1,5 gün Antalya seyahati muhteşemdi

Super Moderator
ümmet abi tekerine sağlık MT dostlarımızıda görmüşsün
çok selam söleseydin bizden
tubişimle eniştem çok yakışmışlar birbirlerine allah mutluluklarını tamamına erdirsin inş.
resimler çok güzel ellerin dert ggörmesin abim
allah bizlerede böyle geziler nasip etsin

abi enerjine hayranım yaw alah keyfini bozmasın güzel gezmişsin gene :cat:

ümmet abi tekerine sağlık MT dostlarımızıda görmüşsün
çok selam söleseydin bizden
tubişimle eniştem çok yakışmışlar birbirlerine allah mutluluklarını tamamına erdirsin inş.
resimler çok güzel ellerin dert ggörmesin abim
allah bizlerede böyle geziler nasip etsin

Teşekkür ederim Alper iyi dileklerin için :rendeer: Darısı senin başına arkadaşım :rendeer:

abi seni geçtiğimiz cuma tophanede gördüm ama araba kullanıyodum sen tranvay yolundan bastın gittin pek muhabbetimiz olmasada selam vermek istedim ama seni yakalamak ne mümkün gezi de süper olmuş antalya basıp gidiyosun hayat bu ya hayatın tadını çıkarıyosunuz inşallah bi gün bizede nasip olur

Ümmet abey Güzel gezi Güzel fotolar , En cüzeli cüzel insanlar ....
Tebrikler , Teşekkürler Daha nicelerine inşallah.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Abi bayıldık biz senin motora :mrgreen: Valla niyeti bozmak üzereyiz.. :p

dikkat et elinde kalmasın cok sık arıza yapıyor ne yaptı bilmem dışı japon içi cinmidir nedir beyni sulanıyor kapakları tutmuyor :queen::queen:

Hehe Halis abi sen de gelsene :)

kısmet bu hafta bayagı niyetlendim ama yolda kalır ümmetle ugraşirim diye gelmedim motorun habire beyni sulanıyor cok sulu cıktı :rendeer::rendeer:

Son düzenleme:
ümmet abi yine güzel bir gezi yapmışsın.bende bu akşam biniyorum otobüse iş için birkaç gün antalya da olucam :)

abiler yeterki insanın içinde motosiklet aşkı olsun ben yazın şuncacık mobiletimle 1 gün yaklaşık 50 km yol yaptım yanımda arkadaşım da vardı onunda mobileti vardı ne gezerdik be gittiğimiz yerde kaldık yarın olunca sabah 5 te yola koyulup geri geldik demek istediğim insanın içinde olsun ben amaaaaan mobilele gidilirmi demedim yani

abi senin gezilerini ne zaman incelesem imreniyorum , yalansam namerdim.Allah banada seninki gibi ortam nasip etsin.
abi sen gezerken sanki farklı bir ilgi var gittiğin yerdeki üyelerimizden, bu ilgiyi gördükçe kendimi yollara atasım geliyor, nede olsa her ilde üyemiz var maşallah :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ümmet aga izmiri sallar oldu.... İzmirde kızdırdılar mı seni?... :p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
izmir mt ilk gözağrım

Ümmet aga izmiri sallar oldu.... İzmirde kızdırdılar mı seni?... :p
yok alpercim nekızdırması ordada çokgüzel dostlar var unutulurmu hiç izmir mt biraydır niyetlendim antalyaya hep bir aksilik çıkıyordu buhafta denk geldi aradan çıkarayım dedim,meraklanma fuardan sonraki 2.hafta ordayım sen duble çayları hazırtut:rendeer::rendeer::cat::cat::

ümmet abi sen gidince tugbaya ÇOOK kızdım sseni bana az anlatmıs diye:p
ama çoook memnun oldum seni tekrar gelecek sekilde bekliyoruz... çok iyi vee çoook tatlı birisin...:mrgreen::mrgreen:
okancım teşekkür edrim osizin iyiliğiniz bende seni anıdığıma memnun oldum:cat::cat:

koy bakayım siteye benzin fişlerinde göreyim ama bizim kayıp araba benzinli :queen:eek:na benzin alıp motora yazdırma :mrgreen::mrgreen:
pompacılar kabül etmiyolarki öleşey:p:p:queen:

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yav bu ne yakışan bir çift...Kız desen dünyalar güzeli... Oğlan desen tatlıtığ halt etmiş..... Resimlere fazla bakamadım gözlerimin kamaşmasından dolayı..Hemen yoruma geçtim......:cherry:

Biz gelsek bi gözleme almassın dimi.... Bu arada kahvaltıyı düdenin döküldüğü yerde mi yaptınız..Kurşunlu şelalesi miydi neydi adı?... Aşağısında mezbaa vardı.....:silent:

Hehe teşekkür ederim, şimarmak üzereyim.. :p

Konyaaltı/Atatürk Parkı >> Paşa Çadırı.. :cherry: Gidin adımızı verin ve oturun, o kadar söylüyorum... :mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hehe teşekkür ederim, şimarmak üzereyim.. :p

Konyaaltı/Atatürk Parkı >> Paşa Çadırı.. :cherry: Gidin adımızı verin ve oturun, o kadar söylüyorum... :mrgreen:
evet ya doğru valla ordaki herkes alarm geçti bizi görünce hele manzara süperdi amma yemişim kütahyaya kadar yemek yemedim.

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Ummet abi resimler super! Guzel sehirin guzel insanlari ile bulusmussun.

Bu gezilerin azicigi bize nasip olur insallah! :)

super....antalyalı olmak ayrıcalıktır..............................

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar