Haftasonu buluşalım biryerlere gidelim dedik de siz sahilde oturup muhabbet için toplanmayı düşünüyorsunuz. Kardeşim motorları boşa mı aldınız? Biz Cumartesi 3 motosiklet biryerlere gidiyoruz valla. Gelmek isteyen bana [email protected] adresinden ulaşıp mail atsın. Pazar günü saat 2'de sizinle tanışmak için geleceğim. Ancak toplanma nasıl olacak? 2'de Maltepe'ye mi gidilecek yoksa 2'den belli bir saate kadar Mc Donald's önünde mi durulup belli saatte mi yola çıkılacak? Bence 13.30-14.00 arası orada toplanalım ve 14.15 gibi Maltepe'ye gidelim.
Köprüyü geçmeye korkanlara mesajım : Kardeşim motorla köprüyü bile geçemiyorsan, bu demektir ki motora bahçede biniyorsun. Eh o zaman da motoru boşa almışsın demektir. Bence sat yerine 3 tekerlekli bisiklet falan al :cherry: Hadi bakim, korkularının üstüne git, atla motoruna gel, bekliyoruz. Ben foruma yeni yeni yazmaya başladım, Pazar günü gelin de tanışalım herkesle...
Köprüyü geçmeye korkanlara mesajım : Kardeşim motorla köprüyü bile geçemiyorsan, bu demektir ki motora bahçede biniyorsun. Eh o zaman da motoru boşa almışsın demektir. Bence sat yerine 3 tekerlekli bisiklet falan al :cherry: Hadi bakim, korkularının üstüne git, atla motoruna gel, bekliyoruz. Ben foruma yeni yeni yazmaya başladım, Pazar günü gelin de tanışalım herkesle...