08.06.2006 - Hyosung Kullanicilari Ön Yikama Aktivitesi, İstanbul Beşiktaş

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
muritu' Alıntı:
paşa paşa.. sensen eğer paşa ;paşa paşa topluluğunun başına geç. Yok eğer bensem paşa ,sana emrediyorum topluluğun başına geç..

diyesim geldi bian tutamadım kendimi :)

perş görüşürüz ..

:silent: :silent: anlayamadım ya neyse..:bounce:

---Fâtih, daha 14 yaşında ilk defa hükümdar olduktan sonra 2. Kosova'yı hazırlayan haçlıların karşısına babasının tecrübeli kılıcını seferber etmenin gereğini idrak ederek gönderdiği mektup, erkenden inkişafa başlayan dehânın ilk alâmetidir. Hâdise meşhurdur:
Haçlılar kılıç kuşanıyor. 2. Murat Manisa'da inzivaya çekilmiştir, ibadetini terk edip harp meydanına dönmek istemiyor. Cennetin kapılarını tutmuş, kılıç şakırtılarına yaklaşamıyor. Ama o tecrübeli padişah, büyük bir kumandandır. Geçirilecek vakit yoktur. Ordunun başına gelmesi, memleketi haçlı tehlikesinden kurtarması lâzımdır. O zaman 14 yaşındaki padişahın, babasına mektubu bir fâtihin kılıcı kadar kuvvetlidir:
"Baba! Ya sen padişahsın ya ben! Sen padişahsan, şu tehlikeli anda milletin, seni ordunun başına çağırıyor, gel! Ben padişah isem, sana emrediyorum, gel!"
Baba, biri yukarıdan milletten; öbürü aşağıdan evlâttan gelen iki emir, iki zarûret arasında kalmıştır. Geliyor ve zaferi kazanıyor. ---

paşam ,yanlış anlama,şanlı tarihimizden esinlenilip yazıla gelmiştir bi anda:)
hani sen paşasın ya o bağlamda:)

bende gelıcem hyosung layın benıde
Herhalde almadan once gelinebilecek en dogru yer burası degılmı????

arkadaşlar gerçekten bu yeni alacak arkadaşlar için kaçırılmayacak bi fırsat...

tabi bizim zamanımızda yoktu böle şeyler gençler şimdi çok şanslı..

arkadaşlar süper oldu ya, ortam bir nevi hyosung fuarı gibi olacak,
hepinizi johnny_rook standına bekliyorum

muritu' Alıntı:

bu tür aktiviteleri "bizim zamanımızda" olmadığı için yapıyoruz zaten. organizatör olarak sürprizlerimiz var, almayı düşünenler için gerçekten kaçırılmayacak bir fırsat diyorum başka birşey diyemiyorum :cat: :bounce:

geliniz, görünüz, tadınız :bounce:

Toplanın bakalım siz öyle buralarda kimse yok galiba milletten ses çıkmıyor atla git diyor şeytan birde şu gece çalışması olmasa buralar antisosyalmidir nedir

johnny_rook' Alıntı:
arkadaşlar süper oldu ya, ortam bir nevi hyosung fuarı gibi olacak,
hepinizi johnny_rook standına bekliyorum
Bol resim bol makine bana mail atın bekliyorum arkadaşlar...

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
SAVASXXL' Alıntı:
paşam kesin gelecen demı?
gelde bi görüşek yav

hazırla evrakları filen teftiş var..:p
S&S

muritu' Alıntı:

:cat: :) babo valla kacırılmıyacak bı fırsat bende dusundumkı boyle bı fırsatı tepmek biraz keriizlik olur ve kara verdım gelıcem gorucem ve alıcam hemde motorlar hakkında bılgılerı bırıncı agızdan kullananlardan alıcam daha ne olsun

aidikurt' Alıntı:
:cat: :) babo valla kacırılmıyacak bı fırsat bende dusundumkı boyle bı fırsatı tepmek biraz keriizlik olur ve kara verdım gelıcem gorucem ve alıcam hemde motorlar hakkında bılgılerı bırıncı agızdan kullananlardan alıcam daha ne olsun

yalnız parayı veren düdüğü çalar ona göree :mrgreen:

crato' Alıntı:
bu tür aktiviteleri "bizim zamanımızda" olmadığı için yapıyoruz zaten. organizatör olarak sürprizlerimiz var, almayı düşünenler için gerçekten kaçırılmayacak bir fırsat diyorum başka birşey diyemiyorum :cat: :bounce:

geliniz, görünüz, tadınız :bounce:

nedir o süpriz crato cum..tek teker mi yapacan, ponpon kızmı çağıracan.. ha öyleyse bütün site gelir ona göre ..zühtü paşam baksana nediyorsun bu işe, süpriz felan dio haberin varmı. sana demiştim paşa paşa geç başa die :p

Son düzenleme:
moralim bozuk

arkadaşlar işten çıktım bizim şantiyenin yokuşunu çıkıyorum turt diye bi ses geldi bi baktım debriyaj telim kopmuş 10 tel varsa 3 tel tutuyor:(:salut: :pale:

3 Telle idare ede ede hiç durmadan kadıköye geldi 2 . viteste melih ustaya gittim motoru bıraktım:salut:

Globala telefon açtım yrn debriyaj telim gelirse aranızdayım imakansız gibi gözüküyor ama yapacak bişey yok bekleyelim görelim:salut: :pr: :pale:

jakobien' Alıntı:
arkadaşlar işten çıktım bizim şantiyenin yokuşunu çıkıyorum turt diye bi ses geldi bi baktım debriyaj telim kopmuş 10 tel varsa 3 tel tutuyor:(:salut: :pale:

3 Telle idare ede ede hiç durmadan kadıköye geldi 2 . viteste melih ustaya gittim motoru bıraktım:salut:

Globala telefon açtım yrn debriyaj telim gelirse aranızdayım imakansız gibi gözüküyor ama yapacak bişey yok bekleyelim görelim:salut: :pr: :pale:

ya oldumu şimdi yaa. sen motor olmasa da gel jakob, arkadaşlar ,herkes orada olacak sensiz de olmaz..gene gel zaten yakın olacaksın fakat motorunda düzelir umarım.. bende üzüldüm şimdi yahu..geçmiş olsun.

jakobien' Alıntı:

dün akşam aradığımda telefonun kapalıydı, insan bi haber verir.
bugün için konuşalım, olmazsa akşam iş çıkışı global'den sana debriyaj teli alalım, melih ustada taktıralım. oradan doğru gideriz buluşmaya :wiinkk:

bu arada [MT] kimlik kartı olmayanlar, kullanıcı adınız ve gerçek adınızı skullhunter'a özel mesaj olarak gönderin(buraya tıklayarak gönderebilirsiniz:wiinkk:), akşam kimlik kartınızı yakanıza takın. :cat:

Toplantıya katılacak tüm arkadaşlara benden selam olsun yanınızda hissedin benide papağan gibi tekrarlıyoruz ama cratodan resim konusunda perormans bekliyoruz malum wallpaper lazım

ya arkadaşlar yağmur yağıyor akşama kadar yağmaz inşallah bağcılar dan oraya gelmem uzun sürecek d eğilse tişortlerımı kaçırmak istemıyom:D

kırato
bende gelsem.sl 150 im var diye lolo yaparmısınız?

Evimin bir sokak altına gelmişsiniz gelmezmiyim (bisikletle ) motor salonda duruyor isteyenler çaydan sonra yakinen görebilir:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar