Dedimki -yaa sitedeyim bende.. Seni banlamışlar..
-kim banlamış?:cyclopsan
-erhan banlamış
-niye banlamış
-bilmiyorum yazmamış, gkn kullanıcısının üyeliği süresiz iptal edilmiştir yazıyo..
-allah allah.. versene erhanın telefonunu bi
-bende yokki
-nası yaa.. niye yok
-dur msnden sorıyım..
devamını erhan biliyo :cherry:
olurmu lan ole sey naptınız sız uylıgın ıptal dıyorsunuz hem bırde ben burdan yazı yazıyorum sız nedıyonuz yaa
nasıl yanii atıldımmı atılmadımmı şimdi :queen:
bende ilk salaklaştım valla...ama nası onlıne oldumki...dün akşam hiper modeların birine hükelalık yaptım...dedim 1-2 gün olurda süresiz uzaklaştırmada neyin nesikine...
hatta girmeden ilk aklıma gelen demek millet karşı çıktı sevenler yüklendiki cevap sayısından hemen rating damarım kabardı...![]()
Sayın yönetim marmariste tarih mevhumu yoktur.. Yani bu günün salı veya pazar olması bişi ifade etmez.. yada nisan veya mart olması.. bu yüzden burada en çok sorulan soru bu gün günlerden ne ve hangi aydayız sorusudur.. işte bu kadar tarih mevhumundan uzak biri olarak ana sayfayı açar açmaz BBRR kullanıcısının üyeliği süresiz iptal edilmiştir yazısını görünce ahada yuh oldum ..
Kesin dedim komtan ın parmağı var bu işte dergiyi ihmal ettik attırdı sonunda bizi siteden ...![]()
başlık yazısını okuyunca içim bi garip oldu :S az daha kalp krizi geçiriodum ya![]()
Ben de telefondaydım, sustum kaldım vallahi. Telefondaki adam alo aloo diye bağırıyo, ben ekrana baka kaldım. :queen: