[1 Nisan 2008 Şakası] [you] kullanıcısının üyeliği süresiz iptal edilmiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mantık güzel erhan :mrgreen: kim siteye üyeliğini girerse onun nıckı çıkıyor ahahhaha ben daha başlığı görürken anladım zaten 1 nisan olduğunu :queen:

yapana bravo okuduğumda hemen yeni nickim ne olsun die düşündüm bir an için ama baktım ki gerenk yokmuş :) helal sizlere çok iyi bir espiri

beni banlıyanı mahkemeye veririm haberiniz olsun :)

Güzel olmuş 1 Nisan Şakası.:cat: Gün olur bi yerde bizde şaka yaparız...:queen:

Sabah Sabah iyi oldu..Uyanıp kendimize geldik..Kendimi ekrana bakıp gülümserken buldum..Çok iyi bi şaka...Tebrikler..:)

kafamdan aşağı kaynar sular indi.güzel bir nisan 1 şakası.yönetim amacına ulaştı sanırım.:mrgreen:

Oha noluyoruz dedim. neden ben dedim. Ama bir taraftanda seçilmiş bir insan olmak hoşuma gitti. Ben şimdi atıldımmı noldum ben sabah sabh böle şeyler yapmasınız hepimizin ruh sağlığı açısından daha iyi deil mi.

yaw arkadaşlar ben yaşlı bir insanım böyle şakalar saglığımıza zararlı.
herkese iyi günler

Super Moderator
2. hafta güncelleniyor, bu ay fuar zamanı güncellendi ancak ELint unutmuş bilgilendirmeyi :) Bu yaştan sonra 1 nisanla mı uğraşacaz mete..

Forum yöneticilerini ve kullanicilarini küçümser davranislar sergilemek uyarisiz sistemden uzaklastirilma nedenidir.

Bak malzeme verdin elime akşam akşam :) şimdi seni çizsem 1 nisan ayağına inandırıcı gelmeyecek, iyisimi yarın akşam bu saatlerde hatırlatta 1 gün dinlendireyim seni :queen:

hatırlatıyorum komtanım hehehehehehe

ben okuyunca hiç etkilenmedim kendileri kaybeder dedim altı tane motosiklet sitesi peşimde bize katıl diye :p

aklıma çin motorlarına binenleri sevmiyorlarmı acaba dedim? ama sonra kandırıldığımı anladım. sizin bana yaptığınız bu şakayı akşama beni siteden atmışlar diye bende aileme yapıcam. susssss. sessiz olun. yolunuz açık olsun.

süper :)akıl eden arkadaşları tebrik ederim yüreğimi ağzıma getirdiler:)

abi şok oldum ya yazıyı okuyunca kendime gelmeye başladım yüreğime iniyordu.

Ya canım adminim biricik adminim aklımı aldın sabah sabah ya :mrgreen: Çok güzel şakaladınız helal olsun MT yönetimi size :cat:

Son düzenleme:
şşşaaşşıırrdıımnmm :queen: süper fikir :rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
eh atıldıysak o zaman başımızın caresine bakalım bende yeni bir site kurcam o zaman para ve reklam destegi sinbo minton ve skarlet en hadi atılan butun üyeleri davet ediyorum motosiklet1.net bu gün itibariyle acılmıştır :):mrgreen::p:cherry:

ayıptır kardeşim böyle şakamı olur sabah sabah bende sazan gibi ne yaptım diye düşünüyorum Allah iyiliğinizi versin.:mrgreen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar