Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hayranlık duyulacak bi yasam tarzı gercekten tebrikler umarım aynı tecrubeyi bizlerde biriktirebiliriz bizlerde boyle "MİNİ" gezileri kazasız belasız keyifle gerceklestiririz.
İlerleyen gezileri de bunun gibi kazasız sorunsuz gecirmenizi dilerim.
sabah kahvaltısı muhteşemdi tubiş ve okana herşey ama herşey için çok teşekkürler,işlerini güçlerini bırakıp sabahın köründe bana zaman atırdıkları için eksik olmasınlar .
işte okan ekin tubişin gönlünü çalan falkon binicisi çok yakışıyor motor kendisine hakkınıda veriyor ilgisi ve ikramları için çok teşekkür ederim.
baba ne oldu kuşadasında köfteciyle kavgamı ettin?:queen:aaaaa anladım ben köfteciyle antalyaya gittin seni seni ııııııı neyse sustum daha konuşmim yinr yollar yine fotolar yine yemekler ve sen güzelsin ayaakların sağlık öpüldün
yok yok köfteci antalyaya taşınmış ondan artık bu yaz antalya gidip gelcek arkadaş :mrgreen: ama birşey dikatimi cekti bizim şirkette birtane kamyonetle bir sofor eksik cuma akşamından beri :cherry:sen anladın onu