeliği süresiz iptal edilmiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
içime oturuyordu hemen kendimi yargılayıp ne yaptım diye düşündüm sonra yazılan cvp sayısını görünce dedim benim atılmam ne etki yapmış:queen: sevenimde yok halbuki:mrgreen: sonra hemen girdim ve derin bir ohhh çektim şakanında böylesi yönetimi kutluyorum:rendeer:

Heheh direkt ana sayfaya girmediğimden sonradan gördüm yinede biraz afallama oldu güzel şakaydı :queen:

tahmin etmiştim zaten daha atılcak kadar iceri girmediimi :)

şimdi forumu okuyanların yarısı bir daha acmamak uzere kapatsın forumu da gorun kehkehkeh

nee abı ben naaptım yaa olmaz ole sey yaa ben bıse yapmadımkı neden ıptal oldu

hooop noluyo dedim ya... dedim bi yerde yanlış bişe mi yaptık... :D erhan allah iyiliğini versin.. valla korkuttun beni :mrgreen::mrgreen:

teşekkürler MT ailesi... iyiki varsınız...:bestmt:

Son düzenleme:
Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
yuh bee yine ne yaptım diycektim 2 yıldır uyarı bile almayan masum bi üyeydim hiç bi siteden atılmadım hayatım boyunca valla korkuttunuz beni yedim yemedim arası bişey oldu banlanmışsam neden girebiliyordum :mrgreen:

ersinisdj üyeliği iptal edilmiştir diyor Allah Allah aklım gitti vallahi tansiyonum yükseldi..:queen:

1 nisan şakası ancak bu kadar şaşırtıcı olabilir,tebrikler

DRAG64 kullanıcısının üyeliği süresiz iptal edilmiştir...

İptal edilme sebebi : Foruma giriş yapmak.

Forum Kuralları:

0104 - 1.4.2008 günü, "Motosiklet.Net Forum Kuralları"nın ilgili maddelerinin alakalı fıkralarının uygulanması sonucunda Motosiklet.Net yönetimi tarafından oybirliği ile DRAG64 kullanıcısının üyeliğinin süresiz durdurulması gerektiği sonucuna varılmış ve DRAG64 kullanıcısı süresiz olarak forumdan uzaklaştırılmıştır.

1564 - İlk "1 Nisan" şakaları Fransa'da yapılmaya başlandı. Bu yıl değiştirilen takvime göre, eski yılbaşı sayılan Nisan'ın 1'i, yerini yeni yılbaşı 1 Ocaka bırakmaktaydı. Nisan'ın ilk günü yeni yıl kutlamaya alışmış olan halk ve yeni takvim uygulamasını beğenmeyenler, çeşitli şakalar yapmaya başladılar.

Fransızlar, bu şakalara Poisson D'avril (Nisan balığı) adını verdiler, biz ise ne isim vereceğimize henüz karar vermedik,

Saygılarımızla..

MT Yönetimi :cherry:

Vallaha yazıyı okur okumaz başımdan aşağıya kaynar sular döküldü. Yazının içeriğini okuyunca rahatladım. Hayatımda hiç bir ; 1 nisan şakasına bu kadar şaşırmamıştım. Allah iyiliğinizi versin.

erhan biliyordur ben bilmiyorum sen anlatsan ne olacak sanki:pm

erhanla msn de gülüşüyoruz tabi...
erhan-yedi mi??
ben-hemde nasıl :cherry:
ben-telefonunu istiyo versene bi
erhan-ararsa olmazki siteye girmesi lazım
ben-canım siteye girmen gerekiyomuş, orda yazıyomuş sebebi(diyince uyandı)
gkn-haaa... bugün bir nisan ya.. beni banlayıp şaka yapmışlardır.. sen erhanın 1 nisanını kutla benim yerime :)

2 saat sonra telefonda...
ben-senin şakayı yazdım siteye..
gkn-ne yazdın ben yemedimki hemen anadım(hemen anlayışımız farklı sanırsam :mrgreen:)
ben-ne hemeni yaa bal gibide yedin işte.. sonradan uyandın
gkn-hiçte bile ben hemen anladım sen anlamadın banlandım sandın:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Vah canııımmm.. çok inandırıcı oynamışım ben anlamadım sanmış puhhuhuhauhaua:queen::queen::queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar