1,5 gün Antalya seyahati muhteşemdi

hayranlık duyulacak bi yasam tarzı gercekten tebrikler :) umarım aynı tecrubeyi bizlerde biriktirebiliriz bizlerde boyle "MİNİ" gezileri kazasız belasız keyifle gerceklestiririz.
İlerleyen gezileri de bunun gibi kazasız sorunsuz gecirmenizi dilerim.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
sabah kahvaltısı muhteşemdi tubiş ve okana herşey ama herşey için çok teşekkürler,işlerini güçlerini bırakıp sabahın köründe bana zaman atırdıkları için eksik olmasınlar .

işte okan ekin tubişin gönlünü çalan falkon binicisi çok yakışıyor motor kendisine hakkınıda veriyor ilgisi ve ikramları için çok teşekkür ederim.

Sabah 7.30 da kalkmış olmamıza değdi abicim.. :p Sen olursun da değmez miiiii :) Çoook güzeldi, çok mutlu olduk, yine gel... :rendeer:

Motosiklet dostluğu bir başka oluyor :) Güzel fotoğraflar güzel gezi. Teşekkürler paylaştığınız için :cat:

Okan ve tubişim benide bu yaz misafir edersiniz dimi:mrgreen:
Sizlerle vakit geçirmek süper olur... Ümmet abimiz paşa gibim olmuş valla:mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

tubiş benim motoru çok beğenmiş hemen atladı üstüne ve başladı turlara zor indirdik kendisini:p:p

gelirken kütahyayı geçince gğlkenarında balık ziyafeti iyi geldi

Abi bayıldık biz senin motora :mrgreen: Valla niyeti bozmak üzereyiz.. :p

ummet abim...hayirli yolculuklar gene dustun yollara sana helal olsun..tubisle okanda iyi agarlamis hanii hee..:) ben alacam kizimi gidecem antalyaya..hayalim hep orasi valla..bide bodrum tabii...

Vazgeçmedim tabii ki :):) Bu arada teşekkür ederiz yorumlar için.. Herkesi bekleriz.. :rendeer:

baba ne oldu kuşadasında köfteciyle kavgamı ettin?:queen:aaaaa anladım ben köfteciyle antalyaya gittin seni seni ııııııı neyse sustum daha konuşmim:p yinr yollar yine fotolar yine yemekler ve sen güzelsin ayaakların sağlık öpüldün

cok guzel bır gezı olmus,antalya cok guzel memleket ınsallah bızde bırgun motorumuzla seyahat ederız..fotolar ıcın tesekkurler abıcım

Ümmet hocam gezmediğin şehir kalmadı. Seni köy yollarında, yaylalarda, görmek isteriz artık. Tabiki bir enduro motosiklet ile.

Ümmet abi hayranının ama inanki bir gün bende peşine takılacağım

:cat: çok güzel.. kazasız belasız nice gezilere Ümmet abi, yollarda karşılaşmak dileğiyle..:bounce:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yok yok köfteci antalyaya taşınmış ondan artık bu yaz antalya gidip gelcek arkadaş :mrgreen: ama birşey dikatimi cekti bizim şirkette birtane kamyonetle bir sofor eksik cuma akşamından beri :cherry:sen anladın onu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar