tarif ettiğin zamanın şartları icabı tek adamlık hali, tarif ettiğin gibi konjonktürel bir durumsa bırakaydınız da o konjonktürde kalsaydı madem?
işbu durumda 2018 yılında kendini atatürkçülük üzerinden tanımlamak ve hatta bunu yaparken yukarıdaki şiir gibi iğrenç cinsel imalarla herkesi bu hale zorlamak tek adama biat etme fikriyle tastamam örtüştüğü gibi mustafa kemal'e atfedilen yenilikçilik, bilimin yol göstericiliği gibi prensiplerle de çelişir.
adama derler ki "reisçiliği tenkit etmek senin gibi "ulu önderci"ye kalmaz, bu kocaman bir çelişkidir.
bu düpedüz "parmağın gösterdiği istikamete değil, parmağa odaklanmak" metaforunun tezahürüdür.
bak yine anlamamışsın. bak yine anlatıyorum..
yok vazgeçtim. senin bu söylediklerine inandığını bile sanmıyorum. işini yapıyorsun işte. kim bilir hangi çıkarın için bu vatanın kurucusuna saldırıyorsun, karalamaya çalışıyorsun. Zaten bu zırvalıkları inanarak savunuyorsan, seninle muhattap olmaya bile değmez, cahilin tekisin demektir.
Yalnız çapın yetmiyor Atatürk'ü karalamaya, ağalarına söyle de sana trol arkadaşlarından destek atsınlar.
seni niye engellmemişim ki ben, hemen basıyorum engeli..