Biz yardımsever Türk erkekleri, Kanka yakınlığındaki! kız arkadaşlarımıza,
Bisiklete binmeyi, araba sürmeyi, motosiklet kullanmayı, tavlada zar tutmayı,
imkansız da olsa pc ye format atmayı öğretmeye can atarız ki kanka bilem olsalar potansiyel karşı cins yakınlaşma içgüdüsü vardır..Hatta öğrenmek istemiyenleride özendirmek için çok badirelerde atlatılır..
Erkekler doğuştan bilmese bile öğrendiğini öğretme eğilimi değişik nedenlerden baskın çıkar yani..
Herkesin üstüne alınmasına gerekte yoktur ki şekil 1-a videoda hazır mevcuttur(başına gelecekleri tahmin edebilse bile teslimiyet halinde bulunan kuzu taklitçileri ve acı sonları.)
Selamlar...
Çok güzel yorum Pınar abla::biggrinnBiz evde kös kös oturmayalım, yabancı hatun dediğin saçmalar.. Gel şu demirlerin içine oturalım, hansta motorun arka tekeriyle bizi döndürsün.. Ölürsek tarihe geçeriz ölmezsek heyecan yaşamış oluruz dediler herhalde![]()
Senin gibiler değil öğretmeyi öğrenmeye de açık değillerdir.. Herşeyi bilirler (bildiğini sanarlar çünkü)...
Saygılar.. :wiinkk:
Önyargılı olmamayı vede geyikle-polemik arasındaki farkı öğrenmeye açık tarafına sorar mısın bi ara??![]()
Önyargılı olmamayı vede geyikle-polemik arasındaki farkı öğrenmeye açık tarafına sorar mısın bi ara??![]()
pardon da
açık taraftan kasıt ne? :silent:
Öğrenmeye açık işte açıkça yazıyor ya orada sadece noktalama işareti pek kullanmamışımdır onuda ben öğreneyim![]()
Çok güzel yorum Pınar abla::biggrinn
ama bi de bizim magandaları düşün sen
hanım gel motorla bi üstünden geçiyim senin:ala::
:queen::queen::queen:
devamı yokmu bunun yaw ben devamını merak ettim:mrgreen:
Beni siz yarattınız :queen:
Hööörreeeeeee:queen::queen:
Delimi bunnar yaavv, gız dediğin moturla gezdirilir dağ bayır, helecan olsun diye iki de sudan geçtinmi tamam:mrgreen: Ne biliim, motor kullanmayı öğret, motora pisiklet gibi davranmalarını seyredip içinden gül, ama böyle de yapılmazki:silent: Fırlatıp attılar gızları, yazıktır yaavv:mrgreen:
Bendeniz en fazla motorun egzostuyla mangal yaktım, bunu da kimse keşfedememiş diye kendi kendime sevinmiş biri olarak gıpta etmedim değil:mrgreen:
Allah seni topaç etsin Pandrosum:cat: