[1 Nisan 2008 Şakası] [you] kullanıcısının üyeliği süresiz iptal edilmiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hahahahh süpermişşşş :)))
istifaaaa ediyorummmmm
beni kimse kovamazz :p

Dedimki -yaa sitedeyim bende.. Seni banlamışlar..
-kim banlamış?:cyclopsan
-erhan banlamış
-niye banlamış
-bilmiyorum yazmamış, gkn kullanıcısının üyeliği süresiz iptal edilmiştir yazıyo..
-allah allah.. versene erhanın telefonunu bi
-bende yokki
-nası yaa.. niye yok :p
-dur msnden sorıyım..

devamını erhan biliyo :cherry:

erhan biliyordur ben bilmiyorum sen anlatsan ne olacak sanki:pm

şoke oldum mideme sancı girdi kızardım bozardım. başlığı ikiere okudum. yazının sonun da "oh be " dedim ama diyene kadarda eridim bittim. :)

hahahahah :)) cok guzel ve yerinde sakaniza tebessum etmemek elde degil. Ben de anlam veremeyip "ne alaka acaba" diye okumaya baslamistim ki...

Herkese selam ve sevgiler;

Cagri

geldim geldim buradayım benim gibi yakışıklının üyeliğini nasıl iptal dersiniz kıymayın bu garabina abi ayakkabından su iceyim abi

güzel şaka tebrikler ben de bir an ünlü oldum sandım:) herkesin 1 nisan'ı kutlu olsun.

öldürseler aklıma gelmezdi böyle bişi yaaa.... harbiden hiç beklemiodum zaten ne zorluklarla üye oldum burayaa aklımı aldınızz bee...ama tuttum bu şakayı :cat::cat:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
bende ilk salaklaştım valla...ama nası onlıne oldumki...dün akşam hiper modeların birine hükelalık yaptım...dedim 1-2 gün olurda süresiz uzaklaştırmada neyin nesikine...

hatta girmeden ilk aklıma gelen demek millet karşı çıktı sevenler yüklendiki cevap sayısından hemen rating damarım kabardı...:p

ula narsist panda olsa olsa tebrik mesajı yağdırıdık :queen:

Sayın yönetim marmariste tarih mevhumu yoktur.. Yani bu günün salı veya pazar olması bişi ifade etmez.. yada nisan veya mart olması.. bu yüzden burada en çok sorulan soru bu gün günlerden ne ve hangi aydayız sorusudur.. işte bu kadar tarih mevhumundan uzak biri olarak ana sayfayı açar açmaz BBRR kullanıcısının üyeliği süresiz iptal edilmiştir yazısını görünce ahada yuh oldum ..

Kesin dedim komtan ın parmağı var bu işte dergiyi ihmal ettik attırdı sonunda bizi siteden ... :p

Mod lar bile zıplamışsa benimkisi çok önemli değil :queen:

Erhan ve Gürkan'ın sinsi gülüşleri gözümün önüne geliyor :p

uhaaa dedim sucum ne yaa :D forumlarda fazlada yazı yazmam ama aptala dondum eyw guzelmiş :)

adszgk2.jpg

yaptım oldu :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar