[1 Nisan 2008 Şakası] [you] kullanıcısının üyeliği süresiz iptal edilmiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:) İlk başta dedimki acaba ne suç işledim. Birde benim engellenmeme bir sürü mesaj yazılmış onada çok şaşırıyordum derken sonra aklıma dün doğum günümdü onunla ilgili şaka mı dedim derken bugun 1 nisan :) Ama işin ilginç tarafı herkes için ayrı başlık açılmış gibi olması idi. Tebrikler

abi bende kime ne şaka yapsam diye düşünürken birde ne göriym hay allah ya başlıgı görünce daha içerigi okumadan ben ne yaptım valaa ben masumum moduna girdim vay beee bir an garip oldum cünkü gerçek anlamda ilgilemdiigim tek ste burası herkesi seviyorum güzel şaka ama tırstım açıkcası:mrgreen::rendeer:

söz birdaha lahmacunculuk yapmıycam :p :bounce: :queen::queen: sizi sizi gidi :rendeer::rendeer:

abi bu topik patlar beeeeaaaaa

melocann, VaScO1925, bathu, forrap, Muharrem1, DARKDIAMOND, zion1, kenya, harved, kawa500, alperiz, alper_tim, ondeer, Sertouch, By_StaR, scoozy, alonso, böcek, thedentist, doziz, silah1, kimewousk, kkarabidan, hanedan12, zeda3000, yuzak, ceyz, superzzt

konuyu toplam 28 kişi okuyor

okudum ve soke oldum otesı yok...dedımkı ne yaptım yaa allah allah:mrgreen: hakkaten ıyıdı ama yuregım azıma geldı tesekkur ederım ıyı uyanmıs oldum :queen:

melocann, VaScO1925, bathu, forrap, Muharrem1, DARKDIAMOND, zion1, kenya, harved, kawa500, alperiz, alper_tim, ondeer, Sertouch, By_StaR, scoozy, alonso, böcek, thedentist, doziz, silah1, kimewousk, kkarabidan, hanedan12, zeda3000, yuzak, ceyz, superzzt

daha fazla olur ileride... bakalım kaç sayfa malzemel çıkçak bu topicten :mrgreen: Hadi Topice Yuklenelim ehe :queen:

kelebek gibi uçup arı gibi sokan bir şaka olmuş :p

Skullhunter girince onada üyeliğiniz süresiz askıya alınmıştır yazıyomu acaba :p

Sen daha akşam mesai bitince millet siteye girmeye başladığında paniğe bak:mrgreen:

ullleeeeeeeeeeeeennn
:queen::queen::queen::queen:

bu da yapılmaz ki kardeşim....

abi ne yaptım ben yav,bi daha forum açarsam iki olsun:) üzerime ılık ılık sular indi valla:p

zion msn'den diyoki olm böyle şaka olurmu,kanka bu işte senin parmağın var garanti felan diyoo,ya yerlere yattım gülmekten

szr

Şok oldum kalbim küt küt oldu:cherry:; işin enteresan ksımıda dün aşkam Patrondan bi arkadaşımın üyeliğinin aktifleştirilmesi için özelden mesaj atmıştım ve daha öncede bu tip mesajlar atmıştım kendisine; içimden dedim heralde bi yamukluk oldu ; patron benim bikaç kullanıcı ismi ile girdiğimi düşünmeye başladığını falan düşündüm(senaryoya bak:queen:) ; acayip zekice harika bi şaka ; bu adrenalini bana ya da hepimize yaşattığın için sağol Patron:cherry:

:queen::queen::queen:
korktum yaws ne alaka yaw nasu olur didim
bi de vaktim olmadığı için giremiyorum mt ye
kankam zion a da tesekkürlerimi sunarım atıldığımı haber verdiği için
kankamda bana süper bi şaka yapmış oldu başta beni gerçekten korkutsa da....
:queen::queen:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar